Gość: zuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:27 Co myślicie na temat rodzenia dzieci na studiach? Czy jest możliwe wychowywanie dziecka i jednoczesna edukacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Dziecko IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:36 to chyba w dużej mierze zależy od tego co chesz studiować, ile masz pieniążków i czy np masz męża lub rodziców którzy mogliby pomóc przy dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
agata_spadlo Re: Dziecko 13.03.06, 12:23 Ja urodzilam dziecko na trzecim roku studiow. Wzielam urlop dziekanski, po roku wrocilam i rok temu zrobilam magistra. Moi rodzice pomagali mi w oplacaniu czesnego . Tylko przenioslam sie z dziennych na zaoczne . Moj maz zajmowal sie dzieckiem. Jest oczywiscie ciezko, jesli chodzi o nauke, lae jakos sobie poradzilam. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
nef_86 Re: Dziecko 13.03.06, 14:32 to jest mozliwe moja mama urodzila mnie przed studiami ;P i skonczyla studia ekonomii na 4,jest magistrem,co najwazniejsze dala rade ;) a i jeszcze rownolegle pracowala :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eviana Re: Dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:59 e taaam ,najpiekniejsze lata tracić na rodzenie dzieci ? na wszystko w życiu jest czas ,na macierzyństwo też,a nie ma nic gorszego niż niedojrzali rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Dziecko IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 24.03.06, 09:57 Moja kolezanka urodziła dziecko jeszcze przed studiami,chłopak na poczatku z nia był pózniej bez wytłumaczenia ja zostawił :/ jest jej ciężko ,studiujemy fizjoterapie nauki jest sporo na 1 roku ale na szczescie pomagają jej rodzice wiec chociaz troszke jest odciążona ale jest bardzo szczęśliwa ze urodziła maleństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś