Dodaj do ulubionych

stypendium zagraniczne

13.10.02, 13:23
Potrzebuję informacji jakie dokumenty potrzebne mi są aby starac się o
stypendium zagraniczne. Jestem studentką 5 roku ASP na wydziale Konserwacji,
chcę starać się o stypendium do Włoch (Accademia di Belle Arti di Brera)w
Mediolanie. Oprócz listu motywacyjnego, opinii trzech profesorów,
odpowiedniej średniej ocen i zaświadczenia o znajomości języka co jeszcze
jest mi potrzebne?
Obserwuj wątek
    • lucilla Re: stypendium zagraniczne 13.10.02, 14:24
      czesc,

polowe pracy masz juz za soba: wiesz na jakie uczelni bedziesz sie starac o
      stypendium. Na twoim miejscu odwiedzilabym strone internetowa uczelni/wydzialu.
      Tam na pewno znajdziesz informacje o potrzebnych dokumentach. A jesli starasz
      sie o stypendium za posrednictwiem jakies polskiej komorki to ona powinna
      udzielic ci szczeglowych informacji na temat wymaganych dokumentow.
      Moze bedzie potrzebne jeszcze jakies zaswiadczenie potwierdzajace znajomosc
      jezyka.

Powodzenia

Lucilla
    • izkarzysko Re: stypendium zagraniczne 09.11.02, 21:17
      Czesc Kika!
      pozdrawiam serdecznie.Gratuluje pomyslu zeby studiowac we Wloszech i to jeszcze
      w moim ukochanym miescie Milano!Rewelacja.
      Niestety nie bardzo moge Ci pomoc jesli chodzi o Twoje pytanie ale jestem pewna
      ze Ci sie uda.Przy okazji mam pytanie do Ciebie jestes na 5 roku wiec domyslam
      sie ze jestes w moim wieku mimo ze ja jestem na drugim ale z malym
      poslizgiem,teraz studiuje kulturoznawstwo a przez trzy lata uczylam sie na ASW
      architektury Wnetrz teraz sie bronie.dlatego zaintrygowalas mnie jesli chodzi o
      Twoje zainteresowania.
      Obecnie tez jestem na etapie rozgladania sie za wyjazdem do Wloch na stypendium
      i moge Ci powiedziec ze u mnie na Uczelni preferuja nawet jesli student sam
      sobie zalatwi taki wyjazd wtedy oni sa b.otwarci.
      Swoja droga jak Twoj wloski domyslam sie ze rewelacja ja ucze sie juz trzeci
      rok ale caly czas mam watpliwosci co do swoich umiejetnosci.A u Ciebie?
      Mam propozycje chetnie dowiedzialabym sie czy udalo Ci sie zalatwic taki wyjazd
      jesli masz ochote podam Ci Twoj adres mailowy jesli napioszesz cokolwiek bedzie
      mi bardzo milo!
      izkarzysko@wp.pl pozdrawiam i powodzenia.Iza.
    • jacek.mrzyglod Re: stypendium zagraniczne 12.11.02, 02:01
      Skoro Pani już wie co to za stypendium oraz gdzie, to dalej już jest prosta
      droga. Proszę skontaktować się z jednostkę zajmującą się kontaktami z zagranicą
      na ASP oraz/lub z Accademia di Belle Arti di Brera (szybka i bezproblemowa
      komunikacja mailowa). Życzę powodzenia!

kika6 napisała:

> Potrzebuję informacji jakie dokumenty potrzebne mi są aby starac się o
      > stypendium zagraniczne. Jestem studentką 5 roku ASP na wydziale Konserwacji,
      > chcę starać się o stypendium do Włoch (Accademia di Belle Arti di Brera)w
      > Mediolanie. Oprócz listu motywacyjnego, opinii trzech profesorów,
      > odpowiedniej średniej ocen i zaświadczenia o znajomości języka co jeszcze
      > jest mi potrzebne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka