Dodaj do ulubionych

NAGANIACZE Z WSHIP !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:20
Polecam lekturę tematu :
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=30475526
Wnioski oczywiste
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: NAGANIACZE Z WSHIP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:29
      raczej Dolnosląska Szkoła Wyższa Edukacji TWP we Wrocławiu
      • amkocie Re: NAGANIACZE Z WSHIP ! 18.10.05, 12:26
        Według mnie odebrałeś tą rozmowę troszkę zdyt emocjonalnie. Może i mówią dużo o
        WSKIP ale to wynika chyba w dużym stopniu z ukierunkowania rozmowy. Mnie tam
        bardziej denerwuje Richelieu z tymi swoimi komentarzami, wiecznie niezadowolona,
        nic jej nie pasuje.
        • Gość: ha ha ha Re: NAGANIACZE Z WSHIP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:36
          ha ha ha
        • Gość: Richelieu* Re: NAGANIACZE Z WSHIP ! IP: *.zyg.brewet.pl 20.10.05, 00:18
          napewno nie pasuje mi pisanie postów zahaczających o reklamę. Ale zahaczać
          jeszcze można. W przypadku Twojego szanownego poprzednika, który zaczął karierę
          na tym forum od nachalnej reklamy WSSE, było to zwykłym spamem, bo zakładał
          mnóstwo wątków na temat tej szkoły z pytaniem "co sądzicie o wsse", a że nie
          miał z kim dyskutować to zakładał nowe wątki. Ten to miał pokłady nadziei.
          Twoja szkoła ankocie, którą później upodobał sobie Twój poprzednik, stała się
          obiektem westchnień kilku innych nicków i aż dziw bierze, że żadna szkoła nie
          wyhodowała sobie takich gorących jej propagatorów.

Tocqueville to co innego, on przynajmniej dyskutuje, podaje konkretne
          argumenty, a Ty i spółka co? Mówiłaś o prężnym rozwoju Twojej szkoły, syrenka
          mówiła o prężnym rozwoju i waw mówił o prężnym rozwoju. Vov. Tocqueville
          złościł się za określenie "wszystkie szkoły prywatne", a przecież wiadomo, że
          wcale nie wszystkie i nikt się nie upiera przy tymprzymiotniku. Mowa cały czas
          o średniej
          • futuremba Re: NAGANIACZE Z WSHIP ! 20.10.05, 10:41
            Masz trochę racji, ale z drugiej strony mnie śmieszą posty typu "najlepsza
            prywatna jest gorsza niż najgorsza państwowa”.

Natomiast jak podają konkretne dane (np. ilość wyjazdów na stypendia
            zagraniczne) co dla mnie jest dość konkretnym wskaźnikiem to nikt tego nie
            weryfikuje tylko automatycznie „ha ha ha ha”

Należy porównywać, a nie wyśmiewać. Natomiast faktycznie WSZP czy WSSE nie
            podają żadnych konkretów tylko wyświechtane slogany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka