Dodaj do ulubionych

Studenci PRAWA UMCS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~

IP: 83.16.173.* 27.12.05, 21:57
mam jedno małe pytanko: czy po pierwszej sesji mozna wziasc warunek? Prosze o
pewne odpowiedzi... z góry dziekuje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: umcs86 Re: Studenci PRAWA UMCS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~ IP: 83.16.173.* 29.12.05, 18:10
      up
    • Gość: sztefan-mileee Re: Studenci PRAWA UMCS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:41
      Z tego co wiem to nigdzie nie można mieć warunku po pierwszej sesji. Warunek to
      dobrodziestwo dostępne dla studentów II roku i wyżej :)
      • Gość: umcs06 Re: Studenci PRAWA UMCS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~ IP: 83.16.173.* 29.12.05, 22:15
        dopiero dla studentów drugiego roku??? z tego co ja nieoficjalnie słyszałem (bo
        to tylko domysły bardziej sa niz prawdziwe informacje) to że
        to "dobrodziejstwo" przysługuje juz na drugiej sesji...ale z tego co sie
        domyslam to nie jestes pewien na 100%...mam racje?...oby tak :D
        • Gość: sztefan-mileee Re: Studenci PRAWA UMCS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:23
          Radze przejrzec regulamin, tam powinno to byc sprecyzowane, ale warunek na
          pierwszym roku wydaje mi sie mocno nierealny.
    • Gość: trux Re: Studenci PRAWA UMCS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~ IP: *.lublin.mm.pl 31.12.05, 16:58
      masz w indeksie wpis na dwa semestry wiec sie nie bój jak owalisz prawo rzymskie
      a warunek jest juz po pierwszym roku bez problemu
      • Gość: lanka3 Re: Studenci PRAWA UMCS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~ IP: *.spm.pl / *.spm.pl 31.12.05, 18:51
        jest cos takiego jak regulamin studiów. Tam na pewno pisze, trzeba tylko
        poczytać - nie wspomnę o dziekanacie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka