f.kiepski 05.09.04, 16:17 czy czlowiek moze zmienic swoja osobowosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.kiepski Re: porazka 05.09.04, 16:21 f.kiepski napisał: > czy czlowiek moze zmienic swoja osobowosc? bez proszkow i terapii zewnetrznej. jakas autoterapia. studia mnie przestaly interesowac... ale inne tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka_z_masłem Re: porazka IP: *.udn.pl 05.09.04, 16:26 jakis powod takiego stanu rzeczy?? najwazniejsze jest podejscie do samego siebie i to czy widzisz dobre strony swojej sytuacji!! na jakich jestes studiach ze tak cie zniechecily do zycia??? nie łam sie chlopie cale zycie przed toba!! Odpowiedz Link Zgłoś
f.kiepski Re: porazka 05.09.04, 16:33 zdazala sie srednia najwyzsza na roku a nalewam cole za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka_z_masłem Re: porazka IP: *.udn.pl 05.09.04, 16:35 to co jest z toba?? cola wygazowana?? chcesz pozwolic zeby ktos ci odebral stypendium?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abc Re: porazka? IP: 213.199.206.* 05.09.04, 17:49 Oczywiście,że osobowość można zmienić.Może nie wszystkie jej elementy od razu. Ale np. nad swoją postawą wobec zniechęcenia zawsze można popracować.Zawsze też da się zauważyć jakieś pozytywy. Trzeba tylko chcieć! A może warto zacząć od zmiany nicku:ferdynand ,ale wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: porazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:52 Nie to forum przyjacielu! Zapraszamy na forum Zdrowie/Depresja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fela Re: porazka IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:50 przeczytaj sobie ksiazke 'osobowość plus' autor ... florence littauer czy jakos tak. tak zobaczysz jakie sam masz cechy , wybierzesz sobie co chcesz zamienic i na co, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś