linga 24.05.05, 20:55 Czy te egzaminy są od tego roku czy były w latach wcześniejszych? Gdzie ew. można znaleźć info nt. testów z lat ubiegłych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdabski Re: Centralne Egzaminy Wstępne (CEW) UW 24.05.05, 21:01 Były dawniej, ale od tego roku mają być porównywalne z nową maturą, więc zapewne będą wyglądały inaczej. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
aniabz Re: Centralne Egzaminy Wstępne (CEW) UW 24.05.05, 21:08 Jeśli chodzi o matematykę to tutaj: www.mimuw.edu.pl/studia/rekrutacja/ na dole strony jest odnośnik do wszystkich testów 1993-2004. Jeśli chodzi np. o angielski to może być większy problem. Ale mi się udało kilka w ubiegłym roku dostać. Wiem z dobrego źródła, że jak nikt nie wie to się ładnie uśmiechamy do Pani Sprzątaczki i na pewno nam powie;). Ale CEW z angielskiego to nic trudnego. A na co się wybierasz? W każdym bądź razie powodzenia:) ABZ Odpowiedz Link Zgłoś
bardea Re: Centralne Egzaminy Wstępne (CEW) UW 24.05.05, 23:20 Czesc!Jestem bardzo zainteresowana CEW z biologii i polskiego,czy znasz jakies strony odnośnie tych egzaminów-bardzo proszę o informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
linga Re: Centralne Egzaminy Wstępne (CEW) UW 25.05.05, 08:20 Dzięki za szybką odpowiedź:) Interesują mnie testy z historii sztuki, historii i biologii. Na tej stronie widzę tylko linki do testów z matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabz Re: Centralne Egzaminy Wstępne (CEW) UW 26.05.05, 00:11 Nt innych niestety niewiele wiem. Jeśli to nie jest oczywiste... to radzę poszukać info na stronie wydziału. A jeśli nie to bezpośrednio na wydziale. Życzę owocnych poszukiwań... Odpowiedz Link Zgłoś