Gość: Kundzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:21 Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na KSW? O co się pytają??? Czego mozna się spodziewać? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shaker Re: Krakowska Szkoła Wyższa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:33 Jak to na prywatnych :"Ile masz kasy?" .Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: Krakowska Szkoła Wyższa 01.08.05, 17:57 oo nie tylko :) zalezy na co, ja mialam rozmowe na stosunki miedzynarodowe handel zagraniczny, pytano mnie co to jest cło, akcyzja, kurs walut, jaki jst kurs euro i dolara itd Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: Krakowska Szkoła Wyższa 01.08.05, 18:00 a moja kolezanka miałą pytania typu : jak odroznic japonczyka od chińczyka jakiego narodu najbardziej nie lubi się i dlaczego? ( koelzanka wypalila ze rosjanow a nie lubi dlatego ze pija duzo wodki i chodza wiecznie w korzuchach :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa86 Re: Krakowska Szkoła Wyższa>>do Madziarka<< 01.08.05, 18:36 Witam ponownie!! kiedyś pytałem Cię o pytania na Handel zagraniczny(wtedy jako FiSh86). Bardzo bym Cię prosił żebyś weszła kiedyś na GG ze mną;] mój nr. to 1683836. zagadaj nawet jak będę nieaktywny;) czekam... PAPA!!! Odpowiedz Link Zgłoś