Dodaj do ulubionych

Prawo na MISH na UW

18.12.05, 12:46
Domyslam sie, ze na prawo w ramach MISH jest bardzo duzo chetnych.;)od czego
wiec zalezy przyjecie mnie na ten kierunek? od mojej pozycji na liscie
przyjetych? jak to jest, bo czytalam na tym forum, ze wybranie sobie prawa w
ramach MISHU na UW nie jest takie proste... Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • mkw98 Re: Prawo na MISH na UW 20.12.05, 08:33
      Wysylam Ci na priv maile do dwoch osob, ktore w tym roku skonczyly prawo w
      ramach mishu na UW, mysle, ze beda Ci mogly co nieco wyjasnic.
      Pozdrawiam
      • solium Re: Prawo na MISH na UW 29.12.05, 12:36
        Byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie informacji o prawie na MISH na moje
        konto. Dzięki.
        • solium Re: Prawo na MISH na UW 02.01.06, 19:11
          Nadal byłbym bardzo wdzięczny (musiałem powtórzyć bo temat "spadł na dół")
          • kolepka Re: Prawo na MISH na UW 09.04.06, 13:08
            Również byłabym wdzieczna za jakieś informacje dotyczące tzw. "limitów
            miejsc" na MISH na UW. Kto ma pierwszeństwo w dostaniu się na dany kierunek?
            Czy jest jakiś podział pomiędzy miejscami zagwarantowanymi dla laureatów, a
            osobami przyjętymi w normlanym toku postępowania kwalifikacyjnego? Ostatnio
            stwierdziłam, że MISH mógłby być baaaardzo interesujący dla mnie, pozwalałby mi
            uniknąc niezwykle trudnego wyboru pomiędzy stosunkami a prawem.... Może
            mogłabym dodatkowo liznąć trochę filozofii:D?
            Obawiam się tylko tego, czy się dostanę... Mam tylko 2 finalistów:wos i
            historia, a musze zdawać maturę z polskiego... Gdyby udało mi się powtórzyc
            wynik z próbnej byłoby oki(miałam 80% i 95%), ale to niestety może być
            loteria... Czy mógłby ktoś z UW napisać coś więcej o możliwościach studiowania
            wspomnianych przeze mnie kierunków? Jak wygląda studiowanie tych fakultetów w
            ramach MISH? Czy prawdziwe są pogłoski o tym, że Wojtaszczyk ma zamiar zmienić
            zasady finansowania każdego studenta-MISHowca? Z góry dziękuję za wszystkie
            odpowiedzi i... do ozbaczenia! Przynajmniej z częścią z Was, drodzy koledzy
            MISHowcy..;)
    • hermina6 Re: Prawo na MISH na UW 06.05.06, 13:13
      z tego, co sie dowiedzialam, to na 1 roku mozna studiowac, co sie chce, nie ma
      limitow. dopiero od drugiego roku przyjmuja mishowcow na okreslony kierunek
      studiow. i wtedy licza sie zaliczone egzaminy i srednia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka