Dodaj do ulubionych

TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:29
Jaka uczelnie wybrac i dlaczego?? Z gory dziekuje za pomoc!!
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:41
      gdansk-trudniej jest sie dostac,wyzsza renoma,najbardziej zajebisty AWF ze
      wszystkich jaki widzialam,jest najlepszy w rankingach(choc w sumie one za wiele
      nie odzwierciedlają),blisko jest morze,i niepowtarzalny klimat(uczelni:)
      • Gość: kazia Re: TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:46
        W rankingi nei wierze - co ranking, to inna kolejnosc. Opinia to co innego,
        dzieki wezme ja pod uwage :)
        • Gość: gosia Re: TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:42
          Gdansk to atrakcyjniejsze miasto, szczegolnie dla studentow:) Jesli chodzi o
          poziom to nie wiem jak w Poznaniu, ale w Gdansku podobno lezy sie do gory
          brzuchem :D. Decyzja nalezy do ciebie, zalezy czego oczekujesz od uczelni i
          ogolnie na co sie nastawiasz w okresie studiowania.
          • Gość: asik Re: TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:17
            lezysz do góry brzuchem jesli nalezysz do jakiejs sekcji sportowej i nalezycie
            reprezentujesz szkole bo w innym wypadku z tego co wiem to obijac sie raczej
            ludzie tam sie nie obijają
            • Gość: asik Re: TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:20
              sorka na TiRze faktycznie ze sportu jest tylko plywanie i glupawe gry
              rekreacyjne-z których sie uczysz głównie teorii,ale i tak moja kumpela jest
              bardzo zadowolona z tego kierunku i jesli sie dostalas na dzienne na ten
              kierunek to ja bym sie nie zastanawiala,ale wybór nalezy do Ciebie:)jeszcze
              zalezy gdzie mieszkasz:)
              • Gość: kazia Re: TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:38
                Mieszkam w Toruniu, wiec odleglosc do Poznania i Gdanska jest porownywalna. Tego
                wlasnie zaluje, ze nie ma wiecej zajec sportowych, ale z drugiej strony WF jest
                nie na moja kondycje:P. Narazie sklaniam sie raczej ku Gdansku, mam jednak czas
                do konca lipca i chcialabym poznac opinie ludzi, szczegolnie osob tam
                studiujacych. Piszcie!!
                asik - dzieki za informacje, pozdrawiam :)
    • Gość: marek Re: TiR na AWF - Gdansk, czy Poznan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:16
      Poznan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka