Dodaj do ulubionych

UŁ rekrutacja

22.07.05, 16:52
Ciekawe jak to jest, że dostaję list z Uniwerku z wynikiem rekrutacji a nie
ma jeszcze wyników na stronie? Co najmniej kosmiczna organizacja :))))

Ale nie marudzę, dostałam się :))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 09:56
      Ja się dostałam na 2 kierunki, ale i tak wiem co wybrać :) Teraz tylko czekam
      na list z uniwerku. Jak szybko go dostałaś? Przyszedł zwykłym czy poleconym?
      • Gość: gienio Re: UŁ rekrutacja IP: *.astral.lodz.pl 23.07.05, 10:17
        hehe ja sie dostalem i jush zlozylem papiery na wydziale zarzadzania :// czekam
        jeshcze na decyzje bo skladam odwolanie na ekonometrie ://
        • Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 13:46
          A skad jesteś gienio??

Ja mieskzam od Łodzi 100 km, więc to potrwa zanim dostanę list z UŁ. Oby
          doszedł...

Jaki jest czas na złożenie papierków?
          • Gość: gienio Re: UŁ rekrutacja IP: *.astral.lodz.pl 23.07.05, 14:46
            ja z lodzi jestem :D na informe w zarzadzaniu jush zlozylem i dopiero teraz
            wysla mi list ... teraz nie wiem jak z ta ekonometria bedzie ://
            • Gość: kasia 19 Re: UŁ rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:11
              gieniuś to znaczy ze mogę złożyć odwołanie ale też swiadectwo na drugi
              kierunek????????????? a do kiedy składa sie odwołania??????????
          • marzena_86zdw Re: UŁ rekrutacja 23.07.05, 15:18
            termin złożenia papierów jest do 2 sierpnia
            • Gość: ja Re: UŁ rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:31
              ja dostalem list z UL dzien po ogloszeniu wynikow (mieszkam 120km od lodzi;)),
              niestety z negatywna decyzja ;(
              • Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 16:23
                A jakie trzeba dokumenciki złożyć?

Pewnie: świadectwo ukończenia szkoły, świadectwo maturalne, fotografie,
                zaświadczenie lekarskie, coś jeszcze?

To ma być w jakiejś specjalnej podpisanej teczce?
                • Gość: maturzystka-86 Re: UŁ rekrutacja IP: *.dolsat.pl 23.07.05, 22:16
                  składasz:
                  -świadectwo ukończenia szkoły,
                  -świadectwo maturalne,
                  -3 fotografie (podpisz z tyłu imie i nazwisko :D ),
                  -zaświadczenie lekarskie

dadatkowo przysyłąją ci razem z zawiadomieniem dwa dokumenty : odpis z dowodu
                  osobistego i wybór lektoratu: wypełniasz to i im zawozisz:]

Nie dajesz żadnej teczki, oni sami mają tam mnóstwo teczek, które podpisują i
                  wkładaja tam twoje dokumenty. Moja z numerem 69 ;)
      • cini22 Re: UŁ rekrutacja 23.07.05, 19:39
        Przyszedł w piątek, zwykłym.

A między czym a czym wybierasz?:)
        • Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 21:36
          Wybierałam miedzy informatyką i ekonometrią (Wydział Ek-Soc) a informatyką
          (Wydział Matematyki).

Wybrałam to pierwsze :)
          • bigspider Re: UŁ rekrutacja 23.07.05, 21:45
            ojaaaa. Czemu nie bierzesz informy? Ekonomistow w kraju mamy tyle ze na 20 lat
            starczy :) bierz informatyke :) to bardziej oplacalny kierunek i znacznie
            latwiej jest dostac super platna prace :)
      • Gość: kamil Re: UŁ rekrutacja IP: *.dolsat.pl 23.07.05, 22:17
        list przychodzi priorytetem
        • Gość: elizeczka Re: UŁ rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:36
          mam pytanko: dostalam sie na UŁ na germanistyke i musze zlozyc papiery do
          piatku, ale czekam jeszcze na wyniki na kulturoznawstwo ktore beda pozniej. czy
          jesli zloze teraz papiery na germanistyke to bede mogla potem je wycofac, jesli
          sie okaze ze przyjeli mnie na kulturoznawstwo?
          • Gość: m Re: UŁ rekrutacja IP: *.chello.pl 25.07.05, 16:01
            Nie, beda trzymac Twoje dokumenty przez najblizsze 50 lat, a potem komisyjnie spala, a co!
            • Gość: Annia Re: UŁ rekrutacja IP: *.retsat1.com.pl 25.07.05, 16:11
              Ale odzyskanie papierów graniczy z cudem potem. Bo oni nie chcą ich oddawać,
              żeby nie było kolejnego bałaganu ze zmianą kierunków. Mnie pani powiedziała, że
              nie mogę wycofać papierów, jezęli je gdzieś złoże. Absurdalne, ale może być
              prawdziwe.
              • Gość: kamka Re: UŁ rekrutacja IP: *.dolsat.pl 25.07.05, 17:50
                ojeju przciez mozna złożyć odpisy. Odpis maturalnego dostałąś a odpis
                świadectwa możesz zrobić u notariusza( kosztuje chyba 7 zł za stronę :] ) -
                złożysz kopie a jak sie dostaniesz na inny to tam złożysz oryginały:] Nawet jak
                ci beda przedłużac na germanistyce wydanie świadectw to tam już bedziesz miałą
                złozone.Wielka mi Filozofia.
              • Gość: m Re: UŁ rekrutacja IP: *.chello.pl 25.07.05, 22:10
                Nie maja do tego prawa. Jak sie robi zamieszanie to trudno - tupnac, postraszyc i papiery na pewno oddadza. A ze sie trzeba bedzie trzoche podenerwowac... W dziwaczym kraju przyszlo nam zyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka