Dodaj do ulubionych

Architektura

IP: *.my / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:07
Mam pytanie do studiujących architekturę: jeśli wymagane są ode mnie szkice
na rozmowę kwalifikacyjną to jak mają one być wykonane?? (format A1)Na co
zwracać szczególną uwagę, na co patrzą?? I jeszcze jedno: czy matematyka i
fizyka na architekturze są baardzo trudne?? (tzn. czy taki powiedzmy
humanista sobie poradzi czy lepiej sobie dać spokój?) Z góry dziękuję za
wszystkie odpowiedzi. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: monotechnik Re: Architektura IP: 62.93.41.* 17.01.06, 18:51
      Archtektura jest na polibudzie - a na polibudzie matma i fizyka są dla dosyć
      zdolnych i pracowitych(czyli takich co mieli 5 albo 4 w liceum), i to nie zależy
      od kierunku.
      • Gość: Magda Re: Architektura IP: *.my / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:00
        no ok, ale architektura jest też na Frycza. I tam potrzeba 12 szkiców na
        rozmowę kwalifikacyjną :/
    • Gość: Magda Re: Architektura IP: *.my / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:55
      Help!!!
      • Gość: z. Re: Architektura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:00
        a nie chodzisz na jakieś lekcje rysunku, mysklę ,że tam byś się dowiedziała ,
        bo prowadzący się w tym raczej orientują
        • Gość: Magda Re: Architektura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:59
          Właśnie mam zacząć od soboty :)
          • Gość: z. Re: Architektura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:21
            No to obawiam sie,że trochę za późno , znam osoby ,które chodziły od 2 lat i
            sie nie dostawły ale moze tobie sie uda chociaż trzeba było zacząć od
            września.Fajny kierunek
            • Gość: Magda Re: Architektura IP: *.my / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:54
              Hmmm no w sumie.... tylko że ja się zdecydowałam że będę próbować na
              architekturę dopiero po świętach :) A właśnie o to chodzi, że nie wiem na czym
              ma polegać ten rysunek, bo w sumie rysuję nienajgorzej (miałam dwie wystawy
              moich szkiców), więc ja nie będę się raczej uczyć rysować tylko chcę się
              dowiedzieć w jaki sposób mam to narysować i na co zwracać uwagę :) ech...
              troche to skomplikowane :) ale dzięki z.
              • Gość: z. Re: Architektura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:58
                Wiesz ja się w tym nie orientuję za bardzo chociaż kiedyś strasznie chciałam
                studiować architekturę.Lubię w ogóle rysować , sama sie ucze troche różnych
                technik ale nie mam wyobraźni przestrzennej , a do tego zawodu trzeba poza tym
                wole indywidualna pracę ,a w architekturze w dużej mierze działasz zespolowo.W
                każdym razie życze Ci powodzenia!
              • vernix6 Re: Architektura 02.03.06, 20:25
                e tam.. nie słuchaj straszą!!! ja jestem na politechnice na architekturze i
                urbanistyce i matma nie jest tu najważniejsza.. a fizyki wogóle nie ma :/ za to
                rysunek! niektórzy wykładowcy twierdza ze skoro idziesz sie uczyc to znaczy ze
                czegos masz sie nauczyc.... a wiec rysunku tez sie uczysz ... ale to nie
                zawsze..najgorsze sa młode suki ..świeże panie magisterki ...ble!!! sie
                panosza... ale poza tym to luz.... a i jeszcze ten rysunek to najlepiej postać,
                martwa natura i moze byc cos z pleneru i cos ukazującego przestrzeń
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka