Gość: itek4 IP: 80.48.243.* 23.07.05, 13:19 Jaki jest poziom studiów,studiowanie na tej uczelni,co z pracą po skończeniu? Jakie są wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: #-# Re: Historia na UJ IP: *.kv.net.pl / *.kv.net.pl 23.07.05, 18:08 Ja gorąco polecam Historię na UJ! Gość, który uczy mnie w LO historii jest genialny [skończył Historię własnie na UJ]! Gdyby wszyscy potrafili tak łączyć inteligencję z poczuciem humoru...heh ;-) W każdym razie jeśli tacy ludzie stamtąd wychodzą, to polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itek4 Re: Historia na UJ IP: 80.48.243.* 25.07.05, 17:41 Spodziewałem się mnóstwa wypowiedzi od studentów i absolwentów historii UJ a tu cisza.Odezwijcie się.Jak się studiuje,co można później robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itek4 Re: Historia na UJ IP: 80.48.243.* 26.07.05, 16:26 No tak,brak komentarzy,wniosek: albo wszyscy historycy z UJ zapadli w sen letni ,albo wyjechali na letnie obozy archeologiczne i tam ich zasypało na odkrywkach,albo znajomość obsługi komputera jest dla nich obca.Jest jeszcze jedna możliwość-nie ma chętnych studentów historii do podzielenia się wiadomościami ze swojego kierunku,czyżby był tak zniechęcający? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #-# Re: Historia na UJ IP: *.kv.net.pl / *.kv.net.pl 26.07.05, 17:05 No, przecież JA polecam ;p Nie wystarcza ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itek4 Re: Historia na UJ IP: 80.48.243.* 27.07.05, 10:29 Dzięki za rekomendację "##",ale chciałbym coś więcej dowiedzieć się o samych studiach ,egzaminach,do czego trzeba się szczególnie przyłożyć oraz co po ukonczeniu,dyplomie-gdzie można się zaczepić.Proszę napiszcie coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Historia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:34 po historii gdzie można się zaczepić? hmm niech pomyślę....W SZKOLE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: Historia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:53 tu już nie ma nad czym myśleć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roinson Re: Historia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:17 pomyśl o tym inaczej Jako nauczyciel masz: -wakacje wolne -ferie wolne -kilka dni przed Bożym Narodzeniem wolne -dobrą pensje (po kilku latach pracy ok. 2000 albo nawet więcej) -możesz wziąć rok urlopu w czasie którego będziesz dostawał normalne wynagrodzenie -18 h pracy tygodniowo ( normalna praca tzn. każda inna 8h dziennie) -możesz dawać korki (dodatkowa kasa) Ja sam zamierzam byc nauczycielem POLECAM jedna wada tego zawodu -użeranie z cudzymi bachorami! POZDROWIONKA Zawód nauczyciela to jedzen z tych prestiżowych w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś