Gość: Kaśka IP: *.daminet.pl 15.09.05, 12:02 Witam, bedę studiować prawo na UŁ i mieszkać w akademiku nrII. Byłoby miło poznać kogoś jeszcze przed rozpoczęciem roku. CZy ktoś jeszcze dostał sie do tego akademika?? Mój numer gg 5384060. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.09.05, 13:06 Witam. Ja tez dostalem tam miejsce... chyba nie bedzie nas tylko dwoje wiec trzeba zaczekac az sie inni dowiedza :D Napisze do ciebie wieczorem. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tng Re: UŁ IP: 80.48.146.* 15.09.05, 15:45 Już teraz można nazwać II DS najbardziej medialnym miejscem zrzeszającym dość sporo tutejszych forumowiczów :> Odpowiedz Link Zgłoś
andziulla1 Re: UŁ 15.09.05, 16:42 Dziś w końcu dostalam odpowiedź!!! Też jestem w II. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.09.05, 17:36 hahaha przy pierwszej lepszej okazji wbijamy sie do was a lumpy zrobimy impreze :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
andziulla1 Re: UŁ 15.09.05, 19:41 A kumple z ochrony też zakwaterowali się już w II ???? No to nieźle się zaczyna:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 15.09.05, 17:26 Ja tez do II :D A kiedy jedziecie tam???? Kiedy mozna się wprowadzać:P A widział już ktoś pokoje??? Bo ja jestem zielona i składałam w ciemno:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:13 ja już też mam II DS, a kto tu studiować będzie biologie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: UŁ IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 18:19 ja też idę do II.No ludzie trzeba wybrać gospodarza domu, takiego Anioła z Jadźką z "Alternatywy 4" :)))), który będzie stróżował. Chyba nie muszę przypominać, że: "nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu" hehehhee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UŁ IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 15.09.05, 18:22 Dostałam sie do XI DS. Czy ktoś jeszcze się tam dostał?. Jestem z finansów i bankowości. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.09.05, 18:46 Witam. Wprowadzac sie mozna w pazdzierniku, oczywiscie na poczatku. Ja planowalem pod koniec wrzesnia ale rektor jeszcze sie uzgodnil jak mialaby wygladac oplata za te dni wrzesnia... byc moze bedzie tak ze bedzie trzeba zaplacic za caly miesiac a wtedy nie byloby sensu sie wprowadzac we wrzesniu. Jeszcze moze byc tak ze bedzie liczone na doby i wtedy osoby chcace wprowadzic sie we wrzesniu beda mieszkac w pokojach goscinnych do pazdziernika... ja juz sam nie wiem, decyzje beda podejmowane jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:40 ja jestem w IX... jest jeszcze jakas dusza, która też tam zabłądziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 07:45 hehe to widze ze troszke nas jest ...też jestem w II, fajnie ze wy też, mój nr gg 5359356. pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 16.09.05, 09:23 hej Malva, ja też mam IX. Może wiesz coś o tym akademiku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:34 hej:-). niestety tylko tyle co jest na stronie internetowej. dzwoniłam jeszcze dzisiaj żeby dowiedziec sie nieco wiecej. usłyszałam, że nie mamy czajników, lodówek ani aneksów kuchennych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:36 a co będziez studiować? bo zastanawiam się czy będą tam w pobliżu ludzie z mojego kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 12:12 Witam. Oby tak bylo jak piszesz bo ja poki co nawet na forum nie poznalem zadnej osoby z mojego kierunku :( ale mam nadzieje ze jeszcze sie zintegrujemy w tym akademiku :D mam na mysli caly ogol pierwszakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:59 :-), a uchylisz rombka tajemnicy i napiszesz co bedziesz studiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:47 II jest najdrozy a zarazem najbardziej konfortowy, 280 i to jest kwota za lazienke swoja a nie na korytarzu kuchnie swoja a nie nakorytarzu i pokoj 2 osobowy , co do wprowadzania to od 1 pazdziernika jest najbardziej prawdopodobne , ja nie bede mial problemu bo mam gdzie zosytawic rzeczy ale nie wiem jak inni co dopiero zaczynaja zyc w lodzi ;/ mam nadzoeje ze co do kasy ktora bede dostawal od starych jakos zwiaze koniez koncem jak cos to sie przniose do innego ds gdzie jest taniej ibeda wolne miejsca pozdrawiam i czekam na was na gg 1661062 mam ndzieje ze robimy impreze zapoznawcza :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf:) Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:06 no i ja tez do 2 :D jupi :P ale widze z enikogo z pedagogiki tu nie ma :( pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 16.09.05, 20:05 Malva, jak mnie przestraszyłaś. To strasznie brzmi... Nie wybierałam do którego chce, ale teraz żałuje. Będę studiować filololgie ros. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 20:11 Wiecie co, musimy sie od razu umowic na jakas impreze...chociazby I pazdziernka, po immatrykulacji wyskoczymy paczka na miasto - malo sie znamy ale chociaz forum nas laczy :D CO myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:23 ja lodz dobrze znam wiec moge wam cos polecic ! ale nie lepiej w akademku ? ?? ? ? ? mozna sie przeniesc z ds wiec nie macie co sie martwic , jesli sa wolne miesjca a napewno sa w 2 to wystarczy wpelnic wniosek i po klopocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 16.09.05, 20:33 mi pomysł z imprezką się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 21:47 Imprezki w akademiku to i tak beda ale jako ze ja jestem zamiejscowy chcialem poimprezowac gdzies na miescie ktorego wlasciwie nie znam a chce poznac :D od tej studenckiej strony. Proponuje zebysmy sie wymienili numerami gg, zawsze mozemu juz nawiazac znajomosci przed tym gwarem pazdziernikowym :D zgadajmy sie jakos zebysmy stworzyli zwarta ekipe balbinki :D moj 2553167 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:11 chcecie powiedzieć, że IX to sławetna balbinka przechrzczona na futro?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:16 ja też właśnie nie wskazałam... teraz trochę, ale podobno najprzyjemniej jest z dala od luksusów;). cieszmy się, ze w kranie jest ciepla woda☺! tez jestem z filologii, tylko, że angielskiej. Może więc umieścili nas kierunkami? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.09.05, 21:58 Ja też jestem IX :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:19 no to witamy:). a tez studiujesz jakąś filologię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:37 IX jest silownia ja jestem w II bede mogl chodzic do was na silownie? moze sie przeniose jednak do IX :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.09.05, 19:11 Nie, jestem z informatyki i ekonometrii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 19.09.05, 21:37 kiedy przyjeżdżacie do Łodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.09.05, 19:55 Byłam dzisiaj w akademiku, pokazać dowód wpłaty pieniędzy za październik i dowiedziałam się kiedy można się wprowadzać.... można kiedy się chce tylko że doba kosztuje 25 zł a kazdy nastęny dzień 6,50 zł przed październikiem. Zakwaterować się można w sobotę 1 października między 12 a 18 :) albo we wrześniu pn-pt 9-15.30. Tak przynajmniej jest w IX DS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:44 dzięki wielkie za informacje:). a oglądałaś może naszą IX? mamy tam jaiś czajnik:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.09.05, 15:35 Nie oglądałam, nawet nie pytałam czy mogę zobaczyć przykładowy pokój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: UŁ 19.09.05, 21:41 Super pomysł z tą imprezką. Ja zaczynam stosunki na ek-socu, ale jestem z Łodzi więc na Lumpach jestem niestety tylko gościem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:02 To robimy tą imprezę w II???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 10:57 No jasne ze robimy....a to jedna myslisz, ze bedzie?? nie bedzie sie mozna doliczyc potem :D trzeba sie jakos ustawic na sobote...wiadomo, ze na wieczor - wszystko jeszcze wyjdzie w praniu wiec nie ma sie co martwic. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:07 ja juz nie pije przez ten elkohol forma mi spada grrr bede was pilnowal zebyscie sie nie zapili na smierc lub nie powypadali z okien :) ja w lodzi bede jutro trzeba bedzie puscic oczko do jakies pani zeby dala jakies dobre miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:08 jeszcze jedno ktos tam pisla ze ii juz jest zajeta przez starsze roczniki czy cos takiego jestesm ciekaw kiedy bylazajeta jak przez 2 lata II byla remontowana i wylaczona z urzytku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:54 ten "ktos tam" to sie zdaje ja;). dobrze sie dowiedziec, ze 2 byla w remoncie;P, szkoda, ze wczesniej nikt o tym nie wspomnial. ja tylko powtarzalam to co uslyszalam od pani z dsbs;P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: UŁ IP: *.mtm-info.pl 21.09.05, 17:26 ja do łodzi jade w niedziele, mam nadzieje, że do 1X nie umre z samotności i nudów. Póki co, to może ktos do mnie napisze na gg- 6922662 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:41 ja bede dopiero 30.09 . to co może piątek wieczór tak przed rozpoczęciem???? chyba wszystkim pasuje??? bo wszyscy bedą na miejscu, nie????papatki i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:52 co 30 wieczorem?/??? to bedziesz placic za noc czy jak??? bo jak 30 to ja tez tam wpadam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.09.05, 20:58 Ja tez II DS. Prawo. Imprezka? chetnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.09.05, 22:46 Sluchajcie...doswiadczenie mi podpowiada zeby moze lepiej nie pic przed tym ogolnym rozpoczecie...nie wiem jak wy ale ja nawet po lekkim kacu nie pojde, watpie czy by mi sie chcialo. Ja bym tak ustawial sie na 1 po rozpoczeciu...wolna niedziela etc wiec impreza trwala by do pozna...bardzo pozna :D Co myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 22.09.05, 07:42 Impreza imprezą a dla nas nie ma mejsca na impreze. To są 2!! To kto się podejmie sprowadzenie więszej ilości ludzi do swojego pokoju:P Chyba ze na korytarzu:D pozdro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:03 to na korytarzu też miożna...wiecie są też pokoje cichej nauki...a na razie tam sie chyba nikt nie uczy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 10:07 A niby dlaczego na korytarzu nie mozna? Kierowniczki nie bedzie juz po 16.00 czy 18.00...dokladnie nie wiem wiec bedzie spokoj :D jeszcze jakby sie robilo na parterze to moglaby sie babka z portierni przyczepic ale przeciez ona wie o co chodzi... chodzilo mi raczej o taka impreze integracyjna I roku etc no ale kto bedzie chcial imprezowac to bedzie, nawet te starsze roczniki. W jednym pokoju i tak sie nie da wszystkich umiescic... ja bym to rozlozyl na kilka pokoi, w jednym bylyby zapasy :D a w drugim jakas muzyka - to sie da zalatwic. Poza tym - w II jest klub studencki ktory wlasnie jest od takich imprez, mozna pogadac z kierownikiem...otworzy nam wrota :D i bedzie jakas sala do zabawy etc. W akademiku jeszcze bedziemy to ustalac wiec nie ma sie co martwic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:20 dobra to juz mamy plan. impreza integracyjna 30.03 tylko o której sie umawiamy???? 18.00??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 12:05 Tzn planowalem szczerze mowiac na 1.10....pisalem wczesniej dlaczego byloby tak lepiej. Jeszcze sie dogadamy w akademiku. Co do czasu - planuje chodzic po pokojach i zapraszac ludzi...w koncu jaki procent czyta to forum?? malo ludzi...albo zrobi sie jakis pseudo plakat etc - tak teoretycznie mowie. Moze ktos bedzie mial jakies dojscia i da jakis inny pomysl...skombinuje muzyke itd. Trzeba to zalatwiac juz na miejscu. Ja moge sie podjac zorgranizowania imprezy dla jednego pietra... zeby ludzi nie bylo za duzo na korytarzu, jesli zalatwi sie w futrze to bede mogli wszyscy wpasc. SPrzet bedzie trzeba zalatwic no ale to trzeba z ludzmi pogadac :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:11 to będziesz łazic po pokojach to mów dzizys jestem, a ja ci powiem kasia 19, i juz bedziesz wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 12:46 Jak juz bedziesz wiedziala ktory masz pokoj to wpisz na forum...bedzie latwiej, zreszta apeluj tez do innych zeby tez tak zrobili - swoja droga samemu bedzie ciezko latac po wszystkich etc, myslalem ze ktos zaoferuje pomoc w tej sprawie :D no ale widze ze zostalem sam z tym...moze na jakis kartkach bede pisal- przyklei sie do kazdego pokoju i ludzie beda wiedziec o co chodzi. Poza tym - akurat jak bede chodzic to moze kogos nie byc no nie... :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:01 ja na drzwiach wywiesze a ty sie weźmiesz wbijesz do mnie do pokoju bo nie wiem czy bede na tym forum 30.09 bo wtedy sie dowiem który mam pokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 22.09.05, 18:58 Ta imprezke to radze zrobić 1. bo wtedy zjadą się wszyscy no chyba że zrobimy kameralną dla tych co dotarli 30:D A z ogłoszeniem nie bedzie kłopotu bo kto widzial studenta nie chodzacego na imprezy:P Krzyknie się na korytarzu i nie bedzie się mozna opędzić bez kandydatów:) Czekam tego 30 i mam nadzieje ze wasz pomysl sie sprawdzi!