IP: *.daminet.pl 15.09.05, 12:02
Witam, bedę studiować prawo na UŁ i mieszkać w akademiku nrII. Byłoby miło
poznać kogoś jeszcze przed rozpoczęciem roku. CZy ktoś jeszcze dostał sie do
tego akademika?? Mój numer gg 5384060.
Obserwuj wątek
    • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.09.05, 13:06
      Witam. Ja tez dostalem tam miejsce... chyba nie bedzie nas tylko dwoje wiec
      trzeba zaczekac az sie inni dowiedza :D Napisze do ciebie wieczorem. POzdrawiam
      • Gość: tng Re: UŁ IP: 80.48.146.* 15.09.05, 15:45
        Już teraz można nazwać II DS najbardziej medialnym miejscem zrzeszającym dość
        sporo tutejszych forumowiczów :>
        • andziulla1 Re: UŁ 15.09.05, 16:42
          Dziś w końcu dostalam odpowiedź!!! Też jestem w II. Pozdrawiam!!!!!
          • Gość: gienio Re: UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.09.05, 17:36
            hahaha przy pierwszej lepszej okazji wbijamy sie do was a lumpy zrobimy
            impreze :DDD
            • andziulla1 Re: UŁ 15.09.05, 19:41
              A kumple z ochrony też zakwaterowali się już w II ???? No to nieźle się
              zaczyna:P
    • Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 15.09.05, 17:26
      Ja tez do II :D A kiedy jedziecie tam???? Kiedy mozna się wprowadzać:P A
      widział już ktoś pokoje??? Bo ja jestem zielona i składałam w ciemno:P
    • Gość: karolo Re: UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:13
      ja już też mam II DS, a kto tu studiować będzie biologie, co?
      • Gość: natasza Re: UŁ IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 18:19
        ja też idę do II.No ludzie trzeba wybrać gospodarza domu, takiego Anioła z
        Jadźką z "Alternatywy 4" :)))), który będzie stróżował. Chyba nie muszę
        przypominać, że: "nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić
        nikomu" hehehhee
    • Gość: Anka Re: UŁ IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 15.09.05, 18:22
      Dostałam sie do XI DS. Czy ktoś jeszcze się tam dostał?. Jestem z finansów i
      bankowości. Pozdrawiam:)
      • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.09.05, 18:46
        Witam. Wprowadzac sie mozna w pazdzierniku, oczywiscie na poczatku. Ja
        planowalem pod koniec wrzesnia ale rektor jeszcze sie uzgodnil jak mialaby
        wygladac oplata za te dni wrzesnia... byc moze bedzie tak ze bedzie trzeba
        zaplacic za caly miesiac a wtedy nie byloby sensu sie wprowadzac we wrzesniu.
        Jeszcze moze byc tak ze bedzie liczone na doby i wtedy osoby chcace wprowadzic
        sie we wrzesniu beda mieszkac w pokojach goscinnych do pazdziernika... ja juz
        sam nie wiem, decyzje beda podejmowane jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam
        • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:40
          ja jestem w IX... jest jeszcze jakas dusza, która też tam zabłądziła?
          • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 07:45
            hehe to widze ze troszke nas jest ...też jestem w II, fajnie ze wy też, mój nr
            gg 5359356. pozdro dla wszystkich
          • Gość: kaśka Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 16.09.05, 09:23
            hej Malva, ja też mam IX. Może wiesz coś o tym akademiku??
            • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:34
              hej:-). niestety tylko tyle co jest na stronie internetowej. dzwoniłam jeszcze
              dzisiaj żeby dowiedziec sie nieco wiecej. usłyszałam, że nie mamy czajników,
              lodówek ani aneksów kuchennych...
              • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:36
                a co będziez studiować? bo zastanawiam się czy będą tam w pobliżu ludzie z
                mojego kierunku...
                • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 12:12
                  Witam. Oby tak bylo jak piszesz bo ja poki co nawet na forum nie poznalem
                  zadnej osoby z mojego kierunku :( ale mam nadzieje ze jeszcze sie zintegrujemy
                  w tym akademiku :D mam na mysli caly ogol pierwszakow
                  • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:59
                    :-), a uchylisz rombka tajemnicy i napiszesz co bedziesz studiowac?
                    • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:47
                      II jest najdrozy a zarazem najbardziej konfortowy, 280 i to jest kwota za lazienke swoja a nie na korytarzu kuchnie swoja a nie nakorytarzu i pokoj 2 osobowy , co do wprowadzania to od 1 pazdziernika jest najbardziej prawdopodobne , ja nie bede mial problemu bo mam gdzie zosytawic rzeczy ale nie wiem jak inni co dopiero zaczynaja zyc w lodzi ;/

mam nadzoeje ze co do kasy ktora bede dostawal od starych jakos zwiaze koniez koncem jak cos to sie przniose do innego ds gdzie jest taniej ibeda wolne miejsca

pozdrawiam i czekam na was na gg 1661062

mam ndzieje ze robimy impreze zapoznawcza :D:D:D
                      • Gość: natalf:) Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:06
                        no i ja tez do 2 :D jupi :P ale widze z enikogo z pedagogiki tu nie ma :(
                        pozdrawiam wszystkich:)
                        • Gość: kasia Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 16.09.05, 20:05
                          Malva, jak mnie przestraszyłaś. To strasznie brzmi...
                          Nie wybierałam do którego chce, ale teraz żałuje.

Będę studiować filololgie ros.
                          • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 20:11
                            Wiecie co, musimy sie od razu umowic na jakas impreze...chociazby I
                            pazdziernka, po immatrykulacji wyskoczymy paczka na miasto - malo sie znamy ale
                            chociaz forum nas laczy :D CO myslicie??
                            • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:23
                              ja lodz dobrze znam wiec moge wam cos polecic !

ale nie lepiej w akademku ? ?? ? ? ?

mozna sie przeniesc z ds wiec nie macie co sie martwic , jesli sa wolne miesjca a napewno sa w 2 to wystarczy wpelnic wniosek i po klopocie :)
                              • Gość: kaśka Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 16.09.05, 20:33
                                mi pomysł z imprezką się podoba:)
                                • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 21:47
                                  Imprezki w akademiku to i tak beda ale jako ze ja jestem zamiejscowy chcialem
                                  poimprezowac gdzies na miescie ktorego wlasciwie nie znam a chce poznac :D od
                                  tej studenckiej strony. Proponuje zebysmy sie wymienili numerami gg, zawsze
                                  mozemu juz nawiazac znajomosci przed tym gwarem pazdziernikowym :D zgadajmy sie
                                  jakos zebysmy stworzyli zwarta ekipe balbinki :D moj 2553167
                                  • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:11
                                    chcecie powiedzieć, że IX to sławetna balbinka przechrzczona na futro?!
                          • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:16
                            ja też właśnie nie wskazałam... teraz trochę, ale podobno najprzyjemniej jest z
                            dala od luksusów;). cieszmy się, ze w kranie jest ciepla woda☺! tez jestem z
                            filologii, tylko, że angielskiej. Może więc umieścili nas kierunkami?
                            pozdrawiam:)

• Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.09.05, 21:58
            Ja też jestem IX :)
            • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:19
              no to witamy:). a tez studiujesz jakąś filologię?
              • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:37
                IX jest silownia ja jestem w II bede mogl chodzic do was na silownie?

moze sie przeniose jednak do IX :D
              • Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.09.05, 19:11
                Nie, jestem z informatyki i ekonometrii :)
                • Gość: kaska Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 19.09.05, 21:37
                  kiedy przyjeżdżacie do Łodzi??
                  • Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.09.05, 19:55
                    Byłam dzisiaj w akademiku, pokazać dowód wpłaty pieniędzy za październik i
                    dowiedziałam się kiedy można się wprowadzać.... można kiedy się chce tylko że
                    doba kosztuje 25 zł a kazdy nastęny dzień 6,50 zł przed październikiem.
                    Zakwaterować się można w sobotę 1 października między 12 a 18 :) albo we
                    wrześniu pn-pt 9-15.30. Tak przynajmniej jest w IX DS :)
                    • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:44
                      dzięki wielkie za informacje:). a oglądałaś może naszą IX? mamy tam jaiś
                      czajnik:)?
                      • Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.09.05, 15:35
                        Nie oglądałam, nawet nie pytałam czy mogę zobaczyć przykładowy pokój ;)
    • martini.wnm Re: UŁ 19.09.05, 21:41
      Super pomysł z tą imprezką. Ja zaczynam stosunki na ek-socu, ale jestem z Łodzi
      więc na Lumpach jestem niestety tylko gościem:)
    • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:02
      To robimy tą imprezę w II????????????????????
      • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 10:57
        No jasne ze robimy....a to jedna myslisz, ze bedzie?? nie bedzie sie mozna
        doliczyc potem :D trzeba sie jakos ustawic na sobote...wiadomo, ze na wieczor -
        wszystko jeszcze wyjdzie w praniu wiec nie ma sie co martwic. Pozdrawiam!
        • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:07
          ja juz nie pije przez ten elkohol forma mi spada grrr bede was pilnowal zebyscie sie nie zapili na smierc lub nie powypadali z okien :)

ja w lodzi bede jutro trzeba bedzie puscic oczko do jakies pani zeby dala jakies dobre miejsce :)
          • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:08
            jeszcze jedno ktos tam pisla ze ii juz jest zajeta przez starsze roczniki czy cos takiego

jestesm ciekaw kiedy bylazajeta jak przez 2 lata II byla remontowana i wylaczona z urzytku
            • Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:54
              ten "ktos tam" to sie zdaje ja;). dobrze sie dowiedziec, ze 2 byla w
              remoncie;P, szkoda, ze wczesniej nikt o tym nie wspomnial. ja tylko powtarzalam
              to co uslyszalam od pani z dsbs;P.
              • Gość: kaska Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 21.09.05, 17:26
                ja do łodzi jade w niedziele, mam nadzieje, że do 1X nie umre z samotności i
                nudów. Póki co, to może ktos do mnie napisze na gg- 6922662
                • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:41
                  ja bede dopiero 30.09 . to co może piątek wieczór tak przed rozpoczęciem????
                  chyba wszystkim pasuje??? bo wszyscy bedą na miejscu, nie????papatki i do
                  zobaczenia
                  • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:52
                    co 30 wieczorem?/??? to bedziesz placic za noc czy jak??? bo jak 30 to ja tez tam wpadam :D
    • Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.09.05, 20:58
      Ja tez II DS. Prawo. Imprezka? chetnie:D
      • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 22:46
        Sluchajcie...doswiadczenie mi podpowiada zeby moze lepiej nie pic przed tym
        ogolnym rozpoczecie...nie wiem jak wy ale ja nawet po lekkim kacu nie pojde,
        watpie czy by mi sie chcialo. Ja bym tak ustawial sie na 1 po
        rozpoczeciu...wolna niedziela etc wiec impreza trwala by do pozna...bardzo
        pozna :D Co myslicie??
        • Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 22.09.05, 07:42
          Impreza imprezą a dla nas nie ma mejsca na impreze. To są 2!! To kto się
          podejmie sprowadzenie więszej ilości ludzi do swojego pokoju:P Chyba ze na
          korytarzu:D pozdro!!!!
          • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:03
            to na korytarzu też miożna...wiecie są też pokoje cichej nauki...a na razie tam
            sie chyba nikt nie uczy;-)
            • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 10:07
              A niby dlaczego na korytarzu nie mozna? Kierowniczki nie bedzie juz po 16.00
              czy 18.00...dokladnie nie wiem wiec bedzie spokoj :D jeszcze jakby sie robilo
              na parterze to moglaby sie babka z portierni przyczepic ale przeciez ona wie o
              co chodzi... chodzilo mi raczej o taka impreze integracyjna I roku etc no ale
              kto bedzie chcial imprezowac to bedzie, nawet te starsze roczniki. W jednym
              pokoju i tak sie nie da wszystkich umiescic... ja bym to rozlozyl na kilka
              pokoi, w jednym bylyby zapasy :D a w drugim jakas muzyka - to sie da zalatwic.
              Poza tym - w II jest klub studencki ktory wlasnie jest od takich imprez, mozna
              pogadac z kierownikiem...otworzy nam wrota :D i bedzie jakas sala do zabawy
              etc. W akademiku jeszcze bedziemy to ustalac wiec nie ma sie co martwic.
              Pozdrawiam
              • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:20
                dobra to juz mamy plan. impreza integracyjna 30.03 tylko o której sie
                umawiamy???? 18.00???????
                • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 12:05
                  Tzn planowalem szczerze mowiac na 1.10....pisalem wczesniej dlaczego byloby tak
                  lepiej. Jeszcze sie dogadamy w akademiku. Co do czasu - planuje chodzic po
                  pokojach i zapraszac ludzi...w koncu jaki procent czyta to forum?? malo
                  ludzi...albo zrobi sie jakis pseudo plakat etc - tak teoretycznie mowie. Moze
                  ktos bedzie mial jakies dojscia i da jakis inny pomysl...skombinuje muzyke itd.
                  Trzeba to zalatwiac juz na miejscu. Ja moge sie podjac zorgranizowania imprezy
                  dla jednego pietra... zeby ludzi nie bylo za duzo na korytarzu, jesli zalatwi
                  sie w futrze to bede mogli wszyscy wpasc. SPrzet bedzie trzeba zalatwic no ale
                  to trzeba z ludzmi pogadac :D Pozdrawiam
                  • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:11
                    to będziesz łazic po pokojach to mów dzizys jestem, a ja ci powiem kasia 19, i
                    juz bedziesz wiedzieć
                    • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 12:46
                      Jak juz bedziesz wiedziala ktory masz pokoj to wpisz na forum...bedzie latwiej,
                      zreszta apeluj tez do innych zeby tez tak zrobili - swoja droga samemu bedzie
                      ciezko latac po wszystkich etc, myslalem ze ktos zaoferuje pomoc w tej
                      sprawie :D no ale widze ze zostalem sam z tym...moze na jakis kartkach bede
                      pisal- przyklei sie do kazdego pokoju i ludzie beda wiedziec o co chodzi. Poza
                      tym - akurat jak bede chodzic to moze kogos nie byc no nie... :D Pozdrawiam
                      • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:01
                        ja na drzwiach wywiesze a ty sie weźmiesz wbijesz do mnie do pokoju bo nie wiem
                        czy bede na tym forum 30.09 bo wtedy sie dowiem który mam pokój
                        • Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 22.09.05, 18:58
                          Ta imprezke to radze zrobić 1. bo wtedy zjadą się wszyscy no chyba że zrobimy
                          kameralną dla tych co dotarli 30:D A z ogłoszeniem nie bedzie kłopotu bo kto
                          widzial studenta nie chodzacego na imprezy:P Krzyknie się na korytarzu i nie
                          bedzie się mozna opędzić bez kandydatów:) Czekam tego 30 i mam nadzieje ze wasz
                          pomysl sie sprawdzi!!!! Pozdrawiam
                          • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:26
                            chyab was pogielo 30 ??? ta a na rozpoczacie pojde na wpol martwy ???? jesli wogle pojde lub jesli wogle bede pil :D:D:D:D:D po za tym 30 bedzie malo ludzi bo doba kosztuje 34zł!!! i nie bede placil za jeden dzien 34zł

moj pokoj to 37 (jak dobrze pamietam) 1 pietro ale moze sobie zmienie bo moge :D
                            • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:30
                              jeszcze jedno moim zadaniem to 280zl to woiele za duzo !!! !!!! lazienka jest spoko full zestaw :D a "kuchania" to kran ze zewe i z szafka na garnki , na korytarzu jesr kuchnia.

mozna powiedziec ze sie placii 60zł za sam kibelek :/ zdzierstwo i chyba po pierwszym misiacu powiem narazie bo II nie jest dobra w stosunku do jakosci
                              • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:34
                                ja moge dolaczyc sie do organizowania imprezy , moge misc sprzet grajacy i cd/mp3 skad mozna puszczac muze bo koompa nie zabiore pisac na gg 1661062 do mnie :) kto jeszcze nie pisal :) Andzie , Dwie KAsie :D,dzzysa juz znam :) no i kilka osob dzisiaj

pani kierwonik jest do 16 dzis z nia rozmawialem a Pani Portierka nic nie czai , takiej portierki nigdy nie widzialem , tzn jest wolno czajaca i bedzie mozna robic co sie chce :)

• Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.05, 20:55
                                  hmm,kto tu jest na forum,zeby sie rozpoznac w ds mozna na drzwiach nick na
                                  karteczce.bedzie nam latwiej.
                                  • Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.05, 21:02
                                    i tez bylbym za impreza 1.10. w piatek to jakas integracja lzejsza. jakies
                                    piwko np.
                                    • Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:09
                                      ok tylko ja sobei skroce do qbass-a bez cyferek ok? :)

to impra 1.10 :) moge robic za dj-a :D serjo ;]
                                      • Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.05, 22:23
                                        ja slucham tylko mandaryny:D
                                        • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 22:51
                                          TO widze za juz mamy ekipe organizacyjna :D qbass napisalem do ciebie etc, jak
                                          mozesz to odpisz po prostu :D muze mamy ( nie zupelnie ale to najmniejszy
                                          problem ), ludzie tez pewnie beda - rzeczywiscie, wystarczy ze pusci sie muze
                                          glosniej i zaraz sie wszyscy zleca tylko problem z sala etc - korytarz jak
                                          pisalem wczesniej jest ok no ale moze sie da sale futra zalatwic - byloby na
                                          pewno lepiej. Pozdrawiam
                                          • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 07:48
                                            no to lipa ze madndaryny :) mam cos owoel owiele lepszego !!! a ni do disco ble
                                            • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:49
                                              no to zróbmy tak: 30 to taka ogólna "kameralna"integracja hehe a 1.10 to
                                              imprezka, no. ktoś ma jeszcze jakiś pomysł???
                                              • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:44
                                                ja mysle ze 1 bedzie najlepie jtakie mega uderzenie a ne robic to na "dwa biegi" ale to wasz wybor ;] ja bede 1
                                                • Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:07
                                                  buuuuu ;( a ja dopiero w niedziele po poludniu sie zainstaluje na lumpach buuuu;
                                                  ( ominie mnie 1 imprezka?? buuuu ;( a mam pytanko do qbass- a skad wiesz ktory
                                                  masz pokoj? bo ja tez chcialabym sobie wybrac ;) czy jak pojad eteraz i pokaze
                                                  dowod wplaty to bede mogla sama sobie wybrac pokoik? pozdrawiam- chora bo chora
                                                  natalia :) btw- licze na jaks imprezke w niedziele :P a co!! :) a z tego to
                                                  widze- qbass- to razem ich popilnujemy, ja na razie tez nie pije :) :P
    • Gość: Hasek Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:26
      Widzę,że jest tutaj sporo osób z Ds II .Nawet widze ,ze jest ktos z prawa :P
      Powiem wam tyle,ze bedzie sie dzialo =)
      Wybraliscie juz pokoje?Ja zajalem sobie calkiem ladne lokum na pierwszym
      pietrze i juz nawet mam wtyki u pani z recepcji ;P (Robilem za tlumacza :))
      • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:42
        hasek dawaj na gg i jak ipokoj wybrales ? 42?? bo ja mam 37

natalia tak wlasnie idziesz pokazujesz sobie dowod platy i wybierasz pokoj jaki chesz iz kim chcesz mozesz odrazu powiedziec ze masz kogos i zeby ci zajela caly pokoj ;]

• Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:47
          gg 1661062 pisac

natali tez zapraszam ;]
      • andziulla1 Re: UŁ 23.09.05, 13:46
        To widze że ja jestem troche w tył z pokoikiem no ale mam nadzieje że dla mnie
        coś zostanie:P No i ja nie mam układow w recepcji...ehhhh.... A czy ktoś z II
        DS jest z ochrony środowiska czy jestem osamotniona w moich zmaganiach
        edukacyjnych????? Pozdrawiam!!!!
        • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:55
          jak wy tak robicie to ja też: kto jest ze stosunków miedzynarodowych na eko -
          socu???? ja dopiero bede 30.09 i chyba zostana ten wolny pokój dla mnie
          • Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:38
            aha a ja jestem z nauk o wychowaniu, jest kots? bo niestey nikogoznajomego tam
            nie mam :) btw- qbass pisalam do ciebie na gadulcu juz 2 razy :D pewnie nie
            doslzo, hyh... :( jak cos to ja na gg po takim smaym nickiem: natalf :)
            pozdrawiam;)
            • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:42
              to napisz jeszcze raz ;] czekam i zmykam bede wieczorem
              • Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:47
                pisalam :( nic nie dosatles? kurcze... a sprobuj ty napisac do mnie;) moj nr to
                4498418 :) aha niech ktos z nauk o wych sie odezwie :) sama tu jestem?? :D nie
                wierze :P
    • Gość: Hasek Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:19
      DS II,pokój 139,gg 7588261(dopiero bede mogl odpisac wieczorem), zapraszam ;P
      • Gość: HALO KUKU:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 23.09.05, 19:55
        JAK TO MILO CZYTAC WPISY OD SWOICH PRZYSZLYCH SASIADOW I SASIADEK:) JA TEZ
        DOSTALAM 2 DS,ALE POKOJU JESZCZE NIE MAM. A CZY TO JAKAS ROZNICA KTORY POKOJ
        SIE WYBIERZE?? NIE WSZYSTKIE SA JEDNAKOWE??MOZE KTOS SYMPATYCZNY SZUKA PARY DO
        POKOJU (NIESTETY DZIEWCZYNY, BO KOEDUKACYJNIE CHYBA NIE DA RADY:) CIESZE SIE ZE
        TOWARZYSTWO MOCNO IMPREZOWE,BO KUJONSTWA I WYSCIGU SZCZUROW NIE ZNOSZE CHOCIAZ
        PEWNIE NIE OBEJDZIE SIE BEZ TAKICH ELEMENTOW:) MOJE GG TO: 2945455. ZAPRASZAM
        DO ROZMOWY. NA IMPREZE SIE PISZE JUZ TERAZ.POZDRAWIAM
        • Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:18
          halo kuku a z jakiego wydzialu jestes? ja tez nikogo do pary nie mam z z nauk o
          wychowaniu jestem heh i najlepiej byloby z kims pokrewnym zamieszkac :) ale
          nikogo tu nie ma z tego co widze :(
          • Gość: HALO KUKU:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 24.09.05, 11:21
            Natalf napisz do mnie na gg. Mozemy sie zgadac. Pzdr
            • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:27
              Jest tu kto??
              • Gość: groth Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:36
                ja jestem:)
                • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:38
                  o czesc:-) ja nie sledze tego forum dokladnie,niestety. w ktorym DS mieszkasz?
                  • Gość: groth Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:40
                    witam:) będę mieszkał w XIII a Ty?
                    hmm......ale w II będzie wesoło:)
                    • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:40
                      no ja wlasnie w II :-)
    • Gość: groth Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:42
      tylko, żeby nie było że ja sam z pierwszego roku będe mieszkał w XIII:)a jaki
      kierunek?
      • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:45
        a prawo:-)
    • Gość: groth Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:46
      oooooooo kolejna osoba na tym forum, która będzie studiować prawo:)od kiedu
      jest wogóle meldowanie?
      • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:48
        no chyba od 1.10
        • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:52
          i ciekawe jak mozna sie meldowac..czy mozna sie z kims wczesniej dobrac..czy to
          tak bez roznicy nas przydzialaja..hmm:)
          • Gość: blackmore night Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:54
            wiesz co nie mam pojęcia jak z tym meldowaniem jest:( w Łodzi nikogo nie znam
            więc się z nikim nie dobiorę:( a może ktos tu jeszcze dostał XIII?
            • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:56
              no ja tez raczej nie znam.choc chetnie bym sie z kims dobrala:)
              • Gość: blackmore night Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:57
                to chyba mamy podobny problem:) razem raźniej:)ja się melduje juz 28, bo 29 mam
                odbiór legitymacji:)a do Łodzi ma 160 km
                • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:58
                  no ja jeszcze troche dalej, bo z Elblaga:)
                  • Gość: blackmore night Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:01
                    w tym roku na egzaminie w Łodzi poznałem dwie osoby z Elbląga- ale sie
                    niestety nie dostali:(
                    • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 18:01
                      oo serio? a na co startowali?
                      • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:41
                        monia zapraszam na gg 1661062

mozna zajechac i zarezerwowac u pani kierownik pokoj jaki sie chce i jesli sie ma sie juz osobe mozna jej powiedziec i ona zarezerwoje caly pokoj

pozdrawiam 1
    • Gość: moverick Re: UŁ IP: *.orange.pl 24.09.05, 20:05
      a jest tu ktos z prawa I rok, kto nie bedzie mieszkal w DS??? moze impreska na
      miescie???
      • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 22:37
        no ja jestem z pierwszego roku prawa, II DS co prawda, ale czemu nie,
        zapraszamy na impreze do akademika:)
        • Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 22:40
          Qbass ja tez zapraszam 2678624 :) i całą resztę chętną by pogadać też:)
        • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:45
          jezu ludzie nie denerwujcie mnie

wszystko juz jest ustalone w temacie imprezka bedzie na calym pietrze muze, ja robei za dj-a jak cos zrobimy w bufecie i wezmiemy sprzet z bufetu ja mam cd/mp3 wiec bedzie z czego puszczac muze , czy to tak trudno wyjsc z pkoju na korytarz lub zajsc od kogos?????
          • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.09.05, 19:09
            No nie trudno ale wyobraz sobie co bedzie jak sie kupa ludzi w naszym albo
            jakims innym pokoju zbierze? :D jeszcze mozna zrobic w klubie studenckim...albo
            w pokojach cichej nauki :D nie beda zajmowane na poczatku wiec problemu nie
            bedzie. Ja tez zalatwie troche muzy... bedzie raczej dyskotekowa ale dla
            kazdego cos milego :D proponuje zrobic poprawiny niedzielne :D moze w mniejszym
            gronie i z mniejsza iloscia wspomagaczy :D bo czesc ludzi bedzie sie wlasnie w
            niedziele wprowadzac. Pozdrawiam
            • Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:38
              heheh popieram dzizys:) :D a co, wesolo mi :P
              • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.09.05, 20:45
                Wlasciwie tak czesc to Ty... :D nie licze tych ktorych jeszcze nie znam.
                Jeszcze sie nabawimy...ludzie, caly rok przed nami!!! sesja to sesja, minie
                szybko i oby bezbolesnie... :D
                • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:05
                  no to moze zrobimy tak ze w niedziele zarabiemy te lawki i stoliki co stoja w sali przy wejsciu ustawimy je przed samym wejsciem i bedziemy ludzi witac niekoniecznie na trzezwo przy herbatce :D
                • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:05
                  mialo byc niekoneicznie przy herbatce
                  • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.09.05, 11:13
                    Z herbatka dobry pomysl :D nie wiadomo czy akurat to wypali, niby bedziemy
                    mieli czajnik ale czy ludzie beda chcieli pic :D zeby kazdy nie poszedl w swoja
                    strone... zrobimy jakies kartki, ulotki odnosnie imprezy - wywiesimy na
                    schodach i przy wejsciu - pod spodem napisze sie ze w niedziele poprawinowa
                    herbatka(hmmm) w pokoju do nauki albo w naszym :D Trzeba bedzie zgrac wiecej
                    ludzi do organizacji, sami nie zalatwimy jakis napojow i zarcia a bez tego to
                    jaka impreza?...zeby tak uroczyscie bylo. Pozdrawiam
                    • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:23
                      niech kazdy sie zaopatrzy w cos i niech przychodzi mi piwo starczy ;] i dobra rozmowa ;]
                      • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:24
                        jak narzie tylko ja i dzizys cos ruszamy glowa...
                        • Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:10
                          ja bede pic herbatke;) bo grajpeks plus alkohol to nieciekawa mieszanka;) a co
                          do zarcia... to ja moz epaluszki przyniose :P jak kazdy wezmie paczke ciastek
                          albo paluszki to bedzie git :P ja moglabym zrobic koreczki ale z czego?? bo
                          ja np nie biore ani sera ani sledzi ani szynki w tym tyg ( brak lodowki) .
                          pozdrawiam;) hihihi:) aa psik!!! :D
        • Gość: kasia Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:13
          Ja też jestem z I roku prawa i też II DS:)
          • Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:24
            kurcza tez nie mam lodowki...;/
            • Gość: tng Re: UŁ IP: 80.48.146.* 26.09.05, 14:39
              A jeśli można spytac, to w którym DS-ie w ogóle są lodówki? :>
              Zapowiadają się ciekawe warunki bytowe, z tą imprezą to również widzę, że
              ładnie rozkminiacie, powodzenia! ;-)
            • Gość: kasia Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:42
              a czy można przywieźć z domu swoją lodówkę? I telewizor?
              • Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:53
                ja;) i nawet kampjutera mozesz przywiezc:) a o lodowke to chodzilo mi o to, ze
                jeszcze sobie zadnej nie skombinowlam do pokoiku:) ale bede sie starac:D
              • Gość: Kaśka Re: UŁ IP: *.daminet.pl 26.09.05, 14:53
                pewnie ze mozna, nikt Ci nie zabroni:) Ale podobno pokoje sa male i nie wiem
                gdzie to postawisz.
                • Gość: karolo Re: UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:44
                  no nie mówcie że nie ma lodówki, to gdzie ci ludzie trzymają jedzenie!!
                  • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 19:51
                    TO jest taka wspolpraca stolowki z domami studenckimi?? to chyba nie tajemnica
                    no nie :D o to wlasnie chodzi zeby lodowek nie bylo, bedziemy sie grupkami
                    skladac na lodowki.....damy rade. Problem tylko gdzie ja
                    wstawic.........................miejsce sie znajdzie :D Pozdrawiam
                    • Gość: karolo Re: UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:58
                      to ty widziałeś już te pokoje? Bo ja jeszcze nie
                      • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 20:11
                        Widzialem i jutro jeszcze raz obejrze...jakbys chcial sie dowiedziec czegos
                        wiecej to pisz do mnie na gg, jak bede mial czas to odpisze. Pozdrawiam
        • meth00d Re: UŁ 28.09.05, 19:06
          ja tez DS II, w piatek balet.. w sobote mozna poprawic:) pozdrawiam gg:1043277
    • Gość: kasiek Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:48
      Kurcze zazdroszczę wam :( ja się niestety nie wybieram do żadnego DS... i
      zaczynam żałować! Tu już się fajna ekipka do imprezowania dobrała, a ja będę
      smęcić samotnie :/ no ale kto wie może kiedyś się wkręcę ;)
      • Gość: halo kuku:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 27.09.05, 17:17
        Noo ja to sie nie moge doczekac tej imprezy:D Swoj wklad wniose oczywiscie z
        winiem domowej roboty na czele:) hehe. Nie ma co tyle planowac na spontana
        wyjdzie i mysle ze wiesc o imprezie szybko sie rozniesie:)do zobaczania w
        sobote na imprezie:) czy obowiazuja stroje galowe hehe :P pozdrawiam cieplo
      • Gość: halo kuku:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 27.09.05, 17:17
        Noo ja to sie nie moge doczekac tej imprezy:D Swoj wklad wniose oczywiscie z
        winiem domowej roboty na czele:) hehe. Nie ma co tyle planowac na spontana
        wyjdzie i mysle ze wiesc o imprezie szybko sie rozniesie:)do zobaczania w
        sobote na imprezie:) czy obowiazuja stroje galowe hehe :P pozdrawiam cieplo
        • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 27.09.05, 20:25
          Wino to i ja zalatwie :D domowe oczywiscie, moim zdaniem wysmienite no ale
          poczekam az inni ocenia. Wino to bedzie raczej dla dziewczyn - faceci mysle ze
          pozostana przy piwie i ewentualnie przy czyms mocniejszym - bedzie w czym
          wybierac a to juz zalezy od czlowieka. Imprezka bedzie ale nie wiadomo czy sie
          da zalatwic....ja juz od dawna mam swoja wizje i mam nadzieje ze uda sie ja
          zrealizowac. Jakby co to bede razem z qbassem zalatwiam wszystko ale dobrze
          jakby sie jeszcze jakis organizator znalazl...we dwoch duzo nie zdzialamy a
          troche rzeczy jest do zalatwienia :D nie wiem czy czasem nie zgramy sie z
          tygrysem, tam pewnie bedzie taka impreza a oni maja wolny klub wiec jakby co to
          sala bedzie :D kto wie, moze nas zaprosza? zobaczymy na miejscu. Pozdrawiam
    • Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 28.09.05, 07:34
      hej!!! A czy moze mi ktoś powiedzieć od której do której mozna się
      wprowadzać???? I czy ktoś przyjeżdża w czwartek lub w piątek???? Bo chyba
      pierwszą noc spędze tam sama:( Ehhhh... Dzieki z góry!!!! No i ja chyba zaczne
      balowac juz od czwartku:P Wyrobie sobie grunt pod sobote:P
      • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:35
        no to zgłoś sie do mnie!!!ja bede w piątek hehe
      • Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 28.09.05, 11:29
        Wprowadzać można się w godzinach pracy Kierownika czyli między 9 a 15.30 i
        wyjątkowo w sobotę 12-18. Ja się wprowadzam w sobotę :)
        • Gość: B Re: UŁ IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 19:17
          A Kierownik też pije? :))
    • andziulla1 Re: UŁ 28.09.05, 09:16
      Ja tez w piątek zaczynam ;) Będzie nas troche!!! Pozdrawiam all ;)
      • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:18
        no to super!!!!! fajnie hehe to sie pewnie spotkamy a jak któras pewnie bedzie
        ze stosunków międzynarodowych na eko-socu to git!!!!
        • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 12:00
          Mi powiedziala babka z recepcji ze w kazdy dzien mozna sie wprowadzac miedzy
          8.00 a 16.00.......teraz nie wiem cholercia, ktos tam napisal ze o 12.00 a ja
          juz bede na miejscu kolo 9.00...........przeciez nie bede czekal do 12.00!! nie
          wiem jak to bedzie ale chyba zostawie na recepcji swoj osprzet i ewentualnie
          wprowadze sie pozniej. Kazdego dnia co innego mowia, ja te informacje dostalem
          wczoraj wiec chyba jest aktualna :D
          Troche nas malo do tego sobotniego imprezowania....moze reszta nie bedzie
          chciala balowac, beda zmeczeni etc - tak tez moze byc. Jakby co to glowni
          organizatorzy beda w pokoju 137, jakbyscie mieli jakies pomysly etc ( muze albo
          po prostu bedziecie chcieli pomoc )to zgloscie do nas. Pozdrawiam
          • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:27
            no więc mnie juz nie bedzie jutro, wiec do zobaczenuia w piątek i sobote,....
            hehe ale sie ciesze...do zobaczonka wszystkim!!!!papa
            • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 14:53
              Uwaga - NZS organizuje fuksowki dla naszej uczelni!
              Oprocz imprez w akademikach mozna zintegrowac sie z ludzmi na
              wydziale...imprezy sa laczone tzn kazda dla dwoch wydzialow:

13.10.05 – Wydział Ekonomiczno – Socjologiczny + Wydział Biologii i Ochrony
              Środowiska
              19.10.05 – Wydział Zarządzania + Wydział Chemii i Fizyki
              20.10.05 – Wydział Filologiczny + Wydział Filozoficzno - Historyczny
              27.10.05 – Wydział Prawa i Administracji + Wydział Nauk o Wychowaniu

Informacje odnosnie miejsca: Wszystkie odbędą się w klubie Funaberya na
              ul.Traugutta 1
              Pozostalych informacji udziela NZS - strona:
              www.nzs.lodz.pl/
              Na stronie mozna zobaczyc zdjecia z poprzednich edycji oraz dokladny "plan"
              fuksowek :D Polecam zainteresowac sie ta impreza, ja sam napewno bede na niej
              obecny :D

CO mysliscie o tego typu imprezach? chyba jednak warto pojsc - duzo zabaw,
              konkursy, wodzirej i muza dla kazdego :D
              Pozdrawiam
              • meth00d Re: UŁ 28.09.05, 19:04
                ehe:) patrze ze dobry balet bedzie... oby wszystko wypalilo, tak jak powinno,
                widze tez ze jest maly problem z lodowka, ja bede mial w pokoju, wiec damy
                rade, jak cos to sluze uprzejmie:D w koncu intergracja to podstawa:P no.. to..
                chyba jakas flaszka peknie:P pozdroo DS II i do piatku...(jak bedzie potrzebna
                pomoc w organizacji tej imprezy do chetnie pomoge:)
                • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 21:01
                  Pomoc oczywiscie ze bedzie potrzebna.....przydalaby by sie tez pomoc zwiazana z
                  lodowka, bedzie mozna cos u ciebie schowac na jedna noc?? Skad wlasciwie
                  bedziesz mial te lodowke........Pozdrawiam
                  • meth00d Re: UŁ 28.09.05, 23:37
                    No to okej, sluze pomoca, a jezeli chodzi o lodowke, to nie ma sprawy, bedzie
                    mozna schowac. Biore ja z chaty, bo mam taka mala i dosc poreczna... Pozdrawiam
                    • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 29.09.05, 10:42
                      Dzieki za pomoc z lodowka...tzn ja praktycznie nic nie bede mial ( moze sie
                      zmienic ) wiec tak teoretycznie chcialem sie zapytac ale mam nadzieje ze bedzie
                      mozna na ciebie liczyc :D Jakby co to zgadamy sie w akademiku jeszcze a narazie
                      proponuje kontakt na gg- 2553167, jakby mnie nie bylo to zostaw mi wiadomosc a
                      ja odpisze. Pozdrawiam
                      • Gość: Halo kuku :) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 29.09.05, 15:25
                        Ja lodowe tez zabieram, zeby sobie dzem schowac i inne gadzety :P Jak ktos
                        bedzie potrzebowal piwko schlodzic to sluze pomoca:) Macie racje - integracja
                        to podstawa:) INTEGRUJMY SIE :P pozdro
                        • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 29.09.05, 17:51
                          Daj jakies namiary do siebie....gg lub numer pokoju w balbince. Pozdrawiam
                          • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.zeork.com.pl 08.10.05, 11:59
                            hehe to znów ja...jestem dziś w domku...ciekawe jak tam balbina jak mnie nie
                            ma...a swoja drogą to jakby coś jestem na 2 piętrze...bede w niedziele około
                            18, do zobaczonka...
                            • Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 08.10.05, 13:55
                              Napisala bys cos wiecej odnosnie pokoju chociazby :D ja tez bede w niedziele
                              tak kolo 18.00... moze wpadniesz do mnie? pok 137
                              • Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: 212.191.80.* 12.10.05, 16:18
                                ja 221 ale luzik...i tak mnie nie ma całymi dniami;) ale pozdro.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka