Dodaj do ulubionych

Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatronikę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:36
Proszę o pomoc i opinie, z góry dziękuję za serdeczność.
Obserwuj wątek
    • Gość: Triskel Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: *.netcontrol.pl 20.07.05, 19:44
      mechatronika bo po tym jest mniej osób, napewno to trudniejsze studia ale co techniczny kierunek to lepszy
    • Gość: qwe Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:01
      hm mnie ciekawsza się wydaje mechanotronika kierunek techniczny wkońcu i kiedyś
      może będzie łatwiej o prace i napewno może być lepsza
      • Gość: viktor Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:52
        Ja wzial bym mechatronike chyba. A gdzie na jakiej uczelni ???
        • Gość: lutownica1 Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:55
          Obydwa kierunki na PW....
          Proszę o dalsze uwagi i szczerze diękuję za te już napisane.
        • Gość: aga Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: *.mt.pl / *.mt.pl 20.07.05, 20:56
          moim zdaniem lepsza jast mechatronika .Z tym ze jest bardzo duza "przepasc"
          pomiedzy tymi dwoma kierunkami .Sa one calkim inne od siebie .Musisz sie
          zastanowic czy wolisz isc na studia bardziej techniczne czy na zarzadzanie i
          marketing.
          • Gość: miedz Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: 217.153.136.* 23.07.05, 23:14
            mechatronika- wg mnie lepsza
            • in_di_ra Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro 24.07.05, 11:24
              Mechatronika.Trudniejsza ale ma zdecydowanie mniej absolwentów.I wieksze szanse
              na prace:)
              • Gość: ANUS Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.05, 13:03
                Mój kolega studiował przez rok mechatronikę - a zdolna z niego bestia- i
                zdecydował zmienić kierunek studiów. Zdał na PW na inny wydział. Mówił, że na
                mechatronice było stanowczo za ciężko. Jeśli nie boisz się trudności,
                oczywiście lepsza mechatronikabo mniejsza konkurencja na rynku pracy i zawód
                bardziej konkretny.
                • Gość: lutownica1 Re: Co wybrać:Marketing iZarządzanie czy Mechatro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:07
                  No i stało się poleciałem złożyć papierki na mechatronikę :p
                  Ciekawe jak to się skończy... Dzięki za wszystkie posty - to także wasza
                  decyzja była :)
    • Gość: Js Mechatronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:00
      Ludzie szukaja pracownikow z wyksztalceniem technicznym, bedziesz w staine
      pracowac w przemysle. Na swiecie poszukuja inzynierow, bo malo ludzi jest w
      stanie ukonczyc politechniki. W przeciwienstwie do zarzadzania i marketingu.

Niczym bys sie nie wyroznial z rzeszy innych ludzi... A to wada przy szukani
      pracy. to takze dosyc frustrujace...

poza tym, mechatronika jest ciekawsza...

bezwzglednie bym szedl na mechatronike...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka