Dodaj do ulubionych

Jak sie ubrac na rozpoczecie ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:03
Czy sadzicie ze jakbym byl ubrany w koszule i dzinsy to bedzie zle ??? Czy
trzeba miec garniaka:> bo akurat gang nie pasuje do moich pozniejszych planow
po inauguracji :> z gory dizeki :P
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:07
      jak tak dalej pojdzie to wyrosniesz z niego i bedzie "wie neu" - po co ty go
      kupowales skoro teraz co "okazja" to ci nie z sos...
    • Gość: Wik Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.one.pl 27.09.05, 21:48
      Podnosze, bo mam ten sam problem, jak się ubiore na 'pólgalowo' to będę bardzo
      odstawał? Mam na myśli tak jak pelna gala tyle, ze bez marynarki i krawata, an
      a koszule ssweter ( kolnierzyk tylko sobie wystawie, zeby nie bylo lol), czy
      wskazany jest graniak, krawat itd.
      Zwlascza, ze u mnie to nie tylko inauguracja, ale i testy jezykowe 2 godziny po
      i szkolenie bhp 2h przed :|
      • Gość: yhyhy :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:53
        zbyt duzo to sie tu nie dowiedzialem :D
        • Gość: mk Re: :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:50
          na inauguracji dostaniesz indeks:) wiec lepiej sie ubierz w garnitur i krawat:)
          • Gość: Sagi Re: :> IP: *.net / *.net 28.09.05, 14:52
            A ja od niedawna wiem, że istnieje coś takiego jak dziekanat, gdzie co co nie
            wiedzą idą tam, lub dzwonią aby ich oświecono :)
            Wam też tak radzę, zadzwonić, a miła pani na pewno wam powie.
            • Gość: dzizys Re: :> IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 14:56
              Badzmy dorosli...generalnie rzecz ujmujac nie wiadomo jak ubierze sie reszta
              ludzi, ja proponuje ( i sam sie tak ubieram ) zalozyc cos polgalowego - w moim
              przypadku jeansy i marynarka. Zalety sa takie ze bedzie zdecydowanie wygodniej,
              nie bedzie sie czlowiek wyroznial ani wsrod garniakowcow ani wsrod normalnie
              ubranych. Pozdrawiam
              • Gość: miki Re: :> IP: *.magma-net.pl 28.09.05, 15:44
                taaakkk....pani w dziekanacie chyba umrze ze smiechu, jak sie spytasz o stroj
                na rozpoczecie roku akadem...Ludzie!To sa studia a nie przedszkole!!
                • Gość: Sagi Re: :> IP: *.net / *.net 28.09.05, 16:28
                  Nie rozumiem czemu miałaby umrzeć ze smiechu. Wiem natomiast, że wszystko
                  będzie nowe dla pierwszaków, i choć nie trzeba już ich prowadzić za rączkę, to
                  można podpowiedzieć pare rzeczy. Zadzwonić i zapytać się czy obowiązuje strój
                  galowy na inauguracji według mnie nie jest czymś dziwnym. Dziwna jest za to
                  nieporadność ludzi, którzy boją się zadzwonić albo wstydzą.
                  • Gość: yhyhy No to jak :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:55
                    Co radzicie ??? bo akurat watpie zeby w garniaku bylo mi wygodnie lazac caly
                    dzien do pozna w P-niu :> ale jesli trzeba no to trudno...wiec jak to jest:D
                    • Gość: Sagi Re: No to jak :> IP: *.net / *.net 29.09.05, 13:15
                      Oczywiście, że w gajer się wbij. Władze uczelni będą na elegancko to ty też
                      powinieneś. Idź na ineugurację w gajerze, przynajmniej pomyślą że się za bardzo
                      przejmujesz, a to nic złego.
                      • Gość: yhyhy ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:34
                        Tyle ze jak juz mowilem...caly dizen bede lazic po P-niu :> do chaty wroce
                        dopiero kolo 24:> wiec wolalbym cos wygodniejszego :]
                        • Gość: Sagi Re: ??!! IP: *.net / *.net 29.09.05, 13:38
                          Mimo to ubierz gajer :) Młodzik elegancko ubrany nie wygląda dziwacznie,
                          jeszcze więcej dziewczyn będzie się na ciebie patrzyło :D

A poza tym pytasz się o radę i ją odrzucasz :) Albo gajer albo nie-gajer. innej
                          możliwości nie ma.
                          • Gość: yhyhy hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:13
                            Dzieki za rade...tylko ze mimo to wolalbym isc w tym bardziej luznym stroju :D
                            wyslalem mail'a na do budy z pytaniem cyz obowiazkowy jest stroj galowy :>
                            Zobaczymy jak to bedzie...wiesz tak zeby sie nie wyglupic:P
                            • Gość: Sagi Re: hehe IP: *.net / *.net 29.09.05, 14:43
                              Małe szanse że odpiszą na maila.
                              Decyzja należy przede wszystkim do ciebie. Jeżeli chcesz na luźno to ubierz się
                              na luźno, najwyżej staniesz gdzieś z tyłu jak inni będą pod krawatem.
    • Gość: sdsds Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:36
      proponuje nago
    • Gość: rolnik Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.localnet / *.ip.fastwebnet.it 29.09.05, 18:37
      Moge powiedziec jak to bylo na AR w Krakowie. Polowa osob byla na galowo, a
      druga polowa normalnie (studia zaoczne)
      • Gość: K Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.chello.pl 30.09.05, 07:59
        Obowiązkowo na galowo!! :) zresztą faceci w garniturze wyglądają o wiele
        bardziej seksownie... ;] mmmm :P A Tobie chyba zalezy tylko na pozwoleniu, zeby
        isc normalnie ubranym...

Pozdrawiam wszystkich studentów 1ego roku :)))))
        • yavanna86 Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? 30.09.05, 10:09
          wiem ze na umk sugeruja stroj galowy:)
        • Gość: Judge Dredd Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 10:17
          > A Tobie chyba zalezy tylko na pozwoleniu, zeby isc normalnie ubranym...

Niniejszym pozwalam.

• Gość: Karacz86 Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 10:27
          > zresztą faceci w garniturze wyglądają o wiele bardziej seksownie...

Za to ja w tym czymś głupiuo się czuję :/
          • Gość: m Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:38
            a co z dziewczynami? lakki na biało czarno w spódniczkach?
            • Gość: agniecha Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.uni.lodz.pl 30.09.05, 11:47
              Dziewczynom proponuje kostium, czyli na czarno - biało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka