Dodaj do ulubionych

Prawo na UW

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:03
Chciałbym się dowiedzieć możliwie jak najwiecej na temat studiowania na tym
kierunku. Debiutuję w październiku i po początkowej radości że zostałem
przyjęty teraz nasuwa mi się coraz więcej pytań i wątpliwości. Prosze napiszcie
coś na temat wykładowców, egzaminów etc. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 12.10.01, 01:20
      nowiutki...

zle trafiles..

ratuj sie kto moze!!!

p.s. tez studiuje prawo na UW əwszy rok:)>
      • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 12.10.01, 01:26
        aha..jesli kcesz jeszcze jakies rady, to z mila checia udzile,ale pewnie juz
        zdazyles sie jako tako zaklimatyzowac. bo i znajomych na starszych latach mam
        sporo i cenyych info rowniez:)

p.s. jesli masz konsultacje z logiki z lewandowskim to mozesz spac spokojnie:)
        • Gość: e. Re: Prawo na UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 19:23
          tez jestem na 1' roku prawa, mam konsulatacje z lewandowskim!jest rzeczywiscie
          w porzadku...
          a z kim macie historie/prawo rzysmkie??
          ja sadze ze generalnie jest ok!tylko na wykladach przynudzaja...
          • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: do e. IP: *.pl 13.10.01, 01:55
            na wyklady oplaca sie chodzic tylko na logike, malinowski jest naprawde
            swietny, a reszta wlacznie z wolodkiewiczem, sojka-zielinska i pietrzakiem,
            lekko zapomina,e w audi maxie pzrydaloby sie mowic do mikrofonu niz obok
            niego...

cwiczenia z powszechnej mam z rajewskim <bodajze>, a polski z jastrzebskim.
            rzymu nie mam niestety z ksiedzem, on jest naprawde swietnym specjalista i
            egzekwuje wiedze. jakos sie zgapilam i nie przepisalam do niego.

p.s. w ktorej jestes grupie?
            • Gość: e. Re: Prawo na UW: do e. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 21:29
              oj,tak to by bylo jeszcze pol biedy gdyby bylo cokolwiek slychac na tych
              wykladach...po pierwszym wstepie do prawozn. myslalam ze to po prostu zepsul
              sie mikrofon...ale nastepnego dnia bylo tosamo...a potem sie dowiedzialam ze
              tak jest zawsze...!
              a malinowski jest rzeczywiscie chyba jedynym wykladowca,ktorego zdaje sie
              obchodzic to zebysmy cos slyszeli...sprobuje jeszcze sprawdzic inne wyklady,ale
              pewnie bedzie podobnie...teraz juz nie dziwie sie ze(jak slyszalam) frekwencja
              na wykladach jest taka nedzna...ja w zeszlym tygodniu bylam jeszcze na
              wszystkich,ale teraz juz na pewno zrezygnuje z prof.winczorka-nie dosc ze
              mruczy pod nosem to jeszcze odsuwa mikrofon!nie podoba mi sie tez
              pseudosmieszny prof.zakrzewski od historii polski-nieustraszony tropiciel
              studentow-przestepcow,ktorzy nie zostawiaja kurtek w szatni...
              prawo rzymskie-cwiczenia,mam z zabłocka-podobno 2'na nieoficjalnej giełdzie
              studenckiej...(po ksiedzu oczywiscie!) z tym ksiedzem to tez smieszna
              sprawa:czego ja o nim nie slyszalam-frnciszek to,franciszek tamto...a jeszcze
              nie mialam nawet okazji go zobaczyc!a przepisywac mi sie po prostu nie chcialo-
              straszne tłumy sa u niego...
              jesli chodzi o historie,to mam zestaw:rosner/paszkowska(grupa 7)-dobry
              podobno...
              a ty w ktorej grupie jestes?i jak sie w ogole odnajdujesz w tym wydzialowym
              tlumie...??
              • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: do e. IP: *.pl 13.10.01, 23:16
                rzeczywiscie... wydzialowe tlumy sa przerazajace. a zasadzie, to jest sie
                anonimowymm studentem,dlatego bardzo ciesze sie,ze pojechalam we wrzesniu na
                oboz wydzialowy do broku. poznalam tam sporo wartosciowych osob i chociaz
                jestesmy z innych grup trzymamy sie razem.
                bylas na otrzesinach? jesli tak, to jak ci sie podobalo?
                • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: do e. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 18:02
                  Dzięki za info- troche się zgapiłem, bo naprawdę nie podejrzewałem że ktoś moze
                  mi na tym wydziale pomóc... Ogólnie jest ok, dobrze że mam starą paczkę
                  znajomych bo bez nich chyba bym sobie nie poradził (wszyscy na I roku of koz).
                  Na otrzęsinach byłem i było ok- co prawda masa ludzi (normalka!) ale bawilem
                  sie dobrze. Rzym mam z Krzynówkiem, a logikę z Petzelem, historie z jakimś
                  oszołem- Zakrzewskim (?) Wykłady rzeczywiście są nudne, ale raczej warto na nie
                  chodzić (szczególnie na logikę).
                  • Gość: e. Re: Prawo na UW: do e. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 20:01
                    ojoj,historia z zakrzewskim...cwiczenia,rozumiem?to wspolczuje...
                    no wlasnie ja chce pojsc na logike do petzla i zobaczyc jak on to prowadzi,bo
                    lewandowski jakkolwiek dobrze tlumaczy,meczy mnie troche z tym ciaglym
                    pytaniem,braniem do tablicy...czuje powracajacy powiew szkoły...
                    za to coraz bardziej podoba mi sie chauvin od wstepu-cwiczenia sa rzeczywiscie
                    cwiczeniami,a nie 2' wykladem...
                    poza tym coraz bardziej juz sie przyzwyczajam do tych tłumów...szczegolnie
                    gdy,tak jak dzisiaj,pedze gdzies w srodku pielgrzymki z audimaxu do buw-u...:)
                    a mieliscie moze juz cos nazywane 'przysposobieniem bibliotecznym'??ja
                    slyszalam tylko ze trzeba cos takiego zaliczyc,ale gdzie,kiedy...??
                    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: IP: *.pl 16.10.01, 22:43
                      przysposobienie biblioteczne..coz narazie tez mi sie jedynie o uszy obilo:)
                      dobrze,ze mam obrotnych znajomych, takze zawsze jestem zorientowana.
                      nie, jeszcze go nie zaliczalam.

narazie staram sie naimprezowac na zapas:))))

do nowiutkiego:
                      -co mi przyjdzie z chodzenia na wyklady jak i tak nic nie slychac. bardziej
                      konstruktywnie spedze ten czas w domu czytaja podrecznik niz przysypiajac na
                      niewygodnych lawkach w audi maxie. ..
                      - hehhe... tzreba bylo wczesniej mowic,ze sie na otrzesiny wybierasz. tez tam
                      bylam:)

a ty e? jesli cie nie bylo, to i tak nic nie starcilas..
                      -

• Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 15:27
                        Do nowiutkiej: o następnej imprezie na pewno Cię powiadomię! trzeba się
                        integrować, nie? :)
                        Co do wykładów: mam sporo czasu więc chodzę. Z tym że (prawie) nic nie słychać
                        to masz oczywiście rację, ale na wykłady z logiki i tak warto chodzić.

Wstęp do prawoznawstwa mam tesh z Chauvin. Na mnie nie zrobiła żadnego
                        wrażenia, ani na plus ani tym bardziej na minus. Po prostu jest sobie...

Zakrzewski to inna bajka. Facet jest tak zakręcony, że aż sie dziwie jakim
                        cudem zdobył habilitację.

Macie moze pytania z logiki z poprzednich lat?

• Gość: e. Re: Prawo na UW: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 19:25
                          zakrecony jak zakrecony,ale mi sie wydaje najzwyczajniej prymitywny:te
                          niesamowicie wyszukane dowcipy o blondynkach,i w ogole caly ten wszechobecny
                          humor na poziomie...no,lepiej nie mowic...
                          fakt,ze przy takim winczorku wypada on nadzwyczaj kolorowo,ale co z tego??
                          tak,na otrzesiny w koncu nie dotarlam,ale znajomi mowili ze bylo
                          beznadziejnie,straszny tlum,wyszli po niecalej godzinie....
                          ale jezeli bylyby jakies imprezy integracyjne w mniejszym gronie,to:))))jak
                          najbardziej...
                          na razie moja grupa wydaje sie srednio zintegrowana,ale jutro bodajze maja byc
                          huczne wybory starosty,wiec moze sie polubimy;)
                        • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: IP: *.pl 17.10.01, 22:01

nowiutki: jak ty znajdujesz czas wolny??? podziwiam cie! a moze ja zwyczajnie
                          po trzech miesiacach wakacji nie potrafie ograniczyc kontaktow towarzyskich....

na ten weekend jade do broku. moze ktores z was tez jedzie???
                          <jesli tak to ostrzegam przed potwornym zimnem i grzybem po prysznicem,
                          kapiacym miarodajnie na kapicego sie:)>
                          ale na nastepny proponuje wydzialowa integracje:0)

qrcze, tyle o tym zakrzewskim opowiadacie,ze chyba sie pokusze i wstapie na
                          jakis jego wyklad, chociaz qmple radzili omijac go z daleka...

wyklady z logiki sa naprawde spoko. tak w zasadzie to tylko na nie chodze.

pozdrowka i papaty:)

p.s. wlasnie sobie pomyslalam,ze mozemy sie znac.. czy to pzrypadkiem czy pzrez
                          znajomych znajomych czy z widzenia..
                          hehhehhhee
                          • Gość: e. Re: Prawo na UW: IP: 193.0.117.* 18.10.01, 12:23
                            a tak znajomi jada tez do broku w ten weekend,ja raczej nie,bo mi cos
                            wypada,ale jeszcze zobacze...
                            jesli koniecznie chcesz zobaczyc i posluchac pana zakrzewskiego,to on ma wyklad
                            jutro o 11.40...ale zastanow sie najpierw,bo to traumatyczne przezycie...
                            nie,no oczywiscie przesadzam,ale z tych wykladow nic sie nie wynosi,poza,rzecz
                            jasna,kiepskim humorem...
                            o rany,mam juz kolokwium z rzymskiego w przyszlym tygodniu...!ale przynajmniej
                            zapowiedziane,co,jak slyszalam,niekoniecznie jest regułą na tym wydziale...
                            • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 17:36
                              do zakrzewskiego naprawdę nie masz po co iść, chyba ze sprawia ci przyjemność
                              gdy facet nazywa cie kobietą podczas gdy wszystkich pozostałych (czyli facetów)
                              nazywa... ludzmi!

ogolnie jest wesoło, czasu mam sporo i to bez ograniczania tzw. aktywności
                              towarzyskiej. do broku niestety nie jadę bo akurat moja babcia obchodzi okrągłą
                              rocznicę swoich urodzin, no i same rozumiecie- warto na takiej imprezie być :)

kolokwia bez zapowiedzi- a to ci historia, od razu przypominają mi sie
                              niezapowiedziane kartkówki z liceum...

zapraszam wszystkich na Dni Edukacji Prawniczej!- od 23.10 do 25.10 (wtorek-
                              czwartek), będzie fajnie: prezentacja kancelarii, szkolenia, jakiś wykład,
                              film, a na koniec impreza w proximie albo ground zero (do wyboru)- bedzie
                              oczywiści sporo ciekawych ludzi- na przykład ja :))

pozdrowionka!
                              • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: IP: *.pl 18.10.01, 20:01
                                impra w proximie..?

to to co lubie najbardziej:))))))
                                ja sie pisze.

aha, zasiegalam informacji o szkoleniu bibliotecznym. podobno idzie to
                                listownie i nazwiska wywieszone sa na starym wydziale. ja mam gdzies pod koniec
                                listopada chyba..

pozdrowka:))))))
                                • Gość: e. Re: Prawo na UW: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 21:04
                                  dni edukacji prawniczej...?brzmi ciekawie,to na naszym uniwerku,czy moze w
                                  buwie??
                                  o ile wiem,to prof. zakrzewski kobiety nazywa blondynkami,a facetow-
                                  'łaskawcami'...i ogolnie czesto wpada w taki sredniowieczny tok słowny...
                                  ja wlasnie zastanwiam sie czy isc jutro rano na wyklady...na popoludniowe nie
                                  moge bo mam angielski,a z kolei zrywac sie o 7 rano....bo akurat jedyny
                                  wyklad,sensowny-historia powszechna(ze wzgledu na to ze tej starozytnosci i
                                  sredniowiecza nie przerabia sie na cwiczeniach...) jest na 8 rano!
                                  jeszcze sie troche pozastanawiam...:))
                                  • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: Dni Edukacji "Prawniczej (DEP) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 21:22
                                    Prezentacje, wykłady, szkolenia oraz targi pracy odbędą sie w salach BUW (ul.
                                    Dobra)

Uroczyste otwarcie o 10:00 we wtorek.

Jeszcze raz serdecznie zapraszam! Naprawdę warto przyjść!
                                  • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: do e IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 19:08
                                    Byłem dzisiaj (piątek) na wszystkich wykładach (od 8:00 do 13:15) i wiem jedno:
                                    NIGDY WIĘCEJ!
                                    Wąsowicz powtarza wszystko to co napisał w książce. I o ile ksiażka jest
                                    napisana ciekawie to jego wykład... delikatnie mówiac do najciekawszych nie
                                    należy. Zabłocka jest taka sobie. Zakrzewski i jego żarty o wągliku są po
                                    prostu żałosne.

• Gość: e. Re: Prawo na UW: do e IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 20:05
                                      ja sie w koncu zerwalam rano,ale caly czas z mysla ze nie powinnam tego robic...
                                      ze tylko marnuje bezcenny sen,ale jakos pomyslalam ze dam im ostatnia szanse...
                                      i oczywiscie tylko sie zdenerwowalam,bo bylo dokladnie tak jak mowisz!tzn
                                      niezdedy zartow pana z. o wagliku nie dane bylo mi wysluchac,bo po prawie
                                      rzymskim ewakuowalam sie najszybciej jak mozna!w ogole to chcialam wyjsc
                                      jeszcze wczesniej,ale pomyslalam ze jak juz przyszlam.....
                                      a zabłocka jest,wydaje mi sie,w porzadku,tylko ze ja mam z nia cwiczenia,i ona
                                      sie po prostu powtarza na wykladach...
                                      a apropos ELSY,jak tam mozna sie zapisac?
      • Gość: prox Re: Prawo na UW IP: *.bj.uj.edu.pl 30.11.01, 20:04
        LUDZISKA, CO ROBICIE!!!!!!!!!
        BYŁEM NA UW ROK JEDEN,ALE SZCZEŚLIWIE SPADŁEM DO KRAKÓWA>I CAŁE SZCZĘŚCIE BO
        JUŻ KOŃCZE!!!!!! TU JEST LEPIEJ.
    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: nowiutki IP: *.pl 18.10.01, 20:04
      i caluski dla babci;))
      zaszalejesz w ten weekend;)
      • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 21:12
        Dzięki za całuski dla babci! Z pewnością przekaże!
        A i zaszaleć zaszaleję, oj zaszaleję... :)

To do zobaczenia na imprezce! Jako znak rozpoznawczy założę czerwony garnitur,
        na plecach będę miał napisane: "nowiutki" Nie będzie problemu abyśmy sie
        rozpoznali. Bedzie tym łatwiej jeżeli założysz czerwoną sukienke w białe
        grochy, koniecznie w rękach trzymaj żółtą parasolkę i machaj mi wydziałową
        chustą! ;)

Pa pa
        • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: IP: *.pl 18.10.01, 21:29
          a moze przyjde w samej chuscie wydzialowej;))))))

p.s. jutro o 7.30 zbiorka do broku... wlasnie sie pakuje...
          jejqss..nawet wyspac sie nie dadza..!
          • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: do nowiutkiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 19:03
            Pomysł żebyś założyła wydziałową chustę jako (jedyny!) znak rozpoznawczy
            chodził mi po głowie od samego początku :) Tylko dla przyzwoitości dodałem
            jescze sukienkę i parasolkę ;)
            Tylko nie proponuj abym przyszedł tylko w wydziałowym krawacie! W ostateczności
            mogę założyć jeszcze granatowo- bordowe skarpetki :)

Napisz jak było w Broku. Ja w następny weekend wybieram sie do Puław z Elsą.
            Będziemy się integrować (hmmm...) z Elsą Lublin.

Pozdrawiam bardzo!!
            • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: do nowiutkiego IP: *.pl 21.10.01, 17:22
              jakis czas temu wrocilam z broku, niewyspana i glodna, wiec pierwsze co,
              rzucialam sie na żarelko...
              a w broku jak w broku. bylo mocno imprezowo, totalna integracja,a w przerwach
              zebrania samorzadowe, ktore karol niezawsze byl w stanie prowadzic;))))
              do tego zimno jak cholera, ale chociaz z grzyba pod prysznicme nie kapalo.
              fajnie bylo zoabczyc stare katy:o) do tego szkód co niemiara, <heh.. kkoledzy
              wybili miedzy innymi w drzwiach dziure:)> no ale tak sie bawia prawnicy:)

czyzbys dzialal w elsie?
              ja zapisalam sie na liste zolta samorzadui do komisji kulturalnej. mysle,ze
              wieksze beda z tego profity i frajda:)

p.s. co do skarpetek...
              to lubie granat...ale bordo jeszcze bardziej ;)
              • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: do nowiutkiego IP: *.pl 25.10.01, 21:20
                post o broku
                21.10.01 17:22 :o)

<tak gdzies w srodeczku sie umiejscowil>
    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 18.10.01, 21:35
      na 8..????

to lepiej sie wyspij pozadnie:o)
      • Gość: krzys Re: Prawo na UW IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 23:44
        widac ze jestescie na pierwszym roku wszystko was podnieca ale spoko za pol
        roku juz inaczej bedziecie spiewac. Milego studiowania zycze a i pozdrowcie
        tego niesamowitego ksiedza.
        • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW:krzys IP: *.pl 21.10.01, 15:18
          Gość portalu: krzys napisał(a):

> widac ze jestescie na pierwszym roku wszystko was podnieca

wiesz krzysiu..to wlasnie przywilej pierwszego roku..:P

• Gość: nowiutki Re: Prawo na UW:do krzysia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:24
          Niestety Krzysiu nie wszystko mnie podnieca. Bardzo bym chciał żeby tak było
          Krzysiu ale... widocznie natura jest ode mnie silniejsza. Poszedłem na studia
          prawnicze oczywiście tylko w jednym celu: zanleźć nowe podniety. Tak, tak
          Krzysiu właśnie taki był mój cel że tak powiem- nadrzędny. A tu kolejne
          rozczarowanie... Przepraszam Krzysiu, muszę Cie zmartwić ale mnie NIE
          podniecasz. Bo jak wszystko to wszystko- Krzysia nie wyłączając :P
          • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW:do krzysia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:26
            A śpiewać niestety nie potrafię ;)
        • Gość: V rok Re: Prawo na UW IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 12:02
          Całkowicie popieram, Krzysiu!A Ksiądz Franciszek to jeden z tej garstki
          wykładowców naszego wydziału, którzy zasługują na szacunek.Sporo tu takich,
          którym brakuje jakiejkolwiek kultury, a przede wszystkim poziomu.Pozdrawiam!
    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 25.10.01, 13:21
      co z wami?
      tak zescie sie rozimprezowali.. czy do nauki zabrali ..?;-)

narka,
      nowiutka:)
      • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 18:24
        Nawet nie wiesz jak sie ucieszyłem że napisałaś :)
        Jakiś zdesperowany Krzyś chciał się wkręcić do rozmowy ale chyba (oby!) już mu
        przeszło.
        Ogólnie jest luzik. Ilośc imprez równoważy sie w moim przypadku z czasem jaki
        poświęcam nauce :)
        Może zdradzicie milionom internautów (a mi w szczególności) w jakich grupach
        jesteście. Tak dla ciekawości... Nawet mi sie zrymowało :)

Pozdrawiam cieplutko (jako ze zimno sie robi)!!! Pa pa
        • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW IP: *.pl 25.10.01, 21:16
          nowiutki, przeciez ja sie odezwalam zaraz po broku i zdalam krotki rabort z
          tych 3dni <specjalnie dla ciebie;)>.... chyba ze przeoczyles... i krzysiowi tez
          odpisalam. podaj e-mailie, to przesle ci nr mojej grupy. nie chce sie ujawniac
          na forum, bo cholera wie, kto to jeszcze czyta. zreszta i tak wszystko sobie
          tak poprzegkladalam,ze tylko historie powszechna mam ze swoja grupa:)

byles wczoraj na imprezie w ground zero?

p.s. a e. wczesniej podala nr swojej grupy..

czekam na kolejne posty:o)
        • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 25.10.01, 21:17
          qrde, zaraz umre ze smiechu. poprzedniego posta podpisalam twoim
          nickiem:)))))))))))))))))

przeczytaj wiec tez poprzedniego...
          • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: do nowiutkiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 19:02
            Oczywiście malutka ze przeczytałem Twoja relacje z Broku. Musiało być nieźle :)
            ja z samorządem mam do czynienia dość mało, Karola znam z widzenia- zresztą kto
            go nie zna ?! :)
            Na imprezce w ground nie byłem, ogólnie nie przepadam za g-z, wolę Vectora albo
            Proxime, choć ostatnio (od jakiegoś tygodnia) pod względem imprezek u mnie
            panuje zupełny deficyt. W weekend musze sie uczyć Rzymu bo mam test, tak wiec i
            tym razem nie zabalujemy ;)

O nr grupy zapytałem bo tak naprawdę nie miałem o co innego zapytać :)

Pozdrowienia
            • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: do nowiutkiego IP: *.pl 27.10.01, 19:06
              Gość portalu: nowiutki napisał(a):

> Oczywiście malutka ze przeczytałem Twoja relacje z Broku. Musiało być nieźle :)

"malutka"? oj,widze,ze zaczynamy sie spoufalac:)))))))))))
              >
              > ja z samorządem mam do czynienia dość mało, Karola znam z widzenia- zresztą kto
              >
              > go nie zna ?! :)

to zaluj,ze dosc malo. ja wlasnie uczestniczylam dzis w zebranku samorzadowym:)

> Na imprezce w ground nie byłem, ogólnie nie przepadam za g-z, wolę Vectora albo
              >
              > Proxime, choć ostatnio (od jakiegoś tygodnia) pod względem imprezek u mnie
              > panuje zupełny deficyt. W weekend musze sie uczyć Rzymu bo mam test, tak wiec i
              >
              > tym razem nie zabalujemy ;)

hmm..cos sie zaczynasz z zeznaniach platac:)))))) ostatnio mowilesm,ze na weekend
              jedziesz,ze z elsa do pulaw!
              zreszta przeciez cale dwa dni uczyc sie nie bedziesz, trzeba sie rozerwac:)
              ja wlasnie zaczynam sie szykowac. < u mnie to dosyc dlugo trwa:)> i ide ze
              znajomymi potanczyc:)

to pewnie i jutro nie bedzie cie w spin clubie..?
              >
              > O nr grupy zapytałem bo tak naprawdę nie miałem o co innego zapytać :)

ej.. no, jest tyle ciekawszych rzeczy:))))
              np mogbys sei spytac czy jestem na dziennych czy wieczorowych... < to bylo
              podstawowe pytanie w pierwszym broku:)>
              >
              > Pozdrowienia

papaty i do klikniecia:o)))
              • Gość: e. Re: Prawo na UW: do nowiutkiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 19:42
                ojej ludzie,ale sie rozgadaliscie...!fakt,ostatnio troche mnie tu nie było...
                widze ze nie tylko ja jestem tak meczona z rzymskiego...ale w ten weekend mam
                spokoj,bo za tydzien nie mam zajec!:)))))
                a co do tych grup,to rzeczywiscie nie widze,zeby miało to jakies specjalne
                znaczenie:integracja raczej srednia,zreszta to przeciez tylko jedne zajecia w
                tygodniu...a wlasnie,przypomnialo mi sie jak 'demokratycznie' wybralismy
                staroste przed ostatnia historia:otoz zglosila sie jedna osoba,chlopak,przyszla
                jakas dziewczyna z samorzadu i zapytala wszystkich ok.7 osob bedacych w tej
                chwili w sali,czy 'mamy cos na przeciwko?????'....nikt oczywiscie nie
                zaprotestowal i w taki to oto sposob,przez aklamacje powiedzialabym,dokonal sie
                wybor naszego starosty...piekne,prawda??:)))
                • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW: do nowiutkiej i e IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 22:23
                  Ponieważ ostatnio rzeczywiscie troche zamotałem (nawet dość mocno :)
                  postanowiłem (żeby nie było już jakichkolwiek wątpliowości!) ująć odp w
                  punktach:
                  1. Do nowiutkiej: przepraszam za "malutką", miała być "nowiutka", trochę się
                  spieszyłem no i... taki kwiatek. "Malutka" nie z chęci spoufalenia ile
                  raczej... przyzwyczajenia- cokolwiek by to miało znaczyć ;)
                  2. Do nowiutkiej: samorządu nie znam, bo nie byłem w Broku ani razu. Wcale z
                  tego kłopotu nie płaczę, może dlatego że nie wiem co tracę.
                  3. Do nowiutkiej (juz po raz ostatni :): z Elsą rzeczywiście miałem jechać- nie
                  pojechałem bo... nie miałem czasu, i to nie tylko dlatego że miałem sie uczyć
                  Rzymu, o którym mam nadal bardzo blade pojęcie. Były też inne powody, o których
                  nie napisze bo nie chcę się spoufalać :))
                  4. Do e (nareszcie!): integracja rzeczywiscie jest dość średnia, wybory
                  starosty w mojej grupie miały może bardziej demokratyczny charakter, ale też
                  ogólnie były śmieszne. Jedyna róznica polegała na tym, że u nas był
                  kontrkandydat- mój kumpel, który wystartował tylko dla jaj. Oczywiście nie
                  został wybrany, a wygrała dziewczyna, o której nic nie potrafię powiedzieć
                  (poza tym, ze na nią nie głosowałem :)
                  5. Do wszystkich: jestem na dziennych. Nie wiem czy ma to jakieś większe (poza
                  finansowym) znaczenie. A Wy?

Na przyszłość obiecuję bardziej wnikliwe studiowanie tekstów, które popełniłem
                  na tym forum :)

Pozdrawiam!!
                  • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW: do nowiutkiego IP: *.pl 13.11.01, 11:23
                    > 1. Do nowiutkiej: przepraszam za "malutką",

hmmmm...z malutka chcac nie chcac i tak trafiles w sedno;))

> 5. Do wszystkich: jestem na dziennych. Nie wiem czy ma to jakieś większe (poza
                    > finansowym) znaczenie. A Wy?

a ja na wieczorowych
                    >
                    > co do impry w quo vadis, to napewno nie bede, bo w czwatrek ide do spin clubu.
                    zreszta powinnam w koncu przysiasc i troche sie pouczyc, bo szczerze mowiac to
                    caly pazdziernik mam w plecy...

nara
                    i pozdr:))
    • bblech Re: Prawo na UW 26.10.01, 13:10
      Tak, tak
    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 11.11.01, 20:53
      oj balety mialam ostre w osttanim czasie i z tego wszystkiego zaniedbalam sie w
      wysylaniu postow:(

nowiutki, nie wiem czy jeszcze bywasz na tym forum, wiec nie wiem czy mam
      odpisywac. jesli tak,to daj znac.
      • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 09:59
        Pewnie, że bywam. Nawet sie za Wami stęskniłem :)

Pozdrawiam serdecznie!

PS. W czwartek jest imprezka w Quo Vadis. Kto będzie?
    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 14.11.01, 23:36
      nowiutki, nie proznuj!!!!!!!!!!!!!
      odezwija sie:))))))))

nara!
      • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 16:41
        No dobra, juz sie odzywam... :)
        Ogólnie ostatnio nie mam na nic (no prawie na nic) czsu i tym chyba moge
        tłumaczyć moją małą aktywność na tym forum. Obiecuję poprawę.

Póki co życzę świetnej zabawy w Spin Clubie! Niestety pewnie się tam nie
        spotkamy (chociaż numer z sukienka w grochy i wydziałową chustą nadal jest
        aktualny :) Wpadnę prawie na pewno do Quo Vadis.

Trzymaj sie!!
    • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 25.11.01, 22:20
      no co jest??? co to za stagnacja??/
      trzeba podepchnac nasz watek na gore!
      co u was???

p.s. moze spotkamy sie na czacie, skoro na real nam niepisane narazie?:)
      • Gość: nowiutki Re: Prawo na UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 10:10
        Podepchniecie naszego watku na gore- jestem za!

Za bardzo nie wiem o czym pisac...- jakas bezmyslnosc mnie ostatnio ogarnela.
        Ogolnie wszystko jest ok, ale troche sie doluje (to sie chyba jesienna depresja
        nazywa? :)

Aha, kraza sluchy ze dziekan nam sie zmieni... Wiem ze to nieodpowiednie
        miejsce na kadrowe plotkarstwo, ale... zawsze to jakas atrakcja na tym
        przepelnionym nuda wydziale. Z ta nuda moze lekko przesadzam, ale sami
        przyznacie, ze oprocz srednioudanych imprez samorzadu nie dzieje sie tu zbyt
        wiele. Jest jeszcze ELSA- to juz inna bajka, a swojego podworka nie bede
        chwalil ;)

Z czatem pomysl jest niezly. Tylko gdzie? Ogolnie wszystkie czaty na portalach
        sa beznadziejne. Moze przez gadu-gadu?

Pozdrofka!
        • Gość: nowiutka Re: Prawo na UW IP: *.pl 26.11.01, 12:21
          wyslij mi nr gg na .klamka.@poczta.gazeta.pl
          skoro jestes dzienny to dzisiaj idziesz na logike?
          • Gość: ASDAK Re: Pozdrowienia z KRK IP: 213.25.166.* 06.12.01, 21:22
            Choć to piąty rok wpa uj pozdrawiam młodszych kolegów z UWu
            • Gość: nowiutki Re: Pozdrowienia z KRK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 23:36
              Dzięki!!
              • Gość: ASDAK Re: Pozdrowienia z KRK IP: 213.25.166.* 07.12.01, 20:04
                Nie dziękuj, wypiszcie na sesji długopisy.Powodzenia.
    • Gość: roger Re: Prawo na UW IP: 193.0.74.* 18.01.02, 19:37
      Ja w kwestii formalnej pisząc UW masz/macie (niepotrzebne skreślić) na myśli
      Uniwersytet w Warszawie czy we Wrocławiu a może Unię Wolności ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka