Dodaj do ulubionych

Infa na PW...

IP: *.localdomain / *.czajen.pl 07.09.05, 12:50
witam.
dostalem sie na infe na wydziale EiTI od lutego... szukam jakis kontakow w
wawie (tzn. chcialbym pogadac z kims kto sie dostal tam gdzie ja... lub
chocby na ten wydzial...)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: Infa na PW... IP: *.localdomain / *.czajen.pl 07.09.05, 17:07
      nikt tam nie idzie??
      • Gość: xfranek Re: Infa na PW... IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:12
        Jeszcze są wakacje, więc się nie dziw... Możesz pojechać na wydziałowy obóz
        roku zero, to się trochę dowiesz.
        Zresztą studenci Politechniki rzadko korzystają z tego forum, bo mają własne.
        Jak masz konkretne pytania, to możesz napisać do samorządu wydziałowego,
        a jak już się zacznie rok akademicki to wybierz się na wydział, do samorządu
        studenckiego albo do akademika - na pewno znajdziesz kogoś do pogadania.
        • Gość: 444 Re: Infa na PW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:07
          czy moglbys podac adres na forum pw
          • Gość: xfranek Re: Infa na PW... IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 05:45
            Forum, a właściwie oddzielne grupy dyskusyjne, są tylko dla studentów - do
            korzystania konieczny jest identyfikator, który się dostaje rozpoczynając studia.
            • Gość: 444 Re: Infa na PW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:36
              czyli jeszcze pare dni musze poczekac :)
    • Gość: rafal Re: Infa na PW... IP: 82.160.123.* 08.09.05, 23:44
      czesc
      ja tez zaczynam infe od lutego na EiTI, jak chcesz pogadac to moje gg:9416968
      • Gość: maciejek Re: Infa na PW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 01:24
        Siemka, ja również jestem na infie na elce od lutego:] mój numer gg 2216492
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka