jocker64 13.09.05, 12:32 nie dostałem akademika, jestem na pierwszym roku prawa dziennego na kulu, szukam mieszkania, najlepiej ze studentami, gdyby trzeba było, mam jeszcze jedną osobę z pierwszego roku. kontakt central8@wp.pl albo na adres gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka67 Re: SZUKAM MIESZKANIA,STANCJI 13.09.05, 13:30 hej ja nie wiem cz się dostalam do akademika ale ciekawi mnie twoja propozycja bo jestem na 1 roku prawa Odpowiedz Link Zgłoś
jocker64 Re: SZUKAM MIESZKANIA,STANCJI 13.09.05, 14:40 decyzje o przyznaniu akademików już są, a ja prawdopodobnie będę musiał rozejrzeć sie za czymś na mieście. prawdopodobnie będzie ze mną kumpel z ochrony środowiska, ale go bardzo dobrze znam, bo razem pół życia w szkole spędziliśmy. fajnie byłoby pokombinować coś we trójkę albo nawet i czwórkę- wiadomo będzie taniej. w tym tygodniu będziemy w lublinie, jeśli coś to daj znać czy ci przyznali, życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kropka67 Re: SZUKAM MIESZKANIA,STANCJI 20.09.05, 10:29 mój drogija się włałczm z poszukiwań bo mam akademik.pa Odpowiedz Link Zgłoś
jocker64 Re: SZUKAM MIESZKANIA,STANCJI 13.09.05, 17:26 no cóż, teraz już wiem, że szukam sam, jeśli chcesz przyłączyć się do poszukiwań to zapraszam. we dwoje będzie raźniej. mój numer gg 4657759 Odpowiedz Link Zgłoś