Dodaj do ulubionych

Zarządznie uw

IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 21:36
Ludziska jest tu ktoś kto dostał sie na zarządzanie odezwijcie sie!!!!
jedziecie na obóz do sulejowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: Zarządznie uw IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:40
      a dostałas juz jakies zwiadomienie, że się dostałaś?? Do kiedy był czas
      składania dokumetów? i jeszcze - czy już jest w necie ostateczna lista przyjętych?
      pozdro :)
      • Gość: mała Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 21:49
        www.wz.uw.edu.pl/rekrutacja/wyniki2005/wyniki-msd.htm zobacz a mamy 7
        dni od otrzymania listownego potwierdzenia( ponoc już je wysłali)
        • Gość: hmmm Re: Zarządznie uw IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:51
          widziałem to, ale myślałem, ze może są juz listy ostateczne, bo jak kilkam na
          liste przyjętych tp jest tam dużo wiecej osób niż 300.

• Gość: mała Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 21:53
      ja też myślałam że to nie jest ostateczna lista ale dzwoniłam tam i powiedzieli
      że jestem przyjęta na 150% i że jak nie chce czekac na list to żebym już
      przywiozła dokumenty no i dzisiaj im zawiozłam:)
    • Gość: mała Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 23:55
      eeeeeee no nikt? zupełnie nikt?
    • Gość: ! Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 28.07.05, 12:54
      up
    • Gość: ;; Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 28.07.05, 22:31
      upupup
      • Gość: jurgen Re: Zarządznie uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:05
        Jeszcze ja, co mi sie podoba to iscie imponujaca infrastruktura, zobaczymy czy
        to sie przelozy na poziom studiow. Znacie jakies opinie studentow starszej daty
        nt naszej przyszlej uczelni?
    • Gość: khamill Re: Zarządznie uw IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 17:21
      Dostac to sie dostalem:)...Ale z obozem to nie wiem jak bedzie....Pozdro dla wszystkich przyszlych studentow..Co do zawiadomien....Jeszcze z tym cisza..ale dokumenty i tak juz zlozylem:). Jak przyjdzie...to bede mial na pamiatke:).
    • pssotteczka Re: Zarządznie uw 31.07.05, 09:10
      Studiuję Zarządzanie na UW (jestem po 1. roku)
      Co do tej listy na ktorej jest duzo wiecej osób niz 300- pewnie jest tak jak
      rok temu- przyjęli duzo wiecej osób niż 300 wiedząc że duża część tych osób nie
      złoży papierów, ponieważ dostanie się na inne kierunki. W tamtym roku lista
      przyjętych liczyła 420 osób, a jeszcze z tego co wiem sporo ludzi dostało się z
      odwołania (którego zresztą niby nie można było składać)

Opinię na temat czego konkrtnie chcielibyście poznać?
      • Gość: hmm Re: Zarządznie uw IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 31.07.05, 11:47
        Czy z odwołań dostali się ci, którym mało zabrakło punktów, czy też także inni?
        • pssotteczka Re: Zarządznie uw 31.07.05, 14:52
          Raczej Ci którym zabrakło mało punktów (ale nie wiem dokładnie). W każdym bądź
          razie zawsze warto jest to odwołanie złożyć jeżeli nadal jest sie
          zainteresowanym tym kierunkiem.
      • Gość: DoPssotteczki Re: Zarządznie uw IP: *.c158.petrotel.pl 01.08.05, 14:22
        Co do opinii to chcialbym wiedziec czy ciezko sie utrzymac na tym kierunku i
        ogolne wrazenia nt studiow ;]
    • Gość: up Re: Zarządznie uw IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 01.08.05, 12:20
      up
    • Gość: Khamill Mieszkanie:) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 16:21
      A nie szuka ktos z was mieszkania...drodzy studenci i studentki:)....
      • pssotteczka Re: Mieszkanie:) 01.08.05, 17:07
        Khamill ja poszukuje mieszkania w okolicach mojego wydzialu. moje gg 966537
        odezwij sie
    • pssotteczka Re: Zarządznie uw 01.08.05, 17:03
      Powiem tak- jak dla mnie ten 1 rok nie byl szczegolnie ciezki. Ani w 1 ani 2
      semestrze nie mialam poprawek. Ale z tego co wiem wiekszosc ludzi ma jakies tam
      poprawki, i ok kilku - kilkanastu osob (na 300) wylecialo po 1 sem.
      Najtrudniejsza jest mikroekonomia (ktora ja dosyc lubilam) tu sie bedziecie
      musieli uczyc.
      w 1. sem jest prawo (IUP)- tu nalezy usiasc na egzaminie w rzedzie z obkutą
      osoba i wspolpracowac (wszyscy maja takie same pytania tylko pomieszane) i
      przejdzie wspólnymi silami
      Wbrew pozorom na socjologii bylo sporo poprawek, nie dalo sie sciagac, ale po
      przeczytaniu ksiazki (tego co wytluszczonym dtukiem hehe)przeszlo.
      No i na koniec roku bedzie egzamin ktory przyspozy wam sporo emocji -
      zarządzanie ustne z dr Piotrowskim. Po 4 osoby, na kazde pytanie wystarczy
      troszke umiec i sie zda. Zreszta wiele moich znajomych zdalo nie umeijac nic.
      No a reszta to luzik hehe
      powodzenia :)

• pssotteczka Re: Zarządznie uw 01.08.05, 17:06
      Aha jakby co to mam duuuuzo notatek i pomocy przydatnych przed egzaminami do
      odsprzedania. :) (bez xerowania- pozyczania, noszenia, odbierania itd) wiec
      polecam. Moge tez sie podzielic doswiadczeiami z poszczegolnymi wykladowcami,
      cwiczeniowcami... co jak u kogo... to duzo daje :)
    • danielek86 Re: Zarządznie uw 02.08.05, 11:29
      No to i ja sie dopisze :) Dostałem sie i na obóz do sulejowa tez jade :D:D
      • Gość: SS Re: Zarządznie uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:50
        ja rowniez szukam jakiegos mieszkania, jakby ktos byl chetny to dajcie znac
    • Gość: up Re: Zarządznie uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:05
      upupupupupupupppppppp jupii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka