peruzzina 23.09.04, 22:12 Jak to jest z makijazem w prosektorium...??? pewnie wszystko spływa razem ze łzami wyciskanymi przez formaline... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka2 Re: make up a formalina 24.09.04, 12:23 nic nie splywa, formalina faktycznie "gryzie" sluzowki ,ale nie powoduej lawin lez...ja sie malowalam i bylo ok ;)) pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: make up a formalina 25.09.04, 17:32 a ja wogole nie plakalam,ten zapch wcale mnie nie ruszal a teraz to mnie przyprawia o nostalgie na te wszystkie wspomnienia z 1roku bo to jest najlepszy rok na tych studiach potem juz jest tylko gorzej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_tusia Re: make up a formalina 27.09.04, 11:37 Wybacz, ale to dziwne, co piszesz, przeciez pierwsze dwa lata to szkółka bardzo zresztą wymagajaca, a potem dopiero sa kliniki, pacjenci, medycyna prawdziwa! Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: make up a formalina 28.09.04, 21:00 tylko ze na 1roku bylo nie wiele przedmiotow bo faktycznie to chyba 3 teszta to jakies glupoty i czlowiek mial czas sie uczyc i interesowac medycyna,a teraz im wyzej tym gorzej doszlo do tego ze ide na 4rok i bede miec zajecia codziennie od 8 do 20 bo mamy tyle przedmiotow. i kiedy ja mam sie uczyc o spaniu juz nie wspomne a do tego wsrod tych przedmiotow nie ma zadnych pierdol ktore ma sie zaliczone za samo chodzenie na nie na wszystkie trzeba ostro ryc.i teraz juz nie ma czasu zeby interesowac sie czyms, tak jak na 1roku moja pasja byla anatomia,teraz ucze sie od do i nastepny przedmiot bo czasu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupaczyca Re: make up a formalina 29.09.04, 20:55 Widze ze nie studiowalas na SAM. Tam pierwszy rok to udreka, upokorzenia i niewolnicza praca. A makijaz faktycznie nie splywa (na moim roku chlopaki jedli kanapki przy wyjsciu z prosektorium) Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś