Dodaj do ulubionych

Tytuł Licencjata

07.01.05, 10:53
Poszukuje uczelni w której można w najszybszy sposób uzyskać tytuł
Licencjata eksternistycznie ;-)

pewnie i tak Pan Bóg richelieu o władczym spojrzeniu wielkiego brata to za
chwile zdejmie no ale cóż , na 0 strzałów 0 trafień na 100 strzałów kto wie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: waw Re: Tytuł Licencjata IP: 217.17.46.* 07.01.05, 11:09
      mozesz spróbowac eksternistycznie na WSSE lub WSZ-POU - STUDIA TRWAJĄ 3 LATA
      • studiastudia Re: Tytuł Licencjata 07.01.05, 11:34
        Gość portalu: waw napisał(a):

> mozesz spróbowac eksternistycznie na WSSE lub WSZ-POU - STUDIA TRWAJĄ 3 LATA

Dzieki "waw" ale chodzi mi o zdecydowanie bardziej eksternistyczną formę 3 lata
        to jednak trochę długo A czas kosztuje skoro za rok płaci się 2200 razy 3
        lata czyli 6600 - dostaje się materiały na płycie CD (?????) i raz na pół
        roku zdaje się jakieś fikcyjne egzaminy to po co marnować czas jeśli mozna
        taką transakcje zrobic jednorazowo ??? Po co ta cała farsa marnowanie czyjegoś
        czasu skoro firmie-"uczelnii" chodzi o jedno o wzięcie kasy , reszta jest
        otoczką ja to tak odbieram
        • Gość: waw Re: Tytuł Licencjata IP: 217.8.186.* 07.01.05, 12:26
          to źle to odbierasz
          uczelnie (w wiekszosci) są non-profit, czyli nie są nastawione na zysk. Mowie
          tez o uczelniach prywatnych.
        • Gość: waw Re: Tytuł Licencjata IP: 217.8.186.* 07.01.05, 12:28
          a zreszta rób co chcesz. Na studia chodzi sie tez po to zeby zdobyc jakas
          wiedze. Np jesli ktos pracuje w jakims zawodzie to studia pomoga mu zdobyc
          wieksza wiedze nie chodzu tylko o posiadanie papierka. Kto Cie zatrudni jesli
          masz papierek a umiejetnosci zadnych? Skoro piszesz "uczelnii" przez 2x ii???
        • Gość: T Re: Tytuł Licencjata IP: 195.94.203.* 07.01.05, 15:32
          Obawiam się iż jednak iż 2,5 roku to minimum, niżej tego nie zjedziesz. Po
          prostu to jest sprawa MENiS – takie są wymagania. Jeżeli jakaś szkoła dawałaby
          dyplom licencjata szybciej to straciłaby uprawnienia
    • studiastudia Re: Tytuł Licencjata 07.01.05, 11:09
      Oczywiście wszelkie prywatne Wyzsze szkoły kreatywnego myslenia i stwarzania
      dobrego wrażenia wchodzą w gre
    • misiania Re: Tytuł Licencjata 07.01.05, 11:36
      myślę, że najkrócej postudiujesz np. na Jarmarku Europa, a dyplom możesz tam
      zdobyć nawet z Oxfordu, jak dobrze poszukasz.
    • Gość: Gocha Re: Tytuł Licencjata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 12:26
      A co na to lekarze?
      • studiastudia Re: Tytuł Licencjata 07.01.05, 13:23
        Nie wiem jak u Ciebie u mnie nadczynność tarczycy , ale w trakcie leczenia

A cos na temat ??
        • Gość: Gocha Re: Tytuł Licencjata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 13:46
          No na temat, to może tyle, ze chęć uzyskania licencjatu obojetnie z czego,
          najlepiej jak najszybciej i jak najmniejszym wysiłkiem wydaje mi się,
          najdelikatniej mówiąc, mało racjonalna. Może jednak masz jakieś zainteresowania
          i plany zyciowe, z którymi kierunek tych ewentualnych studiów byłby jakoś
          związany?
    • rr.richelieu Re: Tytuł Licencjata 07.01.05, 16:13
      Zdejmę wszystko co będzie związane z kupowaniem papierka. Jeśli chodzi o st.
      eksternistyczne, są normalnymi studiami
      • studiastudia Re: Tytuł Licencjata 07.01.05, 18:22
        Ok z mojej strony zgoda , wątek jest o studiach eksternistycznych a takie na
        pewno istnieją . Z tego co kojarze to na Domaniewskiej 41 dowiadywałem sie i
        mieli jakąś formę modułową studiów , tak że jakby wykupić wszystkie moduły na
        raz i podejść do egzaminów to można by mieć papier od ręki . Ktoś się
        orientuje czy to możliwe ???
        • Gość: studiastudia Re: Tytuł Licencjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:21
          No nie wiem kochani jak to jest z tym 2,5 roku bo np na SGH studiuje się
          modułowo i mozna wziąść sobie dość dużo tych modółów wiec kumpela zrobila 2
          lata w rok , oczywiście trzeba mieć kupę wolnego czasu aby do tego się
          przygotować ale teoretycznie jak ktoś byłbny zdolny i nie pracował to mógłby te
          3 lata puknąc w rok , więc chyba nie ma takiego fizycznego zakazu że studia
          muszą trwac min 3 lata , a może się mylę co wy na to ???

Pierwotnie wątek miał dotyczyć kupna papierka licencjata , bo juz mi się zyc
          odechciewa na samą mysl o sesji o tym że to dopiero połowa studiów , że już
          jestem za stary żeby się jeszcze z tym tak bawić , a w ogóle to że ten SGH jest
          jednak zajebiście ciężki , no ale cóż trzeba się wziąść do roboty i tyle

Ja na swojej uczelni na pewno nie wezmę więcej przedmiotów niz mam teraz na
          semestrze i tak z tymi mam problemy , bo się za mna ciągną poprawki z matmy i
          statystyki , i w ogole mam doła bo muszę skończyć te studia przynajmniej
          licencjackie , nie chce mi się przenosić na żadną prywatną Wyższą Szkołę
          Płetwonurkarstwa bo szkoda czasu i kasy jaki juz poświęciłem na SGH-u po za
          tym takich dyplomów nijak się nie da zestawić
          Jedno czego się boję że jak się załamię to i nie będe miał ani dyplomu SGH ani
          dyplomu jakiejś prywatnej
          W sumie na SGH nie jest ciężko ale zawsze znajdzie się taki przedmiot który po
          prostu wykończy osobe

• Gość: Richelieu* Re: Tytuł Licencjata IP: 195.117.90.* 09.01.05, 17:47
          na zdrowy rozum możesz kupić wszystkie moduły na raz, jeśli uważasz, że
          potrafisz zdać wszystkie egzaminy za jednym zamachem, jakieś 20-30 to czemu
          nie. W końcu egzaminy ze szkół zarządzania i zarządzania to pikuś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka