Dodaj do ulubionych

informatyka w zarządzaniu

08.02.06, 00:43
Hej.Szukam uczelni,najlepiej państwowej,jeśli prywatna to tylko z Topu,gdzie
mogę uzupełnic magistra na kierunku wiążącym komputery z zarządzaniem lub
ekonomią.Studiuje to ktoś z was może?nteresuje mnie program i
koszty.Licencjata mam z zarządzania i marketingu z uniewerku w Lublinie.Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: C4 Re: informatyka w zarządzaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 01:30
      Może WSZiB w Krakowie ( nie mylić z poznańskim)strona wszib.edu.pl, uczelnia
      ogólnie dość dobra jest to młodsza siostra AGH.
      • Gość: zły Re: informatyka w zarządzaniu IP: 87.207.198.* 08.02.06, 09:28
        jeśli chodzi o zarządzanie w informatyce lub informatyke i ekonomie
        (ekonometria) to polecam wit(bo te dwa kierunki pasują do tego co podałeś)
        (jeśli chodzi o ekonometrie to nie jestem pewien czy ten kierunek już działa
        czy otworzą go w następnym roku - nie wiem, bo studiuje akurat informatyke a
        nie informatyke w zarządzaniu ani nie ekonometrie), a jak zdecydujesz się na
        studiowanie tutaj to nie licz, że złożysz papiery i cie od razu przyjmą -
        będziesz musiał pisać egzamin, chyba, że miałeś bardzo dobre wyniki na
        poprzednich studiach - a najlapiej zrób studia od początku na kierunku
        informatyka :P
        • Gość: gienio Re: informatyka w zarządzaniu IP: *.astral.lodz.pl 08.02.06, 09:44
          WIT nie uruchomi ekonomietrii nigdy w zyciu bo nie ma takiego kierunku nawet
          .Jesli juz to jest informatyka i ekonometria tudziez Metody iloosciowe w
          ekonomii i systemy informacyjne.A informatyka w zarzadzaniu jest w łodzi na
          wydziale zarzadzania ale sa to 5 letnie studia magisterskie bo ejst to tylko
          specjalnosc tyle ze 5 letnia.Na AE infa w zarzdzaniu tez funcjonuje jako
          specjalnosc.
          • Gość: zły dziwne IP: 87.207.198.* 08.02.06, 11:49
            a ekonometria to nie jest informatyka+ekonomia?
            • Gość: <> Re: dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:22
              nie
              • Gość: C4 Re: dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:37
                Do twórcy tematu u nas na wszibie jest kierunek na uzupełniajace magisterskie
                komputerowe procesy zarzadzania czy jakos tak .
            • Gość: gienio Re: dziwne IP: *.astral.lodz.pl 08.02.06, 13:47
              Ekonometria to nauka ekonomiczna . Naucz sie rozrozniac ekonomie od nauk
              ekonomicznych .Na IiE infy jest malo a w takim stopniu ile jej jest wystarczy
              dla kazdego pracujacego w swoim zawodzie ekonometryka.
              • lol_niezly Re: dziwne 08.02.06, 19:09
                Nic dodac , nic ujac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka