s3hnsucht 09.02.05, 19:00 chcialabym sobie w przyszlosci studiowac prawko ;D niestety za cholere nie moge wybrac na jaki profil w liceum pojsc. jakie porzedmioty sie licza? help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: big problem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 20:20 Liczy się zwykle polski, historia, język obcy, czasem geografia lub matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kappaa Re: big problem 09.02.05, 20:43 Używany język wskazuje, że liceum zawodowe to szczyt Twoich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: big problem IP: *.zyg.brewet.pl 09.02.05, 20:49 bez przesady.. mi też zdarza się powiedzieć, że za cholerę nie wiem jak to zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kappaa Re: big problem 09.02.05, 20:57 A jaką Ty szkołę skończyłaś, co? ;P Mi też, ale nie w tym rzecz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: big problem IP: *.mpi-cbg.de 09.02.05, 21:30 no tak - rzecz w tym, zeby komus dogryzc i przez sekunde poczuc sie lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: big problem IP: *.zyg.brewet.pl 09.02.05, 21:58 podstawówkę kończyłam, a o co biega? koleś, nie kumasz czaczy, co wogle robisz na tych betach. Drewno na betach, buahahahahahah ale, zajefajną masz ksywę, dziś oberwałam kappę i idę oblukać minę starych jak im to powiem narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Re: big problem IP: *.man.busko.pl 10.02.05, 00:51 współczynnik czepliwości niektórych osiąga wartości maksymalne.. (tak to jest jak ktos nie ma wiele do powiedzenia) historia i wos -> czyli jakis profil humanistyczny :) ale sa tez ludzie po mat-fizie wiec to nie jest najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: big problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:30 Potwierdzam: ludzie po mat-fizie też się dostają i bardzo dobrze sobie radzą:) Idź do najlepszej klasy w najlepszej szkole- też będzie dobrze....... Odpowiedz Link Zgłoś