Gość: mała IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 21:36 Ludziska jest tu ktoś kto dostał sie na zarządzanie odezwijcie sie!!!! jedziecie na obóz do sulejowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Re: Zarządznie uw IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:40 a dostałas juz jakies zwiadomienie, że się dostałaś?? Do kiedy był czas składania dokumetów? i jeszcze - czy już jest w necie ostateczna lista przyjętych? pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 21:49 www.wz.uw.edu.pl/rekrutacja/wyniki2005/wyniki-msd.htm zobacz a mamy 7 dni od otrzymania listownego potwierdzenia( ponoc już je wysłali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Zarządznie uw IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:51 widziałem to, ale myślałem, ze może są juz listy ostateczne, bo jak kilkam na liste przyjętych tp jest tam dużo wiecej osób niż 300. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 21:53 ja też myślałam że to nie jest ostateczna lista ale dzwoniłam tam i powiedzieli że jestem przyjęta na 150% i że jak nie chce czekac na list to żebym już przywiozła dokumenty no i dzisiaj im zawiozłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 23:55 eeeeeee no nikt? zupełnie nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 28.07.05, 12:54 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 28.07.05, 22:31 upupup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurgen Re: Zarządznie uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:05 Jeszcze ja, co mi sie podoba to iscie imponujaca infrastruktura, zobaczymy czy to sie przelozy na poziom studiow. Znacie jakies opinie studentow starszej daty nt naszej przyszlej uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: Zarządznie uw IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 17:21 Dostac to sie dostalem:)...Ale z obozem to nie wiem jak bedzie....Pozdro dla wszystkich przyszlych studentow..Co do zawiadomien....Jeszcze z tym cisza..ale dokumenty i tak juz zlozylem:). Jak przyjdzie...to bede mial na pamiatke:). Odpowiedz Link Zgłoś
pssotteczka Re: Zarządznie uw 31.07.05, 09:10 Studiuję Zarządzanie na UW (jestem po 1. roku) Co do tej listy na ktorej jest duzo wiecej osób niz 300- pewnie jest tak jak rok temu- przyjęli duzo wiecej osób niż 300 wiedząc że duża część tych osób nie złoży papierów, ponieważ dostanie się na inne kierunki. W tamtym roku lista przyjętych liczyła 420 osób, a jeszcze z tego co wiem sporo ludzi dostało się z odwołania (którego zresztą niby nie można było składać) Opinię na temat czego konkrtnie chcielibyście poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Zarządznie uw IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 31.07.05, 11:47 Czy z odwołań dostali się ci, którym mało zabrakło punktów, czy też także inni? Odpowiedz Link Zgłoś
pssotteczka Re: Zarządznie uw 31.07.05, 14:52 Raczej Ci którym zabrakło mało punktów (ale nie wiem dokładnie). W każdym bądź razie zawsze warto jest to odwołanie złożyć jeżeli nadal jest sie zainteresowanym tym kierunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoPssotteczki Re: Zarządznie uw IP: *.c158.petrotel.pl 01.08.05, 14:22 Co do opinii to chcialbym wiedziec czy ciezko sie utrzymac na tym kierunku i ogolne wrazenia nt studiow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 01.08.05, 12:20 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khamill Mieszkanie:) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 16:21 A nie szuka ktos z was mieszkania...drodzy studenci i studentki:).... Odpowiedz Link Zgłoś
pssotteczka Re: Mieszkanie:) 01.08.05, 17:07 Khamill ja poszukuje mieszkania w okolicach mojego wydzialu. moje gg 966537 odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
pssotteczka Re: Zarządznie uw 01.08.05, 17:03 Powiem tak- jak dla mnie ten 1 rok nie byl szczegolnie ciezki. Ani w 1 ani 2 semestrze nie mialam poprawek. Ale z tego co wiem wiekszosc ludzi ma jakies tam poprawki, i ok kilku - kilkanastu osob (na 300) wylecialo po 1 sem. Najtrudniejsza jest mikroekonomia (ktora ja dosyc lubilam) tu sie bedziecie musieli uczyc. w 1. sem jest prawo (IUP)- tu nalezy usiasc na egzaminie w rzedzie z obkutą osoba i wspolpracowac (wszyscy maja takie same pytania tylko pomieszane) i przejdzie wspólnymi silami Wbrew pozorom na socjologii bylo sporo poprawek, nie dalo sie sciagac, ale po przeczytaniu ksiazki (tego co wytluszczonym dtukiem hehe)przeszlo. No i na koniec roku bedzie egzamin ktory przyspozy wam sporo emocji - zarządzanie ustne z dr Piotrowskim. Po 4 osoby, na kazde pytanie wystarczy troszke umiec i sie zda. Zreszta wiele moich znajomych zdalo nie umeijac nic. No a reszta to luzik hehe powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pssotteczka Re: Zarządznie uw 01.08.05, 17:06 Aha jakby co to mam duuuuzo notatek i pomocy przydatnych przed egzaminami do odsprzedania. :) (bez xerowania- pozyczania, noszenia, odbierania itd) wiec polecam. Moge tez sie podzielic doswiadczeiami z poszczegolnymi wykladowcami, cwiczeniowcami... co jak u kogo... to duzo daje :) Odpowiedz Link Zgłoś
danielek86 Re: Zarządznie uw 02.08.05, 11:29 No to i ja sie dopisze :) Dostałem sie i na obóz do sulejowa tez jade :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Zarządznie uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:50 ja rowniez szukam jakiegos mieszkania, jakby ktos byl chetny to dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Zarządznie uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:05 upupupupupupupppppppp jupii Odpowiedz Link Zgłoś