IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:24
najprawdopodbniej czeka mnie komis:> wiec prosze o jakies rady bo ztego co
wiem to na komisie akurat najmniej zalezy od wiedzy:/ czy moze sie myle??
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:49
      ale o co chodzi?
      • Gość: henrik Re: komis IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:07
        chodzi o to ze wszystko wskazuje na to ze nie zalicze przedmiotu. Kobiety nie
        bylo , na warunek jest za poźno (chociaz niewykluczone ze go dostane) nie chce
        powatarzac roku czy przenosic sie na zaoczne;/ sa to moje drugie studia nie
        moge stracic roku poniewaz na 1 uczelni jestem juz an 4 roku , wiadomo tzreba
        pracowac za niedlugo itp., itd.. wiec najlepszym roziwazaniem bylby EGZAMIN
        KOMISYJNY tylo ze jak go nie zdam to wylece :/ wiec prosilbym osoby ktore
        zdawalby takowy egzamin o rade, informacje.. bo przeciez egzamin komisyjny
        jest poniekad podwazeniem umijetnosci prowadzacego, niezgadzasz sie z jego
        ocena wiec prowadzacy bedzie chcial mi udowdnic ze to on mial racje oblewajac
        mnie... ...i moga na egzamin przyjsc z nastawieniem zeby udupic ..i to ze bede
        umial (a wydaje mi sie ze juz umiem ) nie bedzie mialo zadnego znaczenia..
        ot o to chodzi:PP
        • Gość: wawa Re: komis IP: *.spm.pl / *.spm.pl 08.11.04, 19:36
          egzamin komisyjny jest egzaminem ustnym z całości materiału. Oprócz
          prowadzącego jest jeszcze drugi egzaminator, prodziekan i może być
          przedstawiciel organizacji samorządowej. Jeśli bardzo podpadłeś to mogą udupić,
          jeśli nie bardzo to może zdasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka