Dodaj do ulubionych

Akademia Podlaska

IP: *.*.*.* 31.10.02, 16:06
Jak tam jest? Napiszcie, proszę .....
Obserwuj wątek
    • Gość: Mikey Re: Akademia Podlaska IP: *.public.miller.colby.edu 31.10.02, 18:07
      ja tej uczelni nigdy nie widzialem na oczy, ale moja dziewczyna na niej studiuje
      z tego co mowi, nie jest zbyt fajnie
      profesorowie sa nudni, a poziom studentow zenujacy
      no ale nie wiem, tak tylko slyszalem...
      • Gość: kiper Re: Akademia Podlaska IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 09:55
        O tak, z opowieści kolegów stworzyła mi się myśl: TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA OD AP!!!
    • prenatka Re: Akademia Podlaska 02.11.02, 15:02
      Studiowałam tam parę ładnych lat temu, jeszcze przed zmianą nazwy. Szkoła ma
      swoje wady, ale uważam, że ma też wiele zalet, np. dobrzy wykładowcy, niezłe
      akademiki. Poznałam tam wielu wspaniałych przyjaciół, szkoła nie jest wielkim
      molochem, gdzie każdy mija się obojętnie, toteż polecam. Odnośnie poprzednich
      listów, wcale nie uważam się za niedouczoną, jak to sugerowano w poprzednich
      listach, wręcz przeciwnie, bez problemu znalazłam pracę, zaczynam kolejne,
      drugie juz studia podyplomowe, ale wybór należy do Ciebie. Owocnych
      poszukiwań:)
      • Gość: ciekawa Re: Akademia Podlaska IP: *.*.*.* 05.11.02, 20:01
        Najbardziej mnie interesują opinie osób, które tam
        studiowały lub studiują. Dziękuję Prenatce.
        Jak jest z językami obcymi?
        • Gość: ciekawa Re: Akademia Podlaska IP: *.*.*.* 07.02.03, 19:45
          Czy wiecie , jak jest tam na germanistyce?
          • Gość: życzliwa Re: Akademia Podlaska IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.02.03, 12:38
            Nigdy tam nie studiowałam, ale mam koleżankę, która tam studiuje. Bez problemu
            zdała sesję.Chyba nie za duzo tzrena kuc.Z tego co wiem, wykładowcy
            przyjezdzaja z Uniwerku (UW). Dla porownania mam droga koleznke, ktora studiuje
            w Nauczycielskim Kolegium Jezykow Obcych w Siedlcach. Ona sporo sie uczy, ale
            postep w jezyku niemickim zaobserwowalam juz po pol roku. Sesja jest o wiele
            bardziej wyczerpujaca, wykladowcy tez z Wawy. Poza tym raz w tygodniu (czwartek)
            zajecia odbywaja sie w Instytucie Germanistyki na Uniwersytecie Warszawskim.
            Jesli chodzi o te druga uczelnie to polecam, bo zazdroszce szybkiego wzrostu
            poziomu jezyka obcego. Oczywiscie, jesli sie nie przytkladasz, wypadasz (wielu
            jest takich).
            Mysle, ze na AP z wypadnieciem musiesz sie bardzo starc zeby tak sie stalo.
            Tak wiec jesli zalezy Ci na prawdziwyek nauce, wybierz odpowiednia uczelnie,
            choc uwazam ze nawet AP solidnym i zadnym efektow studiowania tez moze pomoc,
            ale pracuj sama!
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka