cini22 22.07.05, 16:52 Ciekawe jak to jest, że dostaję list z Uniwerku z wynikiem rekrutacji a nie ma jeszcze wyników na stronie? Co najmniej kosmiczna organizacja :)))) Ale nie marudzę, dostałam się :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 09:56 Ja się dostałam na 2 kierunki, ale i tak wiem co wybrać :) Teraz tylko czekam na list z uniwerku. Jak szybko go dostałaś? Przyszedł zwykłym czy poleconym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ rekrutacja IP: *.astral.lodz.pl 23.07.05, 10:17 hehe ja sie dostalem i jush zlozylem papiery na wydziale zarzadzania :// czekam jeshcze na decyzje bo skladam odwolanie na ekonometrie :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 13:46 A skad jesteś gienio?? Ja mieskzam od Łodzi 100 km, więc to potrwa zanim dostanę list z UŁ. Oby doszedł... Jaki jest czas na złożenie papierków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ rekrutacja IP: *.astral.lodz.pl 23.07.05, 14:46 ja z lodzi jestem :D na informe w zarzadzaniu jush zlozylem i dopiero teraz wysla mi list ... teraz nie wiem jak z ta ekonometria bedzie :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:11 gieniuś to znaczy ze mogę złożyć odwołanie ale też swiadectwo na drugi kierunek????????????? a do kiedy składa sie odwołania?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_86zdw Re: UŁ rekrutacja 23.07.05, 15:18 termin złożenia papierów jest do 2 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UŁ rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:31 ja dostalem list z UL dzien po ogloszeniu wynikow (mieszkam 120km od lodzi;)), niestety z negatywna decyzja ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 16:23 A jakie trzeba dokumenciki złożyć? Pewnie: świadectwo ukończenia szkoły, świadectwo maturalne, fotografie, zaświadczenie lekarskie, coś jeszcze? To ma być w jakiejś specjalnej podpisanej teczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka-86 Re: UŁ rekrutacja IP: *.dolsat.pl 23.07.05, 22:16 składasz: -świadectwo ukończenia szkoły, -świadectwo maturalne, -3 fotografie (podpisz z tyłu imie i nazwisko :D ), -zaświadczenie lekarskie dadatkowo przysyłąją ci razem z zawiadomieniem dwa dokumenty : odpis z dowodu osobistego i wybór lektoratu: wypełniasz to i im zawozisz:] Nie dajesz żadnej teczki, oni sami mają tam mnóstwo teczek, które podpisują i wkładaja tam twoje dokumenty. Moja z numerem 69 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cini22 Re: UŁ rekrutacja 23.07.05, 19:39 Przyszedł w piątek, zwykłym. A między czym a czym wybierasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ rekrutacja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 23.07.05, 21:36 Wybierałam miedzy informatyką i ekonometrią (Wydział Ek-Soc) a informatyką (Wydział Matematyki). Wybrałam to pierwsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigspider Re: UŁ rekrutacja 23.07.05, 21:45 ojaaaa. Czemu nie bierzesz informy? Ekonomistow w kraju mamy tyle ze na 20 lat starczy :) bierz informatyke :) to bardziej oplacalny kierunek i znacznie latwiej jest dostac super platna prace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: UŁ rekrutacja IP: *.dolsat.pl 23.07.05, 22:17 list przychodzi priorytetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizeczka Re: UŁ rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:36 mam pytanko: dostalam sie na UŁ na germanistyke i musze zlozyc papiery do piatku, ale czekam jeszcze na wyniki na kulturoznawstwo ktore beda pozniej. czy jesli zloze teraz papiery na germanistyke to bede mogla potem je wycofac, jesli sie okaze ze przyjeli mnie na kulturoznawstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: UŁ rekrutacja IP: *.chello.pl 25.07.05, 16:01 Nie, beda trzymac Twoje dokumenty przez najblizsze 50 lat, a potem komisyjnie spala, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: UŁ rekrutacja IP: *.retsat1.com.pl 25.07.05, 16:11 Ale odzyskanie papierów graniczy z cudem potem. Bo oni nie chcą ich oddawać, żeby nie było kolejnego bałaganu ze zmianą kierunków. Mnie pani powiedziała, że nie mogę wycofać papierów, jezęli je gdzieś złoże. Absurdalne, ale może być prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka Re: UŁ rekrutacja IP: *.dolsat.pl 25.07.05, 17:50 ojeju przciez mozna złożyć odpisy. Odpis maturalnego dostałąś a odpis świadectwa możesz zrobić u notariusza( kosztuje chyba 7 zł za stronę :] ) - złożysz kopie a jak sie dostaniesz na inny to tam złożysz oryginały:] Nawet jak ci beda przedłużac na germanistyce wydanie świadectw to tam już bedziesz miałą złozone.Wielka mi Filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: UŁ rekrutacja IP: *.chello.pl 25.07.05, 22:10 Nie maja do tego prawa. Jak sie robi zamieszanie to trudno - tupnac, postraszyc i papiery na pewno oddadza. A ze sie trzeba bedzie trzoche podenerwowac... W dziwaczym kraju przyszlo nam zyc. Odpowiedz Link Zgłoś