Gość: hasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:58 Czy jest to dosyc fajny kierunek?? Czy bardzo trudno jest sie na nim utrzymac.Bede wdzieczna ze kazde wskazowki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bela Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.asternet.pl 03.07.05, 21:15 Zalezy co wynioslas z lo!nie jest sie trudno utrzymac,ale jest duuzzzzzzooooooooooooooooooooo nauki!!!chemia,fiza, troche matmy to na 1 roku podstawa potem juz sa ciekawsze rzeczy;):)a co bys chciala konkretnie wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loona88 Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:42 no np czy ta fiz jest ciezka( te zadania), i ogolnie jaka jest wiara?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.devs.futuro.pl 03.07.05, 21:46 a ja chce wiedzieć jak z majcą bo nie jestem orłem ale nie jest jeszcze tragicznie i boję się czy sobie poradzę z tą majcą i czy lepiej pójść na medycynę czy na biotechnologie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.asternet.pl 04.07.05, 23:05 A wiec,z fiza jest tak ze to zalezy...jak jestes dobra ze scislych to sobie poradzisz,ja nie mialam jakis tam zadan...raczej na laborkach praktyczne cwiczenia potem tylko rozniczkami trzeba bylo sie bawic,matma jest w zakresie calek,statystyki itp!ja tez orlem nie bylam ale dalo rade.mowie zalezy JAK i DLA KOGO!ludzie..jak wszedzie,czesc jest fajnych,druga czesc to ci zazdrosni co cie obgaduja,a jeszcze sa tacy co to ciagle kuja,a uczyc sie trzeba!co to za pytanie med czy biotech?a co chcesz robic w zyciu?leczyc,czy zajac sie nowoczesnymi rozwiazaniami w nauce polaczonymi z biol,chem,fiz-med i biotech to 2 kiedunki interdyscyplinarne i baardzoo trudne!zazwyczaj na biotech ida ci co na med sie nie dostali,wiec moza probowac tu i tu!;):):) Odpowiedz Link Zgłoś