Dodaj do ulubionych

komisy samochodowe

10.09.21, 11:30
Na pewno trafia tu wiele osób oszukanych przez komisy samochodowe, w takiej sytuacji,
warto przestrzeć przed takimi delikwentami innych opisująć swoją sytuację na stronie
portal-konsumenta.com/
która jest wysoko pozycjonowana w goolu gdzie każdy dojdzie aby z zycia publicznego wyeleminotwać nieuczciwych handlarzy, których niestety jest coraza więćej, dlatego wrzuciać gdzie popadnie swoje opisy
czy np opiniak.com/ i rózne inne.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tbernard Re: komisy samochodowe 10.09.21, 13:17
      Znacznie więcej trafia tu spamerów, którzy podają linki do różnych stron, chociaż nikt nich o to nie prosi. Chociaż czasem spamerzy starają się zachować pewne pozory i z fikcyjnego konta proszą o takie namiary aby po chwili z innego konta podrzucić.
    • bolo2002 Re: komisy samochodowe 11.09.21, 08:42
      Wnioski sa proste-tylko chorzy kupuja używki w komisach ! Kupiłem ostatnio 2 razy wózki , ale zupełnie inaczej i nie w Polsce. Nigdy nie zawiodłem sie. Sa pewne i jezdza super. Od 2014 r. niczego nie naprawiałem ! Tylkom leję!
      • loyezoo Re: komisy samochodowe 11.09.21, 13:57
        Piszesz bzdury i wrzucasz wszystkich do jednego worka. mój dobry znajomy ma komis od ponad 20 lat.Na placu,(nawet obecnie) co najmniej kilka aut, z polskiego salonu, często na gwarancji. Jeżeli sprowadzane, to tylko z komisów przy salonowych, z książką z serwisu danej marki (wszystko do sprawdzenia) Czasy, kiedy auta spawane z dwóch albo kręcone na potęgę liczniki, bezpowrotnie przemijają, m.n dzięki internetowi. Nie piszę, że takich nie ma ale jest ich coraz mniej.
        • loyezoo Re: komisy samochodowe 11.09.21, 13:59
          P/S z tego komisu, autami jeździ moja mama (8 lat jedno auto) , moja siostra i kilku znajomych. I z chęcią kolejne kupią u niego.
        • qqbek Re: komisy samochodowe 11.09.21, 14:09
          loyezoo napisał:

> Czasy, kiedy au
          > ta spawane z dwóch albo kręcone na potęgę liczniki, bezpowrotnie przemijają, m.
          > n dzięki internetowi. Nie piszę, że takich nie ma ale jest ich coraz mniej.
          >

Jest tego nadal dużo, ale nie w komisach, które nierzadko funkcjonują od dekad i którym po prostu nie opłaca się taka "ujma na honorze".
          Tego typu auta sprzedają "osoby prywatne" (znak szczególny - przynajmniej kilka innych aut sprzedawanych w tym samym czasie na tym samym portalu).
          Patologia polskiego rynku samochodów używanych przeniosła się z komisów (które swoje auta dość drobiazgowo starają się sprawdzać, nie tyle, żeby nie wepchać na minę klienta, co żeby samemu na nią nie wejść) do "ogłoszeń prywatnych", które wcale takie "prywatne" nie są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka