Dodaj do ulubionych

UKSW wzorek

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 17:05
Witam, czy ktoś z was skladal papiery na UKSW? Co myslicie na temat
niesamowitego wzoru, który wymyśliło uksw?
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: UKSW wzorek IP: *.crowley.pl 01.07.05, 20:22
      A o jaki wzorek chodzi?
      • Gość: Maniek Re: UKSW wzorek IP: *.acn.waw.pl 02.07.05, 12:03
        Chodzi dokładnie o obliczanie punktów, dzięki którym stworzy się listę
        rankingową. Jeszcze dokładniej o niesprawiedliwość. Osoby zdające rozszerzone
        przedmioty są pokrzywdzone, gdyży z reguły z 2 części ocena jest słabsza, a oni
        wyciągają średnią ze wszystkich ocen wypisanych na świadectwie (nawet z matur
        ustnych !).
        • very_martini Re: UKSW wzorek 02.07.05, 22:15
          Dlaczego uważasz, że niesprawiedliwe?
          Przecież wcześniej poinformowali, jakie oceny będą brane pod uwagę i jak
          liczone. Jeśli to faktycznie takie nie fair, to jest przecież dużo innych
          uczelni, na pewno bardziej sprawiedliwych

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatia
          • Gość: roland garros Re: UKSW wzorek IP: 80.50.250.* 02.07.05, 23:25
            to ja ci powiem lepiej - jestem starym maturzysta i musialem pisac egzam, gdzie
            odpowiedzi zaznaczalo sie na podobnym druczku...olowkiem. oczywiscie zeby
            pozytywnie 'pozmieniac' wyniki i przepchnac lapownikow jak mniemam...
    • Gość: Vires Re: UKSW wzorek IP: *.koba.pl 05.07.05, 14:22
      Ten wzorek jest po prostu pop**** do kwadratu. Policzyli mi średnią z ocen (na
      kierunki ścisłe wzieli wszystko). Pomimo, że mam średnie, czy nawet lekko dobre
      wyniki z angola i matmy, ten wzorek mnie udupił, bo niechcący zdawałem angol
      rozszerzony ustny i mi nie poszedł. Wcześniej sie tym nie przejmowałem, bo
      nigdzie mieli tego nie brać pod uwage. A tu zonk. Wogóle nie biorą pod uwage,
      czy oceny są za poziom podstawowy, czy rozszerzony.
      • Gość: Vires Re: UKSW wzorek IP: *.koba.pl 05.07.05, 14:25
        A tak to jeszcze raz ja. A co mnie obchodzi, o czym poinformowali. Jakbyś miał
        50 z matmy rozszerzonej , a w ogolnej klasyfikacji mniej punktów, niż ktoś kto
        miał z tej matmy 30, to dalej to jest sprawiedliwe?? Tylko dlatego że zdawales
        przedmiot rozszerzony, a on nie?? Wg tego wzorka nalepiej zdawac rozszerzoną
        tylko matme, reszta podstawe, i to byle co, nawet wiedze o tańcu, jeśli coś z
        niej umiesz. BZDURA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka