Gość: martyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:56 chcialabym sie zapisac na kursy przygotowawcze na UW z WOSu i polskiego. Czy ktos z was chodzil na takie kursy i moze mi powiedziec gdzie się zapisać? dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena128 Re: kursy przygotowawcze- UW 08.09.05, 14:21 proponuje polskie centrum edukacji było ok. nie pamietam adresu strony ale ostatnio widzialam ich plakaty.swoja droga bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukas Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:02 chodziłem na kurs przygotowawczy z wosu i hiry. Kurs został zorganizowany przez ZNP( z siedzibą w pałacu kazimerzowskim na UW) Kurs z wosu był dla mnie bardzo przydatny i uwazam ze pieniądze przeznaczone na niego nie zopstały wyrzucone w błoto...Natomiast kurs z hiry był totalną porazką, cholernie nudy, zadnych sprawdzianów wiadomości i ogóleni mam wrazenie ze nic tam sie nie nauczyłem. Krótko mówiąc polecam ci kurs z wosu prowadzony przez prof. St. Bielenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:14 czy ten kurs z WOSu trwał caly rok czy tylko semestr? gdzie się można o niego dowiedziez- bezposrednio w siedzibie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:57 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:10 kursy odradzam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukas Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:32 kurs trwał od pażdziernika do marca. A więcej info mozna uzyskać chyba tylko u nich w sieedzibie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:35 tylko do marca? przeciez do egazminow mozna wszystko zapomniec! ale dzieki, pojde sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:25 yy Odpowiedz Link Zgłoś