Gość: zakłopotana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:23 ...zwłaszcza te przyszłe. w co sie ubieracie na inauguruacje roku akademickiego? /ja jestem na prawie umcs wiem ze pytanie moze nie jest zbyt inteligente-ale nie chce sie wygłupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melka Re: hej studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:45 spodnicza czarna ciut za kolano rozcinana po bokach, do tego miala isc biala bluzka[sliczna sobiekupilam] ale stwierdzilam ze to bedzie zbyt oficjalnie [sic!] i wymienialam ja na brazowa bluzke z rekawem 3/4. Aaa, a juz na maxa strojnym elementem bede buty na obcasie z rylka. Co sie przejmujesz autorko, chyba to nie pierwsza inauguracja w twoim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: hej studentki 26.09.05, 10:46 Taki wątek był niezliczoną ilość razy. Wyszukiwarka nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: hej studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:04 ja czarne tudziez niebieskie spodnie do pół łydki i albo czarna bluzka i biały zakiet, albo na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Re: hej studentki IP: *.devs.futuro.pl 26.09.05, 14:17 Mam podobny problem z ubiorem, a tez jestem na Prawie UMCS;) i jest to moja pierwsza ineuguracja...myślałam o szarym kjostiumie: żakiet i spodnie, ale wiem czy nie będzie to jednak za bardzo eleganckie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: hej studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:10 ale ja nie jestem na prawie na UMCS ;-) a tam zawsze lepiej bardziej elegancko niz za bardzo wsiowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majusia Re: hej studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:18 ubieram sie w garniturek, bo po to go kupilam zeby go na takie okazje zakladac. elegancko. kolory: czern, biel = klasyka gora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: hej studentki IP: *.chello.pl 26.09.05, 16:04 studiuję już czwarty rok.za każdym razem ubieram się w coś eleganckiego,ale w innych kolorach niż czarno-biały i zawsze jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś