Dodaj do ulubionych

kursy przygotowawcze- UW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:56
chcialabym sie zapisac na kursy przygotowawcze na UW z WOSu i polskiego. Czy
ktos z was chodzil na takie kursy i moze mi powiedziec gdzie się zapisać?

dzieki.
Obserwuj wątek
    • marzena128 Re: kursy przygotowawcze- UW 08.09.05, 14:21
      proponuje polskie centrum edukacji było ok. nie pamietam adresu strony ale
      ostatnio widzialam ich plakaty.swoja droga bardzo fajne
    • Gość: ukas Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:02
      chodziłem na kurs przygotowawczy z wosu i hiry. Kurs został zorganizowany przez ZNP( z siedzibą w pałacu kazimerzowskim na UW) Kurs z wosu był dla mnie bardzo przydatny i uwazam ze pieniądze przeznaczone na niego nie zopstały wyrzucone w błoto...Natomiast kurs z hiry był totalną porazką, cholernie nudy, zadnych sprawdzianów wiadomości i ogóleni mam wrazenie ze nic tam sie nie nauczyłem. Krótko mówiąc polecam ci kurs z wosu prowadzony przez prof. St. Bielenia
      • Gość: martyna Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:14
        czy ten kurs z WOSu trwał caly rok czy tylko semestr? gdzie się można o niego
        dowiedziez- bezposrednio w siedzibie??
    • Gość: xxx Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:57
      up
    • Gość: as Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:10
      kursy odradzam ...
    • Gość: ukas Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:32
      kurs trwał od pażdziernika do marca. A więcej info mozna uzyskać chyba tylko u nich w sieedzibie
      • Gość: martyna Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:35
        tylko do marca? przeciez do egazminow mozna wszystko zapomniec! ale dzieki,
        pojde sie dowiedziec.
    • Gość: y Re: kursy przygotowawcze- UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:25
      yy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka