hansgrubber 01.10.10, 18:45 uczestników forum, być może to prowokacja, bo bułgarskim winem, ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: taśmy ci odebrali?..kamery? 01.10.10, 18:53 Twoje też, chyba najbardziej potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Re: dzieeękuję ...zaczyna mnie coś dusić... 01.10.10, 20:32 Hans myślał o zdrowiu psychicznym... Odpowiedz Link Zgłoś
perli a , 02.10.10, 00:37 jak, nie , nie masz wolnego, tjo nie czjepiaj się Hasza mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
perli natomiast, 01.10.10, 20:30 ja, piję tylko zdrowie Kiecki, ponieważ nie mam większej buteleczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 21:05 Wzajemnie, Twoje zdrowie Hans, zeszłoroczną tarninówką. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 21:49 Przyłączam się, właśnie skończyłem sympatyczne spotkanie z gospodarzem kwatery z udziałem banalnej Soplicy i tradycyjnego śledzika. Nadaję z miejscowości gdzie prawie cała drogówka wpadła za korupcję. Działała przez cały czas trwania IV RP i żaden Ziobro czy inny Pisknecht (specjalista od korupcji sytemowej) temu nie przeciwdziałał. Z satysfakcją stwierdzam że tutaj ludzie mają bardzo zróżnicowane poglądy ale łaczy ich jedno - niechęć do Pislandu. Pzdr.Jutro zjeżdżam do bazy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Dobra dagnoza Twoje i wielu kondycji moralnej. 01.10.10, 21:55 Oraz obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 21:44 nawijasz do dzisiejszej porzegranej? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 23:29 Tak. Marnie zagrali, ale to tylko sport. Poza tym lubię Bułgarów. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Diekuje :O) 01.10.10, 22:02 Tyle, ze co to sie porobilo z dobrym obyczajem? Ja np. dotad uwazam, ze zdrowie nalezy przepijac alkoholem, a nie sokami. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Diekuje :O) 01.10.10, 22:07 benek231 napisał: > Tyle, ze co to sie porobilo z dobrym obyczajem? Ja np. dotad uwazam, ze zdrowie > nalezy przepijac alkoholem, a nie sokami. Wg mnie właściwa kolejność to alkohol przed sokiem, nigdy odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 22:11 I szczerze, wypiję jutro wieczorem , ukraińskie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 22:18 jola.iza1 napisała: > I szczerze, wypiję jutro wieczorem , ukraińskie Ukraińskie ? To takie jak polskie czy lepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 22:28 A co mi taam Opowiem W Przemyślu mieszkając kupiłam wino ukraińskie, czerwone , półsłodkie?? W Przemyślu mieszkając to samo wino z celnikami próbowałam - dwa stopnie i alkohol i aromat wyżej W Przemyślu mieszkając od kolejarzy co cystern pilnują poznałam- to je to ?? I pojechałam na Ukrainę, pyszne wino Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Piję zdrowie wszystkich 01.10.10, 23:30 Ukraińskie tak, polslodkie nie. Ale najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś