Dodaj do ulubionych

____STUDENCI ZAOCZNI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:52
jesli macie zajecia piatek, sobota, niedziela (co dwa tygodnie)i nie
jestescie z miasta w którym sie uczycie to jak ma sie u was sprawa z
mieszkaniem??? bo przeciez wynajmowanie na caly tydzien odpada:/

Obserwuj wątek
    • Gość: beti Re: ____STUDENCI ZAOCZNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:25
      Nie wiem jak w innych miastach,ale w Lublinie jest dom studenta
      zaocznego.POzdrówki:)
    • asia.m3 Re: ____STUDENCI ZAOCZNI 11.08.05, 14:31
      W Toruniu jak masz szczęście to załapiesz się do akademika jak są wolne pokoje,
      ale tam jest raczej wielki syf i zamieszanie, ale płacisz tylko 30 zł za dwie
      doby, jak nie to, to można dogadać się ze znajomymi i tam na podłodze sobie
      spać lub pozostaje jakiś tani hotel.
      • Gość: niułuk Re: ____STUDENCI ZAOCZNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:42
        Polecam schroniska PTTK czy jakoś tam. Sam raz tam nocowałem, zapłaciłem coś ok
        20 zł za pokój z 5 łóżkami, choć nikt się nie zjawił i miałem do dyspozycji 5
        osobowy pokój + bar i TV w portierni.
    • Gość: india Re: ____STUDENCI ZAOCZNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:59
      moja mamusia wymysliła jakies noclegi u zakonnic.. :/ :/ :/ nie wiem czy to
      dobry pomysł
      • my_shadow Re: ____STUDENCI ZAOCZNI 12.08.05, 13:26
        ja dysponuje mieszkaniem w wawie które wynajmuje choć jestem na zaocznej
        politologii na UW mieszkanie daleko (Tarchomin) ale na weekendy możemy się
        dogadać :)
        • Gość: vanilka Re: ____STUDENCI ZAOCZNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:03
          A ile kosztuje jeden nocleg w Twoim mieszkanku? bede studiowac zaocznie na sgh
    • Gość: O_o Re: ____STUDENCI ZAOCZNI IP: *.246.jawnet.pl 13.08.05, 20:24
      Ja większogo problemu nie mam, nocuję u rodziny.... ale moi znajomi próbowali
      już wszystkiego: od nocowania w schroniskach, przed domy studenta i akademiki,
      po mieszkanie kumpla z uczelni. i ostatnia opcja okazała sie najlepsza. Radzę
      szybko zaprzyjaźnić się z ludźmi z roku:) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka