king_michal 23.04.05, 12:23 Gdzie najlepiej studiować ten kierunek, czy wogóle warto. Czy jest cięzko? A może mam wybrać budowanictwo, po którym z nich mam zapewniona lepszą przyszłość. Jakie są szanse zatrudnienia po geodezji.ODP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnik83 Re: GEODEZJA 23.04.05, 19:50 Ja jestem studentka geodezji.Same studia bardzo mi sie podobaja, mozna rozwijac swoje zainteresowania. jest to bardzo szeroka dziedzina, bo rownolegle prowadzony jest kurs z zakresu nieruchomosci. Mysle ze z praca juz po skonczeniu studiow inz nie powinno byc problemow. Ja pracuje w wakacje w geodezji i z moich doswiadczen wiem ze nie ma z tym problemow! A co do wyboru uczelni na ktorej bedziesz studiowal-sadze ze to juz tylko i wylacznie twoj wybor. Wydaje mi sie ze wszystkie uczelnie maja podobny poziom. Budownictwo jest wedlug mnie masowy kierunkiem( bardzo duzo ludzi to studiuje), ktory wcale nie nalezy do najlatwiejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
king_michal Re: GEODEZJA 23.04.05, 23:25 Gdzie studiujesz geodezję, bo ja na I roku SIP w Olsztynie (to był żart, że się tak wypytywałem o studia, bo do końca nie wiedziałem co studiować: geodezję czy budownictwo i wybrałme geodezję). Napisz w jaki sposób zdobyłaś pracę w wakacje, ja już rozmawiałem z geodetami z Piły (bo w jej okolicach mieszkam), a oni mówią, że nie ma takiej opcji, żeby mnie zatrudnic na wakacje, w urzędzie powiatowym też nie ma roboty dla studenta geodezji, kompletna lipa, nikt nie chce nawet pomiarowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adziusia Re: GEODEZJA IP: 80.53.168.* 24.04.05, 12:15 Ja tam polecalabym budownictwo. A ta praca w geodezji to za ile , 500 zl miesiecznie?? Pozdrawiam córka geodetów Odpowiedz Link Zgłoś