Gość: majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:12 Co sądzicie o tym kierunku na UW (studia miedzywaydziałowe)? Może jest na forum ktoś, kto tam studiuje?. Mam do wyboru jeszcze KUL i zastanawiam sie co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: ochrona środowiska UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:54 Podnoszę temat, może ktoś odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portoheli Re: ochrona środowiska UW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 12:35 hej ja studiuje na msossiu teraz bede na drugim roku pytaj o co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: ochrona środowiska UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:49 Moje pytania sa dość ogólne: czy fajnie i ciekawie?, czy cieżko?, czy warto? Czym sie różni studiowanie na miedzywydziałowych od takiego samego kierunku na wydziale biologii? Dzieki za odzew.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: ochrona środowiska UW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 13:27 czesc myśle ze to zalezy od tego czego oczekujesz po tych studiach, moim zdaniem naprawde warto bo wiedza ktora nam wbijali do glowy z wielu roznych dziedzin byla naprawde ciekawa i choc czasem bylo ciezko to jest to do przejscia, od ochrony na wydziale biologii roznimy sie tym ze mamy zajecia na wielu roznych wydzialach z wielu dziedzin, a takze tym ze mamy wyjazdy terenowe Odpowiedz Link Zgłoś