Gość: um IP: 212.244.54.* 22.12.05, 11:05 Chciałem się was zapytać czy ta uczelnia jest dobra i czy warto tam podjąć studia bo słyszałem że jest bardzo dobra i ma wysoki poziom a co wy otym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: UMCS w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:53 a na jakim kierunku chciałbyś podjąć tam studia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: um Re: UMCS w Lublinie IP: 212.244.54.* 22.12.05, 14:21 na prawie lub administracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: UMCS w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 22.12.05, 14:24 jest najlepsza :) a tak na serio to faktycznie dobra uczelnia i poziom tez jeden z wyzszych, jesli dobrze pamietam to np politologia w rankingu polityki byla na 3 lub 4 miejscu w Polsce, prawo tez jest ok. Osobiscie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: UMCS w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:44 Z tego, co się orientuję, to prawo jest najlepsze na UJ, potem jest UW. Dobry jest też UŁ. No i wiele się słyszy o UAMie. Co do prawa na UMCS, to nie wiem, ale dwie znajome mi osoby, które nie dostały się na UKSW, UŁ i UW tam studiują. Podobno wciąż są tam egzaminy ustne, często bardzo niesprawiedliwie oceniane. Spróbuj dotrzec do ocen PKA. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: UMCS w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:32 ja studiuje prawo na UMCSie większość egzaminów jest ustna wbrew pozorom jest to i korzystne bo jak ktoś umiejętnie umie przedstawić to co wie, nie zacina się to problemu nie ma jak ktoś uważa formę pisemną za lepszą niech zalicza w ten sposób prawo rzymskie - masakra w porównaniu do ustnego Odpowiedz Link Zgłoś