Dodaj do ulubionych

gdzie studiować ??

11.01.06, 16:39
witam
mam zamiar zdawać angol R, polak i mate R.
i nie wiem co ze studiami - co? gdzie? jak?
Chciałbym gdzieś na polibude,o ile gdzieś mnie przyjmną.
Może ktoś miał podobną sytuacje w tamtym roku i mogłby mi podpowiedzieć.
THX
Obserwuj wątek
    • Gość: miron Re: gdzie studiować ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:42
      czlowieku-spokojnie mozesz walic na studia techniczne- gdzie jak gdzie ale ta
      mieszanka idelanie sie nadaje na polibude - ja dostalem sie na nia zdajac
      wlasnie te przedmioty na maturze.
    • Gość: . Re: gdzie studiować ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:45
      PG Gdańsk
      • dami1987 Re: gdzie studiować ?? 11.01.06, 17:00
        heh no ale konkretnie to miałeś jeszcze jakieś egzaminy?? ile miałeś procent z tych przedmiotow no i w końcu gdzie jesteś
        • Gość: miron Re: gdzie studiować ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 17:17
          Kurde - pośpieszyłem się za bardzo z odpowiedzią. Ja to wszystko przechodziłem
          dwa lata temu - jeszcze stara matura. Teraz może jest troche inaczej, ale myślę,
          że nawet jeśli, to jest bardzo podobnie. Tak czy siak zdawałem tylko te 3
          przedmioty, zero dodatkowych egzaminów(matura łączona) - tak jak zresztą wszyscy
          w mojej klasie(mat-inf). Może cię to pocieszy- ten zestaw pozwolił wszystkim
          kumplom, którzy zdawali na studia techniczne, no i mi oczywiscie dostać sie tam.
          I to właściwie na każdy możliwy kierunek - wszyscy wylądowaliśmy na PK i AGH na
          budownictwie, informatyce(stosowanej też), elektrotechnice, automatyce i
          robotyce, mechanice, inżynierii środowiska. Ci od informatyki zajęli też miejsca
          na UJ.
          • dami1987 Re: gdzie studiować ?? 11.01.06, 17:28
            Gość portalu: miron napisał(a):

> Kurde - pośpieszyłem się za bardzo z odpowiedzią. Ja to wszystko przechodziłem
            > dwa lata temu - jeszcze stara matura. Teraz może jest troche inaczej, ale myślę
            > ,
            > że nawet jeśli, to jest bardzo podobnie. Tak czy siak zdawałem tylko te 3
            > przedmioty, zero dodatkowych egzaminów(matura łączona) - tak jak zresztą wszysc
            > y
            > w mojej klasie(mat-inf). Może cię to pocieszy- ten zestaw pozwolił wszystkim
            > kumplom, którzy zdawali na studia techniczne, no i mi oczywiscie dostać sie tam
            > .
            > I to właściwie na każdy możliwy kierunek - wszyscy wylądowaliśmy na PK i AGH na
            > budownictwie, informatyce(stosowanej też), elektrotechnice, automatyce i
            > robotyce, mechanice, inżynierii środowiska. Ci od informatyki zajęli też miejsc
            > a
            > na UJ.

dzia za uprzejmność ale kurzcze jeszcze Cię pomęcze mianowicie czy mogłbyś rozwinąć te skróty co do PK, AGH i UJ
            z góry THX
            • Gość: miron Re: gdzie studiować ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:07
              no wiesz co??? chyba sobie żartujesz:D PK, AGH i UJ to najlepsze;) uczelnie w
              tym kraju. Chodzi o Uniwersytet Jagielloński, Akademie Górniczo-Hutniczą i
              Politechnike Krakowską - jakbyś i tego nie wiedział to wszystkie te uczelnie są
              w Krakowie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka