Gość: yhyhy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:03 Czy sadzicie ze jakbym byl ubrany w koszule i dzinsy to bedzie zle ??? Czy trzeba miec garniaka:> bo akurat gang nie pasuje do moich pozniejszych planow po inauguracji :> z gory dizeki :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:07 jak tak dalej pojdzie to wyrosniesz z niego i bedzie "wie neu" - po co ty go kupowales skoro teraz co "okazja" to ci nie z sos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wik Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.one.pl 27.09.05, 21:48 Podnosze, bo mam ten sam problem, jak się ubiore na 'pólgalowo' to będę bardzo odstawał? Mam na myśli tak jak pelna gala tyle, ze bez marynarki i krawata, an a koszule ssweter ( kolnierzyk tylko sobie wystawie, zeby nie bylo lol), czy wskazany jest graniak, krawat itd. Zwlascza, ze u mnie to nie tylko inauguracja, ale i testy jezykowe 2 godziny po i szkolenie bhp 2h przed :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhyhy :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:53 zbyt duzo to sie tu nie dowiedzialem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:50 na inauguracji dostaniesz indeks:) wiec lepiej sie ubierz w garnitur i krawat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: :> IP: *.net / *.net 28.09.05, 14:52 A ja od niedawna wiem, że istnieje coś takiego jak dziekanat, gdzie co co nie wiedzą idą tam, lub dzwonią aby ich oświecono :) Wam też tak radzę, zadzwonić, a miła pani na pewno wam powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: :> IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 28.09.05, 14:56 Badzmy dorosli...generalnie rzecz ujmujac nie wiadomo jak ubierze sie reszta ludzi, ja proponuje ( i sam sie tak ubieram ) zalozyc cos polgalowego - w moim przypadku jeansy i marynarka. Zalety sa takie ze bedzie zdecydowanie wygodniej, nie bedzie sie czlowiek wyroznial ani wsrod garniakowcow ani wsrod normalnie ubranych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: :> IP: *.magma-net.pl 28.09.05, 15:44 taaakkk....pani w dziekanacie chyba umrze ze smiechu, jak sie spytasz o stroj na rozpoczecie roku akadem...Ludzie!To sa studia a nie przedszkole!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: :> IP: *.net / *.net 28.09.05, 16:28 Nie rozumiem czemu miałaby umrzeć ze smiechu. Wiem natomiast, że wszystko będzie nowe dla pierwszaków, i choć nie trzeba już ich prowadzić za rączkę, to można podpowiedzieć pare rzeczy. Zadzwonić i zapytać się czy obowiązuje strój galowy na inauguracji według mnie nie jest czymś dziwnym. Dziwna jest za to nieporadność ludzi, którzy boją się zadzwonić albo wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhyhy No to jak :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:55 Co radzicie ??? bo akurat watpie zeby w garniaku bylo mi wygodnie lazac caly dzien do pozna w P-niu :> ale jesli trzeba no to trudno...wiec jak to jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: No to jak :> IP: *.net / *.net 29.09.05, 13:15 Oczywiście, że w gajer się wbij. Władze uczelni będą na elegancko to ty też powinieneś. Idź na ineugurację w gajerze, przynajmniej pomyślą że się za bardzo przejmujesz, a to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhyhy ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:34 Tyle ze jak juz mowilem...caly dizen bede lazic po P-niu :> do chaty wroce dopiero kolo 24:> wiec wolalbym cos wygodniejszego :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: ??!! IP: *.net / *.net 29.09.05, 13:38 Mimo to ubierz gajer :) Młodzik elegancko ubrany nie wygląda dziwacznie, jeszcze więcej dziewczyn będzie się na ciebie patrzyło :D A poza tym pytasz się o radę i ją odrzucasz :) Albo gajer albo nie-gajer. innej możliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhyhy hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:13 Dzieki za rade...tylko ze mimo to wolalbym isc w tym bardziej luznym stroju :D wyslalem mail'a na do budy z pytaniem cyz obowiazkowy jest stroj galowy :> Zobaczymy jak to bedzie...wiesz tak zeby sie nie wyglupic:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: hehe IP: *.net / *.net 29.09.05, 14:43 Małe szanse że odpiszą na maila. Decyzja należy przede wszystkim do ciebie. Jeżeli chcesz na luźno to ubierz się na luźno, najwyżej staniesz gdzieś z tyłu jak inni będą pod krawatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsds Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:36 proponuje nago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.localnet / *.ip.fastwebnet.it 29.09.05, 18:37 Moge powiedziec jak to bylo na AR w Krakowie. Polowa osob byla na galowo, a druga polowa normalnie (studia zaoczne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.chello.pl 30.09.05, 07:59 Obowiązkowo na galowo!! :) zresztą faceci w garniturze wyglądają o wiele bardziej seksownie... ;] mmmm :P A Tobie chyba zalezy tylko na pozwoleniu, zeby isc normalnie ubranym... Pozdrawiam wszystkich studentów 1ego roku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? 30.09.05, 10:09 wiem ze na umk sugeruja stroj galowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judge Dredd Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 10:17 > A Tobie chyba zalezy tylko na pozwoleniu, zeby isc normalnie ubranym... Niniejszym pozwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karacz86 Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 10:27 > zresztą faceci w garniturze wyglądają o wiele bardziej seksownie... Za to ja w tym czymś głupiuo się czuję :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:38 a co z dziewczynami? lakki na biało czarno w spódniczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Jak sie ubrac na rozpoczecie ??? IP: *.uni.lodz.pl 30.09.05, 11:47 Dziewczynom proponuje kostium, czyli na czarno - biało Odpowiedz Link Zgłoś