Gość: pyt IP: *.chello.pl 29.09.04, 10:30 Czy warto chodzic na Wstep do nauki ekonomii u Bednarskiego?? Dobrze prowadzi? Ciekawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: be Re: ekonomia UW prof. Bednarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:49 jedne z ciekawszych zajec. na wyklad chodzilam z przyjemnoscia polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ekonomia UW prof. Bednarski IP: *.chello.pl 29.09.04, 14:00 czyli prowadzil niestandardowo? nie nudy ksiazkowe? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: ekonomia UW prof. Bednarski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 14:15 a prof. Wilkin? Bo niestety nie moge chodzic do prof Bednarskiego. Mam jeszcze pytanie odnosnie cwiczen, chce isc do dr Piotr Korysia. Jest ok? Dzieki z gory za odpowiedzi :) Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ekonomia UW prof. Bednarski IP: 193.0.68.* 29.09.04, 15:41 Chodzę do Wilkina na socjologii - bardzo sympatyczny człowiek, nudzi w granicach normy, dyktuje co ważniejsze rzeczy i robi prościutkie zaliczenia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: ekonomia UW prof. Bednarski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 15:51 dzieki za odpowiedz :) A czy egzaminy roznia sie trescia w zaleznosci od tego, do ktorego prowadzacego sie chodzi? Czy sa pozniej dwa rozne terminy? Chodzi o np o wprowadzenie do ekonomii, gdzie jest 2 wykladowcow, wlasnie prof Bednarski i prof Wilkin. pozdrowienia, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ekonomia UW prof. Bednarski IP: 193.0.68.* 29.09.04, 15:57 Dysponuję wiedzą, jak jest u mnie w IS, gdzie są własnie ci dwaj prowadzący - zdajesz raczej u tego, u którego miałaś wykłady (bo cię pamięta z twarzy). Egzaminy są rózne i w różnych terminach. Zawsze mozna też pojawic sie dopiero na egzamin, u mnie sporo ludzi tak robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: ekonomia UW prof. Bednarski 29.09.04, 16:44 bednarski jest strasznie sympatyczny i fajnie prowadzi, ale cięzko u niego 5 na zaliczeniu dostać. do dzis nie wiem o co mu chodziło i jak miała praca na 5 wyglądac. ale zalu nie mam, na poprawce mi 4 postawił - za determinacje :) za to Wilkin zrobił, ponoć łatwy (o ile sie nie spało na wykładach), teścik. u bednarskiego trzeba by chyba sporo poczytac dodatkowej literatury, zeby go olśnić :) egzaminy czasem są osobno czasem razem. na I roku większość byla osobno, na drugim większość razem - trzeba bylo uwazac zeby trafic do goscia co miał wiekszy wpływ na kształt pytań :) termin jest jeden - znaczy sie jednego dnia, ale o różnych godzinach. nie chcesz moze kupic podręcznika do historii? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: ekonomia UW prof. Bednarski 29.09.04, 16:54 zapomniałam napisac, ze na egzaminy trzeba sie zapisac do poszczególnyc wykładowców - ale to dopiero przed sesją. ja na początku chodziłam na wykłady do obu, zeby sprawdzic ktory mniej usypia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: ekonomia UW prof. Bednarski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 16:59 Jaki tytul, w jakim stanie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia podrecznik do historii 29.09.04, 20:36 mam obowiązującą na wydziale cegłe którą popełniła Leszczyńska (czy jak jej tam ?) i Jezierski. stan swietny, tylko niektóre rozdziały troche popodkreślane ołówkiem. mogie powycierac, ale slad raczej zostanie mam tez "historie gospodarczą świata" Camerona. stan idealny. mam tez begga "mikroekonomia" stan musze sprawdzic bo znajoma sie z niego uczyla. :) wydanie najnowsze :) cena chyba po 30 zeta, albo taniej, wiadomo - taniej jak za nowom, drozej jak za ksero :) a ja nie pamientam ile za nie dałam muj nr gadu 2038076 Odpowiedz Link Zgłoś