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:26 chyab was pogielo 30 ??? ta a na rozpoczacie pojde na wpol martwy ???? jesli wogle pojde lub jesli wogle bede pil :D:D:D:D:D po za tym 30 bedzie malo ludzi bo doba kosztuje 34zł!!! i nie bede placil za jeden dzien 34zł moj pokoj to 37 (jak dobrze pamietam) 1 pietro ale moze sobie zmienie bo moge :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:30 jeszcze jedno moim zadaniem to 280zl to woiele za duzo !!! !!!! lazienka jest spoko full zestaw :D a "kuchania" to kran ze zewe i z szafka na garnki , na korytarzu jesr kuchnia. mozna powiedziec ze sie placii 60zł za sam kibelek :/ zdzierstwo i chyba po pierwszym misiacu powiem narazie bo II nie jest dobra w stosunku do jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:34 ja moge dolaczyc sie do organizowania imprezy , moge misc sprzet grajacy i cd/mp3 skad mozna puszczac muze bo koompa nie zabiore pisac na gg 1661062 do mnie :) kto jeszcze nie pisal :) Andzie , Dwie KAsie :D,dzzysa juz znam :) no i kilka osob dzisiaj pani kierwonik jest do 16 dzis z nia rozmawialem a Pani Portierka nic nie czai , takiej portierki nigdy nie widzialem , tzn jest wolno czajaca i bedzie mozna robic co sie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.05, 20:55 hmm,kto tu jest na forum,zeby sie rozpoznac w ds mozna na drzwiach nick na karteczce.bedzie nam latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.05, 21:02 i tez bylbym za impreza 1.10. w piatek to jakas integracja lzejsza. jakies piwko np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass39p007 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:09 ok tylko ja sobei skroce do qbass-a bez cyferek ok? :) to impra 1.10 :) moge robic za dj-a :D serjo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtbk Re: UŁ IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.05, 22:23 ja slucham tylko mandaryny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 22:51 TO widze za juz mamy ekipe organizacyjna :D qbass napisalem do ciebie etc, jak mozesz to odpisz po prostu :D muze mamy ( nie zupelnie ale to najmniejszy problem ), ludzie tez pewnie beda - rzeczywiscie, wystarczy ze pusci sie muze glosniej i zaraz sie wszyscy zleca tylko problem z sala etc - korytarz jak pisalem wczesniej jest ok no ale moze sie da sale futra zalatwic - byloby na pewno lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 07:48 no to lipa ze madndaryny :) mam cos owoel owiele lepszego !!! a ni do disco ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:49 no to zróbmy tak: 30 to taka ogólna "kameralna"integracja hehe a 1.10 to imprezka, no. ktoś ma jeszcze jakiś pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:44 ja mysle ze 1 bedzie najlepie jtakie mega uderzenie a ne robic to na "dwa biegi" ale to wasz wybor ;] ja bede 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:07 buuuuu ;( a ja dopiero w niedziele po poludniu sie zainstaluje na lumpach buuuu; ( ominie mnie 1 imprezka?? buuuu ;( a mam pytanko do qbass- a skad wiesz ktory masz pokoj? bo ja tez chcialabym sobie wybrac ;) czy jak pojad eteraz i pokaze dowod wplaty to bede mogla sama sobie wybrac pokoik? pozdrawiam- chora bo chora natalia :) btw- licze na jaks imprezke w niedziele :P a co!! :) a z tego to widze- qbass- to razem ich popilnujemy, ja na razie tez nie pije :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasek Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:26 Widzę,że jest tutaj sporo osób z Ds II .Nawet widze ,ze jest ktos z prawa :P Powiem wam tyle,ze bedzie sie dzialo =) Wybraliscie juz pokoje?Ja zajalem sobie calkiem ladne lokum na pierwszym pietrze i juz nawet mam wtyki u pani z recepcji ;P (Robilem za tlumacza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:42 hasek dawaj na gg i jak ipokoj wybrales ? 42?? bo ja mam 37 natalia tak wlasnie idziesz pokazujesz sobie dowod platy i wybierasz pokoj jaki chesz iz kim chcesz mozesz odrazu powiedziec ze masz kogos i zeby ci zajela caly pokoj ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:47 gg 1661062 pisac natali tez zapraszam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
andziulla1 Re: UŁ 23.09.05, 13:46 To widze że ja jestem troche w tył z pokoikiem no ale mam nadzieje że dla mnie coś zostanie:P No i ja nie mam układow w recepcji...ehhhh.... A czy ktoś z II DS jest z ochrony środowiska czy jestem osamotniona w moich zmaganiach edukacyjnych????? Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:55 jak wy tak robicie to ja też: kto jest ze stosunków miedzynarodowych na eko - socu???? ja dopiero bede 30.09 i chyba zostana ten wolny pokój dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:38 aha a ja jestem z nauk o wychowaniu, jest kots? bo niestey nikogoznajomego tam nie mam :) btw- qbass pisalam do ciebie na gadulcu juz 2 razy :D pewnie nie doslzo, hyh... :( jak cos to ja na gg po takim smaym nickiem: natalf :) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:42 to napisz jeszcze raz ;] czekam i zmykam bede wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:47 pisalam :( nic nie dosatles? kurcze... a sprobuj ty napisac do mnie;) moj nr to 4498418 :) aha niech ktos z nauk o wych sie odezwie :) sama tu jestem?? :D nie wierze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasek Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:19 DS II,pokój 139,gg 7588261(dopiero bede mogl odpisac wieczorem), zapraszam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALO KUKU:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 23.09.05, 19:55 JAK TO MILO CZYTAC WPISY OD SWOICH PRZYSZLYCH SASIADOW I SASIADEK:) JA TEZ DOSTALAM 2 DS,ALE POKOJU JESZCZE NIE MAM. A CZY TO JAKAS ROZNICA KTORY POKOJ SIE WYBIERZE?? NIE WSZYSTKIE SA JEDNAKOWE??MOZE KTOS SYMPATYCZNY SZUKA PARY DO POKOJU (NIESTETY DZIEWCZYNY, BO KOEDUKACYJNIE CHYBA NIE DA RADY:) CIESZE SIE ZE TOWARZYSTWO MOCNO IMPREZOWE,BO KUJONSTWA I WYSCIGU SZCZUROW NIE ZNOSZE CHOCIAZ PEWNIE NIE OBEJDZIE SIE BEZ TAKICH ELEMENTOW:) MOJE GG TO: 2945455. ZAPRASZAM DO ROZMOWY. NA IMPREZE SIE PISZE JUZ TERAZ.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:18 halo kuku a z jakiego wydzialu jestes? ja tez nikogo do pary nie mam z z nauk o wychowaniu jestem heh i najlepiej byloby z kims pokrewnym zamieszkac :) ale nikogo tu nie ma z tego co widze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALO KUKU:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 24.09.05, 11:21 Natalf napisz do mnie na gg. Mozemy sie zgadac. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALO KUKU:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 24.09.05, 11:21 Natalf napisz do mnie na gg. Mozemy sie zgadac. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:27 Jest tu kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:38 o czesc:-) ja nie sledze tego forum dokladnie,niestety. w ktorym DS mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groth Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:40 witam:) będę mieszkał w XIII a Ty? hmm......ale w II będzie wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:40 no ja wlasnie w II :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groth Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:42 tylko, żeby nie było że ja sam z pierwszego roku będe mieszkał w XIII:)a jaki kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:45 a prawo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groth Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:46 oooooooo kolejna osoba na tym forum, która będzie studiować prawo:)od kiedu jest wogóle meldowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:48 no chyba od 1.10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:52 i ciekawe jak mozna sie meldowac..czy mozna sie z kims wczesniej dobrac..czy to tak bez roznicy nas przydzialaja..hmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackmore night Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:54 wiesz co nie mam pojęcia jak z tym meldowaniem jest:( w Łodzi nikogo nie znam więc się z nikim nie dobiorę:( a może ktos tu jeszcze dostał XIII? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:56 no ja tez raczej nie znam.choc chetnie bym sie z kims dobrala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackmore night Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:57 to chyba mamy podobny problem:) razem raźniej:)ja się melduje juz 28, bo 29 mam odbiór legitymacji:)a do Łodzi ma 160 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 17:58 no ja jeszcze troche dalej, bo z Elblaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackmore night Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:01 w tym roku na egzaminie w Łodzi poznałem dwie osoby z Elbląga- ale sie niestety nie dostali:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 18:01 oo serio? a na co startowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:41 monia zapraszam na gg 1661062 mozna zajechac i zarezerwowac u pani kierownik pokoj jaki sie chce i jesli sie ma sie juz osobe mozna jej powiedziec i ona zarezerwoje caly pokoj pozdrawiam 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moverick Re: UŁ IP: *.orange.pl 24.09.05, 20:05 a jest tu ktos z prawa I rok, kto nie bedzie mieszkal w DS??? moze impreska na miescie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 22:37 no ja jestem z pierwszego roku prawa, II DS co prawda, ale czemu nie, zapraszamy na impreze do akademika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: UŁ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 24.09.05, 22:40 Qbass ja tez zapraszam 2678624 :) i całą resztę chętną by pogadać też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:45 jezu ludzie nie denerwujcie mnie wszystko juz jest ustalone w temacie imprezka bedzie na calym pietrze muze, ja robei za dj-a jak cos zrobimy w bufecie i wezmiemy sprzet z bufetu ja mam cd/mp3 wiec bedzie z czego puszczac muze , czy to tak trudno wyjsc z pkoju na korytarz lub zajsc od kogos????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.09.05, 19:09 No nie trudno ale wyobraz sobie co bedzie jak sie kupa ludzi w naszym albo jakims innym pokoju zbierze? :D jeszcze mozna zrobic w klubie studenckim...albo w pokojach cichej nauki :D nie beda zajmowane na poczatku wiec problemu nie bedzie. Ja tez zalatwie troche muzy... bedzie raczej dyskotekowa ale dla kazdego cos milego :D proponuje zrobic poprawiny niedzielne :D moze w mniejszym gronie i z mniejsza iloscia wspomagaczy :D bo czesc ludzi bedzie sie wlasnie w niedziele wprowadzac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:38 heheh popieram dzizys:) :D a co, wesolo mi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.09.05, 20:45 Wlasciwie tak czesc to Ty... :D nie licze tych ktorych jeszcze nie znam. Jeszcze sie nabawimy...ludzie, caly rok przed nami!!! sesja to sesja, minie szybko i oby bezbolesnie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:05 no to moze zrobimy tak ze w niedziele zarabiemy te lawki i stoliki co stoja w sali przy wejsciu ustawimy je przed samym wejsciem i bedziemy ludzi witac niekoniecznie na trzezwo przy herbatce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:05 mialo byc niekoneicznie przy herbatce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.09.05, 11:13 Z herbatka dobry pomysl :D nie wiadomo czy akurat to wypali, niby bedziemy mieli czajnik ale czy ludzie beda chcieli pic :D zeby kazdy nie poszedl w swoja strone... zrobimy jakies kartki, ulotki odnosnie imprezy - wywiesimy na schodach i przy wejsciu - pod spodem napisze sie ze w niedziele poprawinowa herbatka(hmmm) w pokoju do nauki albo w naszym :D Trzeba bedzie zgrac wiecej ludzi do organizacji, sami nie zalatwimy jakis napojow i zarcia a bez tego to jaka impreza?...zeby tak uroczyscie bylo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:23 niech kazdy sie zaopatrzy w cos i niech przychodzi mi piwo starczy ;] i dobra rozmowa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:24 jak narzie tylko ja i dzizys cos ruszamy glowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:10 ja bede pic herbatke;) bo grajpeks plus alkohol to nieciekawa mieszanka;) a co do zarcia... to ja moz epaluszki przyniose :P jak kazdy wezmie paczke ciastek albo paluszki to bedzie git :P ja moglabym zrobic koreczki ale z czego?? bo ja np nie biore ani sera ani sledzi ani szynki w tym tyg ( brak lodowki) . pozdrawiam;) hihihi:) aa psik!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:13 Ja też jestem z I roku prawa i też II DS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:24 kurcza tez nie mam lodowki...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tng Re: UŁ IP: 80.48.146.* 26.09.05, 14:39 A jeśli można spytac, to w którym DS-ie w ogóle są lodówki? :> Zapowiadają się ciekawe warunki bytowe, z tą imprezą to również widzę, że ładnie rozkminiacie, powodzenia! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:42 a czy można przywieźć z domu swoją lodówkę? I telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:53 ja;) i nawet kampjutera mozesz przywiezc:) a o lodowke to chodzilo mi o to, ze jeszcze sobie zadnej nie skombinowlam do pokoiku:) ale bede sie starac:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: UŁ IP: *.daminet.pl 26.09.05, 14:53 pewnie ze mozna, nikt Ci nie zabroni:) Ale podobno pokoje sa male i nie wiem gdzie to postawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:44 no nie mówcie że nie ma lodówki, to gdzie ci ludzie trzymają jedzenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 19:51 TO jest taka wspolpraca stolowki z domami studenckimi?? to chyba nie tajemnica no nie :D o to wlasnie chodzi zeby lodowek nie bylo, bedziemy sie grupkami skladac na lodowki.....damy rade. Problem tylko gdzie ja wstawic.........................miejsce sie znajdzie :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:58 to ty widziałeś już te pokoje? Bo ja jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 20:11 Widzialem i jutro jeszcze raz obejrze...jakbys chcial sie dowiedziec czegos wiecej to pisz do mnie na gg, jak bede mial czas to odpisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meth00d Re: UŁ 28.09.05, 19:06 ja tez DS II, w piatek balet.. w sobote mozna poprawic:) pozdrawiam gg:1043277 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:48 Kurcze zazdroszczę wam :( ja się niestety nie wybieram do żadnego DS... i zaczynam żałować! Tu już się fajna ekipka do imprezowania dobrała, a ja będę smęcić samotnie :/ no ale kto wie może kiedyś się wkręcę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo kuku:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 27.09.05, 17:17 Noo ja to sie nie moge doczekac tej imprezy:D Swoj wklad wniose oczywiscie z winiem domowej roboty na czele:) hehe. Nie ma co tyle planowac na spontana wyjdzie i mysle ze wiesc o imprezie szybko sie rozniesie:)do zobaczania w sobote na imprezie:) czy obowiazuja stroje galowe hehe :P pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo kuku:) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 27.09.05, 17:17 Noo ja to sie nie moge doczekac tej imprezy:D Swoj wklad wniose oczywiscie z winiem domowej roboty na czele:) hehe. Nie ma co tyle planowac na spontana wyjdzie i mysle ze wiesc o imprezie szybko sie rozniesie:)do zobaczania w sobote na imprezie:) czy obowiazuja stroje galowe hehe :P pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 27.09.05, 20:25 Wino to i ja zalatwie :D domowe oczywiscie, moim zdaniem wysmienite no ale poczekam az inni ocenia. Wino to bedzie raczej dla dziewczyn - faceci mysle ze pozostana przy piwie i ewentualnie przy czyms mocniejszym - bedzie w czym wybierac a to juz zalezy od czlowieka. Imprezka bedzie ale nie wiadomo czy sie da zalatwic....ja juz od dawna mam swoja wizje i mam nadzieje ze uda sie ja zrealizowac. Jakby co to bede razem z qbassem zalatwiam wszystko ale dobrze jakby sie jeszcze jakis organizator znalazl...we dwoch duzo nie zdzialamy a troche rzeczy jest do zalatwienia :D nie wiem czy czasem nie zgramy sie z tygrysem, tam pewnie bedzie taka impreza a oni maja wolny klub wiec jakby co to sala bedzie :D kto wie, moze nas zaprosza? zobaczymy na miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: UŁ IP: *.com.pl / *.com.pl 28.09.05, 07:34 hej!!! A czy moze mi ktoś powiedzieć od której do której mozna się wprowadzać???? I czy ktoś przyjeżdża w czwartek lub w piątek???? Bo chyba pierwszą noc spędze tam sama:( Ehhhh... Dzieki z góry!!!! No i ja chyba zaczne balowac juz od czwartku:P Wyrobie sobie grunt pod sobote:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:35 no to zgłoś sie do mnie!!!ja bede w piątek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 28.09.05, 11:29 Wprowadzać można się w godzinach pracy Kierownika czyli między 9 a 15.30 i wyjątkowo w sobotę 12-18. Ja się wprowadzam w sobotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
andziulla1 Re: UŁ 28.09.05, 09:16 Ja tez w piątek zaczynam ;) Będzie nas troche!!! Pozdrawiam all ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:18 no to super!!!!! fajnie hehe to sie pewnie spotkamy a jak któras pewnie bedzie ze stosunków międzynarodowych na eko-socu to git!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 12:00 Mi powiedziala babka z recepcji ze w kazdy dzien mozna sie wprowadzac miedzy 8.00 a 16.00.......teraz nie wiem cholercia, ktos tam napisal ze o 12.00 a ja juz bede na miejscu kolo 9.00...........przeciez nie bede czekal do 12.00!! nie wiem jak to bedzie ale chyba zostawie na recepcji swoj osprzet i ewentualnie wprowadze sie pozniej. Kazdego dnia co innego mowia, ja te informacje dostalem wczoraj wiec chyba jest aktualna :D Troche nas malo do tego sobotniego imprezowania....moze reszta nie bedzie chciala balowac, beda zmeczeni etc - tak tez moze byc. Jakby co to glowni organizatorzy beda w pokoju 137, jakbyscie mieli jakies pomysly etc ( muze albo po prostu bedziecie chcieli pomoc )to zgloscie do nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:27 no więc mnie juz nie bedzie jutro, wiec do zobaczenuia w piątek i sobote,.... hehe ale sie ciesze...do zobaczonka wszystkim!!!!papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 14:53 Uwaga - NZS organizuje fuksowki dla naszej uczelni! Oprocz imprez w akademikach mozna zintegrowac sie z ludzmi na wydziale...imprezy sa laczone tzn kazda dla dwoch wydzialow: 13.10.05 – Wydział Ekonomiczno – Socjologiczny + Wydział Biologii i Ochrony Środowiska 19.10.05 – Wydział Zarządzania + Wydział Chemii i Fizyki 20.10.05 – Wydział Filologiczny + Wydział Filozoficzno - Historyczny 27.10.05 – Wydział Prawa i Administracji + Wydział Nauk o Wychowaniu Informacje odnosnie miejsca: Wszystkie odbędą się w klubie Funaberya na ul.Traugutta 1 Pozostalych informacji udziela NZS - strona: www.nzs.lodz.pl/ Na stronie mozna zobaczyc zdjecia z poprzednich edycji oraz dokladny "plan" fuksowek :D Polecam zainteresowac sie ta impreza, ja sam napewno bede na niej obecny :D CO mysliscie o tego typu imprezach? chyba jednak warto pojsc - duzo zabaw, konkursy, wodzirej i muza dla kazdego :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meth00d Re: UŁ 28.09.05, 19:04 ehe:) patrze ze dobry balet bedzie... oby wszystko wypalilo, tak jak powinno, widze tez ze jest maly problem z lodowka, ja bede mial w pokoju, wiec damy rade, jak cos to sluze uprzejmie:D w koncu intergracja to podstawa:P no.. to.. chyba jakas flaszka peknie:P pozdroo DS II i do piatku...(jak bedzie potrzebna pomoc w organizacji tej imprezy do chetnie pomoge:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 21:01 Pomoc oczywiscie ze bedzie potrzebna.....przydalaby by sie tez pomoc zwiazana z lodowka, bedzie mozna cos u ciebie schowac na jedna noc?? Skad wlasciwie bedziesz mial te lodowke........Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meth00d Re: UŁ 28.09.05, 23:37 No to okej, sluze pomoca, a jezeli chodzi o lodowke, to nie ma sprawy, bedzie mozna schowac. Biore ja z chaty, bo mam taka mala i dosc poreczna... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 29.09.05, 10:42 Dzieki za pomoc z lodowka...tzn ja praktycznie nic nie bede mial ( moze sie zmienic ) wiec tak teoretycznie chcialem sie zapytac ale mam nadzieje ze bedzie mozna na ciebie liczyc :D Jakby co to zgadamy sie w akademiku jeszcze a narazie proponuje kontakt na gg- 2553167, jakby mnie nie bylo to zostaw mi wiadomosc a ja odpisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halo kuku :) Re: UŁ IP: 217.96.82.* 29.09.05, 15:25 Ja lodowe tez zabieram, zeby sobie dzem schowac i inne gadzety :P Jak ktos bedzie potrzebowal piwko schlodzic to sluze pomoca:) Macie racje - integracja to podstawa:) INTEGRUJMY SIE :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 29.09.05, 17:51 Daj jakies namiary do siebie....gg lub numer pokoju w balbince. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: *.zeork.com.pl 08.10.05, 11:59 hehe to znów ja...jestem dziś w domku...ciekawe jak tam balbina jak mnie nie ma...a swoja drogą to jakby coś jestem na 2 piętrze...bede w niedziele około 18, do zobaczonka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: UŁ IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 08.10.05, 13:55 Napisala bys cos wiecej odnosnie pokoju chociazby :D ja tez bede w niedziele tak kolo 18.00... moze wpadniesz do mnie? pok 137 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ IP: 212.191.80.* 12.10.05, 16:18 ja 221 ale luzik...i tak mnie nie ma całymi dniami;) ale pozdro..... Odpowiedz Link Zgłoś