mildenhurst 30.10.15, 21:58 W czym jesteśmy dobre i jakich pyteń się nie boimy. Zawodowo.dziedzina jak w Wielkiej Grze. Geodezja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandziola Re: zagrajmy 30.10.15, 22:00 Ksiegowość No i co? Nie wiem co z tego ma wynikać Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: zagrajmy 30.10.15, 22:05 Np. Ile wchodzi do czasu pracy bedąc na brzpłatnym by zasiłek dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: zagrajmy 30.10.15, 23:24 Uhm to jest po pl. Ile trzeba miec str by miec zasiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: zagrajmy 30.10.15, 23:35 Jezu słodki. Ratuj co to jest str??? Kobieto ja chętnie odpowiem na każde Twoje pytanie ale sformułuj je po polsku. Tak aby interlokutor mógł zrozumieć. Ile czego tzreba mieć żeby miec zasiłek? Stażu pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: zagrajmy 31.10.15, 00:09 Nie jexuj Odpowiedz. Nawet google po frs .fr. Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: zagrajmy 31.10.15, 00:41 Kobieto. Chętnie odpowiem. Ale wyraz się po polsku. Bez dziwnych oznaczeń. Jak widzę nie umiesz. Język polski trudny jest. To co napisałaś to bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: zagrajmy 30.10.15, 22:10 gramatyka opisowa, kulinaria i obuwie - dobra taka kategoria? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: zagrajmy 30.10.15, 22:50 Wypadek w Austrii. Polka i Szwed. Szwed ginie w wypadku.dziecko jest sparkobiercą czyim. I wg. Jakiego prawa? Ile dziedziczy? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: zagrajmy 30.10.15, 23:01 To prawo międzynarodowe prywatne, a nie prawo konstytucyjne, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: zagrajmy 30.10.15, 22:49 Witam Boję się wszystkich Egzamin z materiałoznawstwa ledwo zdałam. Egzamin na CIA też był "trudny", tzn. nie nauczyłam się wszystkiego na czas;-P Aaaaaaaaaa... wiem, mogę z angielskiego pisać egzamin! Nie boję się. Tylko zależy, jaki poziom? Myślę, że na filologicznym dostałabym ocenę - dobry! Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: zagrajmy 30.10.15, 23:39 Kto wykonuje kontrolę zatwierdzania projektów osnów szczegółowych? Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: zagrajmy 31.10.15, 00:22 Kurcze, nie ma takich. Jestem wąskim specjalistą, w dziedzinie nadrzędnej na pewno mam braki, w wąskiej - jest tyle szczelin, że nie mam szans znać wszystkich odpowiedzi. Czyli: boję się pytań wszelakich, oprócz tych z mojego najwęższego grajdołka . Odpowiedz Link Zgłoś