Dodaj do ulubionych

Richelieu, Skarbie...

04.06.05, 17:18
...tak ładnie zrealizowałam się pedagogicznie w pewnym wątku o materiałach na
psychologię...wziosłam się na wyżyny krytyki, co mi się rzadko zdarza....a Ty
mi wątek wycięłaś zanim zdążyłam wysłać... :>

Jestem niepocieszona :(
Obserwuj wątek
    • r.richelieu Re: Richelieu, Skarbie... 04.06.05, 17:21
      wystaw te materiały na allegro, link do aukcji wsadź do sygnaturki, się
      udzielaj i rozpleniaj tę reklamę ;)

na forum się nie sprzedaje, gdybyś chciała podarować wtedy co innego
      • r.richelieu Re: Richelieu, Skarbie... 04.06.05, 17:24
        i oczywiście popełniłam kardynalny byk, bo to nie Ty wystawiłaś, no ale kto tam
        wie, może woxniak to właśnie camerton;)

jeśli masz ten tekst w schowku to go tu wklej
        • camerthon Re: Richelieu, Skarbie... 04.06.05, 19:04
          r.richelieu napisała:

> i oczywiście popełniłam kardynalny byk, bo to nie Ty wystawiłaś, no ale kto
          tam
          > wie, może woxniak to właśnie camerton;)

No tak sie sklada, ze nie. Moze porownaj IP?

> jeśli masz ten tekst w schowku to go tu wklej

Jasne, mam w schowku tekst sprzed 3 godzin. Ech...
        • camerthon Re: Richelieu, Skarbie... 04.06.05, 19:06
          Richelieu, ja do Ciebie półżartem, a Ty mnie atakujesz...
          Wiesz co...

:(
          • Gość: Richelieu* Re: Richelieu, Skarbie... IP: *.localdomain / 80.48.249.* 04.06.05, 19:52
            no bo widzisz, kiedy nazywa się mnie per skarbie to od razu mi coś nie pasuje;)
            • camerthon Re: Richelieu, <wyraz wycięto>... 04.06.05, 19:56
              Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> no bo widzisz, kiedy nazywa się mnie per skarbie to od razu mi coś nie
              pasuje;)

Zapamietam :)
              • veritas1 zmiotka, kubelek, sciereczka - to jest powolanie! 04.06.05, 23:05
                • Gość: Richelieu* Re: zmiotka, kubelek, sciereczka - to jest powola IP: *.localdomain / 80.48.249.* 05.06.05, 02:26
                  Jasne. Sprzątaczka to delikates. Może chcieć i 200 zł za posprzątanie małego
                  mieszkania więc to sto razy lepsze niż odmóżdżające przekładanie papierków jako
                  sekretarka, urzędnik w prowincjonalnej gmninie, w nieprowincjonalnej zresztą
                  też, nauczyciel w szkole od podstawówki do liceum, bo wyżej ma dużo wolnego
                  czasu i może dorabiać.
                  Doprawdy nie wiem skąd to kretyńskie przekonanie, u pracodafcuf nie
                  pracowników, że doświadczenie w klejeniu kopert o pieczętowaniu jest ważniejsze
                  niż umiejętność używania środków czystości.
                  Całkiem poważnie mówię, że wolałabym być sprzątaczką z własną działalnością (z
                  kapitałem zakładowym w postaci wiaderka, mopa, ścierek i domestosów) niż
                  sekretarkobycie u buraka
                  • jasna_79 Re: zmiotka, kubelek, sciereczka - to jest powola 05.06.05, 12:48
                    Popieram!
                    Sprzątanie i pranie to dwie najbardziej kreatywne dla mnie czynności, po
                    pierwsze: od razu widać efekt, po drugie: pełen zakres samodzielności i
                    inwencji, po trzecie: żaden burak nad głową nie smęci, że wie lepiej.

Ja sprzątam i piorę w ramach odreagowywania stresu. Działalność gospodarczą też
                    mogłabym prowadzić w tym zakresie, bo z natury pedant jestem.
                    • czesiekkk Re: zmiotka, kubelek, sciereczka - to jest powola 05.06.05, 13:07
                      To ja wam opowiem pewną ciekawostkę, kiedyś zetknąłem się z pewnym człowiekiem,
                      który opowiadał mi że po znajomościach załatwiał pracę dla swojej żony na
                      stanowisku sprzątaczki w dużej firmie.
                      Od tego czasu tak naprawdę zrozumiałem jak ciężko jest z pracą w Polsce i że
                      nawet pracę sprzątaczki ciężko dostać.
                      • veritas1 rotfl 06.06.05, 16:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka