Dodaj do ulubionych

make up a formalina

23.09.04, 22:12
Jak to jest z makijazem w prosektorium...??? pewnie wszystko spływa razem ze
łzami wyciskanymi przez formaline...
Obserwuj wątek
    • oka2 Re: make up a formalina 24.09.04, 12:23
      nic nie splywa, formalina faktycznie "gryzie" sluzowki ,ale nie powoduej lawin
      lez...ja sie malowalam i bylo ok ;)) pozdroofka
      • diastema Re: make up a formalina 25.09.04, 17:32
        a ja wogole nie plakalam,ten zapch wcale mnie nie ruszal a teraz to mnie
        przyprawia o nostalgie na te wszystkie wspomnienia z 1roku bo to jest najlepszy
        rok na tych studiach potem juz jest tylko gorzej ;/
        • dr_tusia Re: make up a formalina 27.09.04, 11:37
          Wybacz, ale to dziwne, co piszesz, przeciez pierwsze dwa lata to szkółka bardzo
          zresztą wymagajaca, a potem dopiero sa kliniki, pacjenci, medycyna prawdziwa!
          • diastema Re: make up a formalina 28.09.04, 21:00
            tylko ze na 1roku bylo nie wiele przedmiotow bo faktycznie to chyba 3 teszta to
            jakies glupoty i czlowiek mial czas sie uczyc i interesowac medycyna,a teraz im
            wyzej tym gorzej doszlo do tego ze ide na 4rok i bede miec zajecia codziennie
            od 8 do 20 bo mamy tyle przedmiotow. i kiedy ja mam sie uczyc o spaniu juz nie
            wspomne a do tego wsrod tych przedmiotow nie ma zadnych pierdol ktore ma sie
            zaliczone za samo chodzenie na nie na wszystkie trzeba ostro ryc.i teraz juz
            nie ma czasu zeby interesowac sie czyms, tak jak na 1roku moja pasja byla
            anatomia,teraz ucze sie od do i nastepny przedmiot bo czasu nie ma.
            • szczupaczyca Re: make up a formalina 29.09.04, 20:55
              Widze ze nie studiowalas na SAM. Tam pierwszy rok to udreka, upokorzenia i niewolnicza praca. A
              makijaz faktycznie nie splywa (na moim roku chlopaki jedli kanapki przy wyjsciu z prosektorium)
              Serdecznie pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka