IP: *.icpnet.pl 19.09.04, 12:43
blagam - trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro mam BARDZO wazny egzamin, ktory
jesli nie stanie sie cud na pewno obleje :(
uczylam sie, uczylam i sama nie wiem jak to jest, ze sie nie nauczylam :(
probuje rozwiazywac pytania, ale marnie to widze :(

chyba sie zarycze...
Obserwuj wątek
    • tak_zwany Re: pomocy! 19.09.04, 13:04
      Sugeruję wziąć się w garść jeżeli histeryzujesz "na żywo" tak, jak na forum.
      Histeryzowanie nic Ci nie da oprócz pewności, że oblejesz. Przede wszystkim
      zauważ, że coś wiesz, więc przestań zwracać uwagę na to, czego nie wiesz.
    • Gość: Richelieu* Re: pomocy! IP: 195.117.90.* 19.09.04, 13:31
      z przerażania wydaje się ma się białą plamę, ale to tylko tak się wydaje
      • tak_zwany Re: pomocy! 19.09.04, 13:37
        Są ponoć trzy rodzaje ludzi: pierwszy, który świruje z nerwów przed egazminem,
        będąc przy tym uciążliwym dla otoczenia do granic wytrzymałości, po czym wchodzi
        na egzamin i zdaje go bardzo dobrze, gdyż stres pobudza go do myślenia, a ucząc
        się w stresie do egzaminu krótkotrwale zapamiętuje ogromne ilości materiału (ja
        się do tego typu zaliczam). Drugi, który zasadniczo ma większość tego, co
        wcześniej, z tym, że stres na egzamininie paraliżuje ich - efekt: mogiła. I
        trzeci, który podchodzi do wszystkiego na luzie i kończy z różnym rezultatem,
        gdyż wszystko zależy od zdolności takiej osoby...
        • Gość: Richelieu* Re: pomocy! IP: 195.117.90.* 19.09.04, 13:39
          taa, to ja też świruję przed egzaminem ;) u mnie objawia się to przerażeniem w
          domu, a głupawką histeryczną przed godziną zero, znaczy opowiadam kawały wtedy
          gdy większość kuje chcąc przez 10 minut przeczytać jeszcze jedną książkę
          • tak_zwany Re: pomocy! 19.09.04, 13:41
            Taaa, typowe objawy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka