Dodaj do ulubionych

FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował

30.08.05, 11:38
Pomóżcie mi proszę. Chcę wreszcie zrobić cos dla siebie - chcę pójść na
studia. W związku z tym, ze bardzo lubię pomagać ludziom i chciałabym mieć
coś choć trochę wspólnego z medycyną chciałabym póść na FIZJOTERAPIĘ -
zaocznie - bo dziennie - niestety odpada. Powiedzcie proszę, czy jest to
trudny kierunek, czy trzeba bardzo dużo ryć/wkuwać, czy jest na nim dużo
przedmiotów, które są bezsensowne? Na razie skończyłam 1 stopień ekonomii -
czyli licencjata, ale ekonomii nienawidzę i żal mi siebie, bo co ze mnie za
ekonomista, który o niej nie ma pojęcia.
Napiszcie proszę jaknajwięcej z Waszego doświadzczenia - może jakieś rady -
wskazówki.
Serdecznie dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Anek Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.provider.pl / *.provider.pl 30.08.05, 12:12
      no wlasnie lduzie napiszcie cos bo tez jestem ciekawa:)a sie wybieram na fizjo:)
      z tego co slyszalam to jest cięzko pzdr
    • Gość: mone Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:41
      To jest wszystko zalezne gdzie sie studiuje fizjoterapie! Na akademiach
      medycznych jest ciezko zwlaszcza z anatomia. Sa zajecia w prosektorium a na
      innych uczelniach nie ma!
    • Gość: nan Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:03
      ja też jestem zainteresowana. Interesuje mnie Szczecin lub Poznań, tylko
      zaoczne.
    • Gość: nan Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:04
      a może technik fizjoterapii zamiast studiów?
    • Gość: alusia79 Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:03
      U nas - czyli w Katowicach - można studiować na Akademii Wychowania Fizycznego
      i w Górnośląskiej Wyższej Szkole Handlowej.
      • Gość: **&* Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:35
        Mozna tez na Slaskiej Akademii Medycznej!
        • Gość: alusia79 Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:43
          To jest oczywiste :)
          • Gość: asia Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:49
            U nas w Lublinie fizjoterapie można studiowac na Akademii Medycznej z tym że
            jest tam istna walka aby sie dostać na ten kierunek!W tym roku masa ludzi biła
            się o 30 miejsc!Poza tym można go tez studiowac na WSSP Lublin i właśnie w tym
            roku ja tam sie wybieram na fizjoterapie zaoczną!Wkuwac trzeba dużo a najgorsza
            jest anatomia fizjologia biofizyka:)Ja jeszcze do tego bede na studium farmacje
            ciagnela wiec nie bedzie wesolo:)pozdro
    • radowinkaala Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował 30.08.05, 22:24
      No to załączam link do planu zajęć na Akademii Medycznej:
      www.slam.katowice.pl/planaucz_2004/ps_2004_2005_internet_08_10_2004.doc
      Oto czarno na białym czego można się spodziewać po fizjoterapii.
    • Gość: :-) Re: FIZJOTERAPIA-czy ktoś studiuje/studiował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:46
      podnoszę wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka