Dodaj do ulubionych

sgh- studia podlypomowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:05
czy ktoś skończył może handel zagraniczny na sgh albo zna osobę, która
studiowała (chodzi o studia podyplomowe), lub skonczyła je w krakowie, a
jeśli tak to na jakiej uczelni. jestem żywo zainteresowana tematem, więc będe
bardzo wdzieczna za odp:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mela Re: sgh- studia podlypomowe IP: *.chello.pl 01.09.05, 10:47
      a od kiedy SGH jest w Krakowie?
      • Gość: unte Re: sgh- studia podlypomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:06
        zrobiłam moze zbyt duży skrót myślowy, ale wydawało mi się, że i tak przekaz
        jest dosyć zrozumiały;) pisząc o Krakowie miałam na myśli podyplomowe studia z
        handlu zagr na jakiejkolwiek uczelni w tym mieście, a nie SGH oczywiście.
    • Gość: mela Re: sgh- studia podlypomowe IP: *.chello.pl 01.09.05, 11:10
      po co Ci studia podyplomowe z h.z? pracujesz w tej dziedzinie? bo inaczej to
      nie ma sensu. robienie sobie dyplomów bez doswiadczenia i tak nie gwaratuje
      pracy!
      • Gość: unte Re: sgh- studia podlypomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:28
        of course wiem, ze żadne studia niczego nie gwarantują:)!! mam akurat taka
        sytuacje życiową, że chcę "zrobić" jakieś studia, a kończe za parę dni kierunek
        taki z rodzaju fajnych, ale nie dający nic konkretnego. w handlu owszem nie
        pracuję i nie zanosi się, zebym szybko zaczęła, ale może to być coś z czym za
        parę lat mogłabym mieć do czynienia,gdybym sie postarała, bo trochę mnie to
        interesuje i języki tez znam na powiedzmy przyzwoitym poziomie.
        • Gość: ggggggg Re: sgh- studia podlypomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:05
          A jakie studia konczysz? Handel zagraniczny nie wydaje mi sie super
          przyszlosciowy. Ale przede wszystkim podyplomowki raczej nie nalezy wybierac w
          ciemno. Masz jakis pomysl co chcialabys robic w przyszlosci?
          • Gość: unte Re: sgh- studia podlypomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:44
            kończę stosunki międzynarodowe, ale nie na uczelni ekonomicznej. chciałabym
            pracowac w jakiejś firmie zajmującej się eksportem. języki znam,ale boję się,
            że w "wyścigu" z ludźmi po ekonomicznej uczelni odpadnę w przedbiegach. nie
            mam skali porównawczej, żeby okreslic na ile moja wiedza jest, powiedzmy,
            konkurencyjna. doświadczenie mam raczej w pracy biurowej, tłumaczeniach a
            branżowego brak:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka