Dodaj do ulubionych

RACHUNKOWOŚĆ - gdzie studiować ?

28.11.04, 23:20
Zastanawiam sie między AE w Krakowie a AE w Poznaniu (oddział w kaliszu). co
wy na to? czy ktoś zna te uczelnie i te kierunki? Chętnie pogadam o realiach
tych uczelni. Info z dziekanatów czesto są podkoloryzowane dla zachęty.
wiadomo każdy student to dodatkowy pieniądz. rriittaa@interia.pl
Obserwuj wątek
    • czarna_jagodka Re: RACHUNKOWOŚĆ - gdzie studiować ? 29.11.04, 00:54
      Ja skończyłam rachunkowośc na AE Kraków w 1998 r.. Jesli masz jakieś pytania
      pisz na maila.

PS. "Rachunkowość" to specjalnośc, a nie kierunek.
    • Gość: Absolwent Re: RACHUNKOWOŚĆ - gdzie studiować ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 19:28
      Proponuję AE Katowice.
      Tamtejsza Katedra Rachunkowości jest "Grupą Trzymającą Władzę" wśród biegłych
      rewidentów i ewentualne referencje od przestawicieli tejże grupy są bardzo
      przydatne przy szukaniu pracy.
      • Gość: Izza Re: RACHUNKOWOŚĆ - gdzie studiować ? IP: *.aine.pl 10.01.05, 18:07
        AE Kraków.
        Wszystko lepsze: lepsza uczelnia, wyższy poziom, fajniejsze miasto :-)
      • Gość: Pallo Re: RACHUNKOWOŚĆ - gdzie studiować ? IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 10.01.05, 23:00
        Ciekawy jestem, czy Messner i Rojek prowadza jeszcze zajecia?? Z pierwszym
        mialem wyklady - bardzo sympatyczny i na poziomie gosc. A z drugim cwiczenia -
        zwykle opowiadal ile zarobil w zeszlym miesiacu i ze nie moze nas za wiele
        nauczyc, bo sobie zrobi konkurencje;-)
        • tomus1971 Re: RACHUNKOWOŚĆ - gdzie studiować ? 08.02.05, 21:56
          Meisner był rektorem w ŚWSZ im Jerzego Ziętka i wykładał mikro i makro, był tak
          leniwy(zapracowany) że nawet nie przeprowadzał osobiście egzaminów, tylko
          robiła to jego sekretarka.Ale i tak go dobrze wspominam, zwłaszcza że był moim
          recenzentem pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka