kotzur1 09.09.05, 10:58 możecie mi powiedziedzieć ile mniej wiećej wychodzi ogrzewanie elektryczne w kamienicy na miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ew Re: Ogrzewanie Elektryczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:08 drogo bardzo .poszukaj czegos z CO. bo elektyczne to ok 300 zl/miesiac wychodzilo mojej babci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska Re: Ogrzewanie Elektryczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:39 niekoniecznie musi byc tak drogo. wszystko zalezy od powierzchni mieszkania i szczelnosci okien, bo przez nieszczelne ucieka naprawde duzo ciepla. Dodatkowo moze wyjsc taniej uzywajac takich grzejnikow, nie pomne jak sie nazywaja, co to nagrzewaja sie w nocy, gdy jest druga, tansza taryfa, a oddaja cieplo w dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
kotzur1 Re: Ogrzewanie Elektryczne 09.09.05, 11:17 a inni? naprawde jest tak strasznie? nawet jeśli bede oszczedzać? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Ogrzewanie Elektryczne 09.09.05, 12:01 noooo, chyba, że oszczędność będzie polegała na spaniu w dresie i wśpiworze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO KOTZUR1 Re: Ogrzewanie Elektryczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:56 A GDZIE MASZ TAKIE MIESZKANKO NA OKU? BO JA TEZ MAM NA OKU MIESZKANO NA OGRZEWANIE ELEKTRYCZNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrawka Re: Ogrzewanie Elektryczne IP: *.sidnet.biz 09.09.05, 14:08 hej! Ja tez bede wynajmowac mieszkanko z ogrzewaniem elektrycznym w starej kamienicy. Mam nadzieje, ze nie zbankrutuje! :-/ Najlepiej wtedy zalatwic sobie taryfe nocna na energie elektryczna i bedzie juz troche oszczedniej. Odpowiedz Link Zgłoś