Gość: m IP: *.ci.uw.edu.pl 22.04.04, 23:44 Jezeli przyjezdni maja sie wyniesc z Warszawy, to niech Warszawka wyniesie z Mazur i na wlasnym syfie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tolerancyjny Re: warszawiacy ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 23:51 Gość portalu: m napisał(a): > Jezeli przyjezdni maja sie wyniesc z Warszawy, to niech Warszawka wyniesie z > Mazur i na wlasnym syfie zyje. Nawet ci to zdanko z sosnowe klawiaturki nieżle wyszło. Idż do lasu i wyryj to na dębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN [...] IP: *.elpos.net 24.04.04, 01:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny Re: warszawiacy ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 13:14 Gość portalu: KOWALSKI JAN napisał(a): > Odpowiadasz na : > Gość portalu: tolerancyjny napisał(a): > > > Gość portalu: m napisał(a): > > > > > Jezeli przyjezdni maja sie wyniesc z Warszawy, to niech Warszawka wyn > iesie > > z > > > Mazur i na wlasnym syfie zyje. > > > > Nawet ci to zdanko z sosnowe klawiaturki nieżle wyszło. > > > > Idż do lasu i wyryj to na dębie. > > > a ty debilu idz do salonu tatułarzu i zrób sobie dziare na czole o > tresci:jestem wariatem Z toba to trzebas inacej! Sam wskazujesz ,że jesteś inny. A , więc od dzisiaj : dostaniesz większe dawki prądu jeżeli zasłużysz i wykażesz cię swoim postępowaniem właściwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: warszawiacy ? IP: *.elpos.net 24.04.04, 13:43 > Z toba to trzebas inacej! > Sam wskazujesz ,że jesteś inny. > A , więc od dzisiaj : > dostaniesz większe dawki prądu jeżeli zasłużysz i wykażesz cię swoim > postępowaniem właściwym to co napisales swiadczy o tym ze potrzebujesz pilnie pomocy psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny Re: warszawiacy ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 14:01 Odpowiadasz na : Gość portalu: KOWALSKI JAN napisał(a): > > Z toba to trzebas inacej! > > Sam wskazujesz ,że jesteś inny. > > A , więc od dzisiaj : > > dostaniesz większe dawki prądu jeżeli zasłużysz i wykażesz cię swoim > > postępowaniem > właściwym > > to co napisales swiadczy o tym ze potrzebujesz pilnie pomocy psychiatry Jeszcze sie buntujesz ? będziesz grzeczny to dostaniesz działeczkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: warszawiacy won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 09:19 Żeby warszawiacy nie wyjeżdżali na Mazury to byś BURAKU zdechł z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: warszawiacy won! 23.04.04, 09:46 Póki co, to z głodu zdechł jego mózgojad. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Jestem za! 23.04.04, 11:06 Ale poniewaz rzecz jest trudna do realizacji proponuje zaczac od wirtualu. Otoz niechaj warszawiacy nie pisza na innych forach regionalnych a niewarszawiacy (w tym tez dojezdzajaca sila robocza) niechaj produkuje sie na forach swoich wsi i miasteczek. Sprobujmy - moze eksperyment sie uda?! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jestem za! 23.04.04, 11:43 To jest trudne Niechu do realizacji, bo taki wezmy na to Ursus- kiedys wiocha, dzis dzielnica Warszawy. To co ma zrobic ten, który mieszka w Ursusie od lat powiedzmy 60? Kiedys dojezdzalby z prowincji do Warszawy, a dzis jedzie sobie z Ursusa do Sródmiescia, wiec z dzielnicy do dzielnicy. Na jakim forum powinien zatem pisywac ów przypadkowo wywolany Ursusowianin? A mamy jeszcze Wesola i takie tam Piaseczna i Konstanciny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny Re: Jestem za! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 11:53 A Taka Stara Miłosna? To co ze Stara? Aby miała choć jeden ząb! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jestem za! 23.04.04, 12:01 Mialem na mysli raczej bardziej ewidentne przypadki. A w watpliwych odwolam sie do poczucia zainteresowanych - jesli jestes przekonany ze folwark Skorosze w ktorym mieszkasz nalezy do Warszawy - pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jestem za! IP: *.ci.uw.edu.pl 23.04.04, 12:42 Mysle, ze Mazury poradzilyby sobie bez calej waszej stonki. Wiekszosc ludzi u nas ma po uszy chamstwa ze stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jestem za! 23.04.04, 12:56 Niestety jestes najlepszym przykladem ze takiego ukladu z prowincja nie da sie utrzymac. Chamie spoza stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jestem za! IP: *.ci.uw.edu.pl 23.04.04, 14:10 U nas sie mowi, ze gdyby Warszawe otoczyc drutem kolczastym i zamknac to u was i tak nikt by tego nie zauwazyl bo w takim stopniu rzeczywistosc stolicy tego kraju oderwana jest od rzeczywistosci reszty Polski. A najgorsze jest to, ze te wasze uklady przenoszone sa na prowincje. Dla przykladu: notoryczne lamanie prawa o ochronie linii brzegowej, samowole budowlane, pogardliwy stosunek do miejscowych. A potem jeszcze zdziwienie, ze niektorzy maja alergie na samochody z literka W na rejestracji. Olbrzymia wille z 5 metrowym plotem, straznikami mozna postawic sobie w Warszawie a nie szpecic ladna okolice. W koncu co za roznica jak do lasu idzie sie tylko srac i smiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Jestem za! 23.04.04, 15:03 Studiujesz u nas, a srać chodzisz do lasu? Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jestem za! 23.04.04, 15:17 Sila przyzwyczajenia. PS. Gdybys buraczku nie pisal o swoich innych przyzwyczajeniach - W-wa bedzie ci wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej Re: Jestem za! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.04.04, 07:43 Tak to niestety jest. Przyjezdzaja do nas uczyc sie i pracowac a jak tylko moga to pluja na wszystko co warszawskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN warszawiaki to wiesniaki IP: *.elpos.net 24.04.04, 01:01 Odpowiadasz na : niech napisała: > Niestety jestes najlepszym przykladem ze takiego ukladu z prowincja nie da sie > utrzymac. Chamie spoza stolycy. Mazury nie potrzebuja ukladu z warszawa .Ostatnio przyjezdza tam duzo Niemcow Ty niech sama jestes wiesnaczka i to z takiej wsi z 2 domkami i kiblem na podwórku.ten tekst najlepiej cie podsumowuje.Przed wyjazdem do stolicy nie zapomnij wydoic krów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Frustrat jakowys musi, nie widze inaczej - (n IP: *.ci.uw.edu.pl 23.04.04, 15:25 Coz... Taka jest moja reakcja na posty w stylu: przyjezdni won z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Frustrat jakowys musi, nie widze inaczej - (n 23.04.04, 15:28 Ja tu takiego postu nie widze. Ale za to widze twoje buraczenie. PS. Zanieczyszczanie lasu kupami jest rownie nieestetyczne co psie kupy w miescie. Mozesz podac im (psom lub kupom - wybor nalezy do ciebie) lape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Frustrat jakowys musi, nie widze inaczej - (n IP: *.ci.uw.edu.pl 23.04.04, 15:32 przejrzyj ze komentarze do artykulu, gdzie w tytule jest cos o ziomkach. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Frustrat jakowys musi, nie widze inaczej - (n 23.04.04, 15:42 Tak sie sklada ze komentarze do artykulow umieszczanych na glownej stronie portalu rzadko kiedy pochodza od w-wiakow. Zawsze sie tam zbierze kupa talatajstwa z emigracji i prowincji - i dalejze wylewac na siebie wzajemnie swe zale. I forumowicze i redaktorzy wiedza ze wystarczy umiescic tam artykul - "Cala Polska okrada swoja stolice" lub "Czy musimy utrzymywac Warszawe?" i otwiera sie worek z szambebm. A redaktor wyrabia norme. Kosztem forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYJEZNY Re: warszawiacy won! IP: *.elpos.net 23.04.04, 15:29 Gość portalu: m napisał(a): > Jezeli przyjezdni maja sie wyniesc z Warszawy, to niech Warszawka wyniesie z > Mazur i na wlasnym syfie zyje. Masz rację w 100 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 23.04.04, 15:44 Latwo ci tak pisac - w Bialymszczaku uswiadczysz warszawiaka jak zobaczysz na niebie przelatujacy samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYJEZNY Re: warszawiacy won! IP: *.elpos.net 23.04.04, 15:51 JEST ICH PEŁNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: warszawiacy won! IP: *.elpos.net 23.04.04, 16:13 na ulicach jest troche warszawiaków przyjedz i zobacz.ja z toba skonczylem a jak ty nie skonczysz to final bedzie w Sądzie i to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 23.04.04, 16:18 Lzesz jak pies. Jeszcze sie taki idiota w W-wie nie urodzil zeby do twojego Bialowstaloku przyjechac. Toz trzeba by pozniej cale ubranko na nowe wymienic! A buty stalyby sie bomba ekologiczna. PS. Przetlumacze na twoje: bombom ekologitrznom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: warszawiacy won! IP: *.elpos.net 24.04.04, 01:07 Odpowiadasz na : niech napisała: > Lzesz jak pies. Jeszcze sie taki idiota w W-wie nie urodzil zeby do twojego > Bialowstaloku przyjechac. Toz trzeba by pozniej cale ubranko na nowe wymienic! > A buty stalyby sie bomba ekologiczna. > PS. Przetlumacze na twoje: bombom ekologitrznom. mówisz kochanie o swojej wiosce z której przyjechałaś 2 lata temu do warsikawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: warszawiacy won! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.04, 11:26 he, wielcy mi tu mieszkancy stolicy,czym tu sie szczycic?Warszaw?najwieksze posmiewisko Europy,zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 24.04.04, 11:53 Kolejny wiesniak przyszedl sie wyzalic? Wyplacz sie w wymionach swojej krowy. Przynajmniej je umyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: warszawiacy won! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.04, 12:21 widze ze dokladnie znasz anatomie krowy,czy uczyli o tym w szole czy moze masz blizszy kontakt ze zwierzatkami domowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: warszawiacy won! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.04, 12:22 a plakac rzeczywiscie jest nad czym,zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 24.04.04, 12:23 Byles na zdjeciu w podreczniku wiejskiej patologii. Jestes slawny! Mozesz rozdawac autografy! PS. Chyba kaczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: warszawiacy won! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.04, 12:34 blysnij inteligencja i zacznij pisac teksty na wyzszym poziomie,bo zaczne watpic w twoje zdolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 24.04.04, 12:38 Jak zaczne pisac na jakimkolwiek poziomie to przeciez i tak nie zrozumiesz - wiec po co ci to? Zeby zaimponowac nowa znajomoscia? Komu? Dzdzownicom? PS. Czy to u was w tym Bialymmalym rodzinne - cale talatajstwo musi traktowac forum W-wa jak swoj pamietniczek? Od pisania tu niczego wam nie przybedzie - z proznego i Salomon nie naleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: warszawiacy won! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.04, 12:47 wiesz rowniez uwazam ze dalsza dyskusja z toba nie ma sansu,do twojej tepej makowki i tak juz nic nie dotrze,a mnie od twoich prostackich wypowiedzi juz zaczyna bolec glowa ps.zrob cos dla ludzkosci i przestan sie udzielac na jakimkolwiek forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: warszawiacy won! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.04, 12:48 smutne ze tacy ludzie chodza po swiecie i tylko zabieraja tlen Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 24.04.04, 12:52 Jesli sie nie myle to ty ze swojej dziury zawedrowales w nasze progi. A wiec zachowuj sie jak gosc z prowincji - umyj kible i podlogi. I nie trzep geba bo strasznie smierdzi. Jak wrocisz juz w swoje pielesze to pojedz do gminnego osrodka zdrowia - niech ci kowal zrobi ekstrakcje paszczeki. PS. Ten co do was przyjezdzal jako nauczyciel to co robil? Pokazal elementarz z daleka a pozniej kazal wam sciagac porcieta? Bo ojczystego jezyka to juz nie zdazyl was nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: warszawiacy won! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.04, 13:03 Biedactwo widze ze masz problemy ze zrozumieniem prostych zdan.Nie kaz mi teraz wyjasniac sensu ich znaczenia,prosze ulituj sie:)Zreszta chyba nie pora na nauke,a moze jednak warto cofnac sie do zerowki,tam przynajmniej naucza literek.Nie wiem tylko czy poradza sobie z tak tepym uczniej jak ty.A moze uczennica,bo widze ze masz problem z okresleniem wlasnej osoby.Co ta Warszawa robi z ludzi. PS.zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 24.04.04, 13:07 Zegnasz? Buhahahahahahahahaha! A gdzie jak nie w sieci znajdziesz okazje do zwiedzenia miasta?! Tylko wytrzyj paluchy zanim znow klepniesz w klawiature - bo smrod przebija sie az na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: warszawiacy won! IP: *.ci.uw.edu.pl 24.04.04, 13:50 Niechu, z gory przepraszam cie, ze poczujesz sie dotkniety, ale twoje wypowiedzi traca takim stopniem ignorancji, ze zaczynam sie zastanawiac czy kiedykolwiek opusciles granice swojego strzezonego osiedla. Zwroc uwage na to, ze tymi tekstami wystawiasz wizytowke Warszawiakom i za takie teksty (traktowanie samego siebie jako wielce cywilzowanego 'pana' a innych jako 'burakow') Warszawiacy nie maja przyjemnych wakacji poza miastem, bo nikt ich nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 24.04.04, 13:58 Chyba ci zle z oczu patrzy ze cie zle na wakacjach traktuja. Przede mna zamiataja ziemie czapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: warszawiacy won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 14:00 Chyba ci zle z oczu patrzy ze cie zle na wakacjach traktuja. Przede mna > zamiataja ziemie czapkami. Przeciez to frajer...................szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: warszawiacy won! IP: *.ci.uw.edu.pl 24.04.04, 14:05 No to jeszcze ze swojej strony moge dodac, ze u nas miejscowi zasadniczo maja kibel w domu, ewentualnie slawojke za stodola. W lesie generalnie sraja Warszawiacy. Nazwyaja to "niepowtarzalnym kontaktem z dzika natura", czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: warszawiacy won! 24.04.04, 14:07 Nie wystawiasz dobrej wizytowki waszym slawojkom. PS. I tak sam bym sie domyslil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Re: warszawiacy ??? IP: *.phil.east.verizon.net 25.04.04, 20:10 W warszawie jest moze 5% prawdziwych warszawiakow - reszta to szumowiny i cholota i wyrzutki z calej Polski, ktorzy tam przybyli oraz ich dzieci. Nawet nie chce mi sie dalej pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: warszawiacy ??? 25.04.04, 20:20 w warszawie nie ma warszawiakow, nawet jednego. natomiast w Warszawie jednak jest ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: warszawiacy ??? 25.04.04, 20:20 Niewykluczone , ale skąd niegramatyczny kanalarz z Jackowa może dysponować aktualnymi statystykami ? Odpowiedz Link Zgłoś