Gość: świetakrowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:08 czy ktoś wie jakie były kryteria przyjęćna administracju na uw , bo na stornie uw nie moge znaleźć , w ógole czy warto tam startować , trudno sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swietakrowa Re: administracja na uw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:04 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggggg Re: administracja na uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 11:23 Nie wiem czy to mozliwe, ale z informacji, ktore znalazlam wynika, ze nie ma dziennej administracji. Moje kolezanki studiuja na zaocznych (Wydzial Prawa i Administracji) oraz wieczorowych (Centrum Studiow Samorzadu Terytorialnego i Rozwoju Lokalnego). Troche dziwne, zeby nie bylo dziennej administracji. Jezeli jest to pewnie rekrutacja wyglada tak samo jak na prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celsus Re: administracja na uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 11:51 Nie wiem jak jest na UW ale na UŚ administracja jest tylko zaoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: administracja na uw IP: *.chello.pl 09.11.05, 11:36 www.uw.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: administracja na uw IP: *.crowley.pl 09.11.05, 17:38 Zgadza się na UW nie ma dzienne administracji jest tylko dzienna. A na zaoczna liczyć się tylko kolejność zgłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś