Dodaj do ulubionych

CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:58
Czy jest to dosyc fajny kierunek?? Czy bardzo trudno jest sie na nim
utrzymac.Bede wdzieczna ze kazde wskazowki :)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: bela Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.asternet.pl 03.07.05, 21:15
      Zalezy co wynioslas z lo!nie jest sie trudno utrzymac,ale jest
      duuzzzzzzooooooooooooooooooooo nauki!!!chemia,fiza, troche matmy to na 1 roku
      podstawa potem juz sa ciekawsze rzeczy;):)a co bys chciala konkretnie wiedziec?
      • Gość: loona88 Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:42
        no np czy ta fiz jest ciezka( te zadania), i ogolnie jaka jest wiara??
        • Gość: Ania Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.devs.futuro.pl 03.07.05, 21:46
          a ja chce wiedzieć jak z majcą bo nie jestem orłem ale nie jest jeszcze
          tragicznie i boję się czy sobie poradzę z tą majcą i czy lepiej pójść na
          medycynę czy na biotechnologie??
          • Gość: bela Re: CO WIECIE O BIOTECHNOLOGII NA ROLNICZEJ IP: *.asternet.pl 04.07.05, 23:05
            A wiec,z fiza jest tak ze to zalezy...jak jestes dobra ze scislych to sobie
            poradzisz,ja nie mialam jakis tam zadan...raczej na laborkach praktyczne
            cwiczenia potem tylko rozniczkami trzeba bylo sie bawic,matma jest w zakresie
            calek,statystyki itp!ja tez orlem nie bylam ale dalo rade.mowie zalezy JAK i
            DLA KOGO!ludzie..jak wszedzie,czesc jest fajnych,druga czesc to ci zazdrosni co
            cie obgaduja,a jeszcze sa tacy co to ciagle kuja,a uczyc sie trzeba!co to za
            pytanie med czy biotech?a co chcesz robic w zyciu?leczyc,czy zajac sie
            nowoczesnymi rozwiazaniami w nauce polaczonymi z biol,chem,fiz-med i biotech to
            2 kiedunki interdyscyplinarne i baardzoo trudne!zazwyczaj na biotech ida ci co
            na med sie nie dostali,wiec moza probowac tu i tu!;):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka