Dodaj do ulubionych

Obrona magisterki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:19
Witam Was,
Za dwa tygodnie mam obronę pracy magisterskiej-postępowanie
administracyjne.Strasznie się boję i denerwuję.Za tydzień dopiero recenzja,a
promotor wcześniej niestety nie sprawdzał prac -tylko jeden rozdział.Problem
jest jeszcze taki,że nie mogę się skupić na nauce i czuję,że siedzenie nad
książkami jest bez efektu.Podtrzymajcie mnie na duchu.Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: Obrona magisterki IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 20.06.05, 16:23
      jeśli opiekun n. podchodzi do sprawdzania Twojej pracy tak lekko, to i z obroną
      problemu nie będzie
      • Gość: johana Re: Obrona magisterki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:18
        Ja też mam taki problem, i też ufam że nastapi taka zależność
        • Gość: ilona Re: Obrona magisterki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:56
          Właściwie,to ja już ,,świruje" od tego wyczekiwania na recenzję,obronę.Od kilku
          miesięcy nie mogę sobie ze sobą poradzić i każda nawet najmniejsza głupota mnie
          załamuje.Bez przerwy wymyślam sobie różne czarne scenariusze nadchodzących
          dni...A gdzie tu do 5 lipca?!Szpital psychiatryczny!!!!
    • Gość: Xen Re: Obrona magisterki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.05, 20:54
      pomysl sobie ze na bank bedzie dobrze! jesli tylko sam napisalas prace to w chwili obecnej jestes osoba ktora wie na ten temat najwiecej i nikt Ci nie podskoczy jak nic nie pomylisz :) wiec glowa do gory i powodzenia!
      • Gość: ilona Re: Obrona magisterki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:00
        Myślę,że w tej kwestii,to czy ja pisałam pracę sama czy też nie nie ma
        wielkiego znaczenia.Po pierwsze jest to praca z prawa,czyli kompilacja.Po
        drugie,seminarium prowadzone u mnie na uczelni było na zerowum
        poziomie.Promotor niezbyt szczególnie interesował się pracami,nawet jej nie
        sprawdził.Obawiam się,że recenzet teraz niezle po mnie ,,pojedzie,,.Martwię się
        tym strasznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka