Gość: henrik IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:24 najprawdopodbniej czeka mnie komis:> wiec prosze o jakies rady bo ztego co wiem to na komisie akurat najmniej zalezy od wiedzy:/ czy moze sie myle?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:49 ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrik Re: komis IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:07 chodzi o to ze wszystko wskazuje na to ze nie zalicze przedmiotu. Kobiety nie bylo , na warunek jest za poźno (chociaz niewykluczone ze go dostane) nie chce powatarzac roku czy przenosic sie na zaoczne;/ sa to moje drugie studia nie moge stracic roku poniewaz na 1 uczelni jestem juz an 4 roku , wiadomo tzreba pracowac za niedlugo itp., itd.. wiec najlepszym roziwazaniem bylby EGZAMIN KOMISYJNY tylo ze jak go nie zdam to wylece :/ wiec prosilbym osoby ktore zdawalby takowy egzamin o rade, informacje.. bo przeciez egzamin komisyjny jest poniekad podwazeniem umijetnosci prowadzacego, niezgadzasz sie z jego ocena wiec prowadzacy bedzie chcial mi udowdnic ze to on mial racje oblewajac mnie... ...i moga na egzamin przyjsc z nastawieniem zeby udupic ..i to ze bede umial (a wydaje mi sie ze juz umiem ) nie bedzie mialo zadnego znaczenia.. ot o to chodzi:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: komis IP: *.spm.pl / *.spm.pl 08.11.04, 19:36 egzamin komisyjny jest egzaminem ustnym z całości materiału. Oprócz prowadzącego jest jeszcze drugi egzaminator, prodziekan i może być przedstawiciel organizacji samorządowej. Jeśli bardzo podpadłeś to mogą udupić, jeśli nie bardzo to może zdasz Odpowiedz Link Zgłoś