Dodaj do ulubionych

prawo na KUL

IP: *.23.11.tuwien.teleweb.at 01.03.06, 08:39
Witam!
chcialabym sie dowiedziec jak jest na prwie na KUL
czy trudno sie dostac,utrzymac no i jak z praca potem (czy po prawie juz
naprawde nie ma perspektyw???
bede wdzieczna za wszelkie info
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: $-8) Re: prawo na KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:39
      A co zdajesz na maturze? W tym roku jest do wyboru wos albo historia, wiec bedzie niezla jazda:D

Skladasz tez na inne kierunki? Na co? Ile mialas procent na probnej?
      • Gość: mareke Re: prawo na KUL IP: *.parkitka.prenet.pl 02.03.06, 13:46
        J skladam na prawo albo na kul albo umcs,a moj wynik to
        Wos:80/86 Historia 79/56
        Jaki wogole byl prog punktowy w zeszlym roku??
        • Gość: milka Re: prawo na KUL IP: *.23.11.tuwien.teleweb.at 02.03.06, 14:50
          ze mna to jest taki problem,ze obecnie studiuje lingwistyke i chce to zmienic na
          prawo
          ale zastanawiam sie czy mi sie uda,bo mature zdawalam pod lingwistyke i tym
          samym mam tylko podstawy wos i to bynajmniej nie 100pr. ;(
          takze szanse mam marne jak widze...ale coz,moze sprobuje,choc watpie ze sie uda
          a progu z zeszlego roku niestety nie znam
          pozdr.
          • Gość: frodo Re: prawo na KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:36
            A to szkoda, ze nie zdawalas wosu na rozszerzonym, bo tak mialabys wieksze szanse. Ale jesli masz dobry wynik z polaka i jezyka obcego to masz szanse:)
            • Gość: milka Re: prawo na KUL IP: *.23.11.tuwien.teleweb.at 02.03.06, 17:12
              dziekuje Ci za slowa otuchy;)
              sprobuje ale tak realnie patrzac to szanse mam marne,bo najwazniejszy jest
              wlasnie ten nieszczesny WOS,z polaka i obcego matura 05 wypadla ogolnie bardzo
              dobrze
              ale coz,pozyjemy,zobaczymy,
              najwyzej skoncze jako lingwistka;(
              pozdr.
              • Gość: frodo Re: prawo na KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:04
                W kazdym razie zycze powodzenia:)
              • Gość: frodo Re: prawo na KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:05
                A studiujesz na KULu? Jesli tak, to jaka panuje atmosfera, jak Ci sie studiuje?
                • Gość: hm Re: prawo na KUL IP: 217.96.125.* 02.03.06, 19:20
                  Jaki był próg na Kul-u w ramach rekrutacji 2005/06 ??
                  Ile pkt można było uzyskać maksymalnie ,a od ilu przyjmowali? napiszcie proszę:)
                • Gość: milka Re: prawo na KUL IP: *.23.11.tuwien.teleweb.at 02.03.06, 19:33
                  dziekuje;)
                  a na KULu nie studiuje,wiec niestety,nie wiem,jak tam jest
                  na razie jestem na umcs i studiuje mi sie strasznie,ale to moze dlatego,ze mi
                  sie po prostu kierunek nie podoba...
                  a KUL chcialabym wyprobowac;) ale zobaczymy jeszcze jak sie wszystko ulozy
                  • Gość: hm Re: prawo na KUL IP: 217.96.125.* 04.03.06, 12:57
                    Ponawiam pytanie.
                    • Gość: aga Re: prawo na KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:42
                      ja stuydiuje na KUl
                      wyniki mialam
                      polski pp 96 pr 55
                      angielski pp 92 pr 84
                      historia pp 82 pr 40
                      bardzo mi sie podoba.lublin to troche wiocha moim zdaniem,niewiele sie dzieje (w
                      porownaniu do slaska skad pochodze),ale dostalam sie na prawo na UŚ i na KUL,
                      wybralam lublin - nie zaluje. atmosfera jest bardzo fajna,ludzie sa
                      przesympatyczni i bardzo chetnie sobie pomagaja... po pierwszym semestrze mam
                      srednia 4.33 - troche trzeba sie uczyc szczegolnie w sesji ale wsyztsko jest do
                      zaliczenia. ja sie balam bardzo ze bedzie dretwo bo to katolicka uczelnia ale
                      nic bardziej mylnego - ludzie sa praktycznie z calej polski przez co sie
                      integruja bo nie maja na miejscu zadnych znajomych,jest duzo obcokrajowcow a
                      wykladajacy niektore przedmioty ksieza maja naprawde ogromna wiedze. imprezy sa
                      fajne,jest sporo mozliwosci wyjazdu na Socratesa i pare organizacji studenckich
                      na wydziale.
                      POLECAM!
                      • Gość: frodo Re: prawo na KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:20
                        Niezly mialas wynik :) Masz moze znajomych na ekonomii na kulu?
                        • Gość: hm Re: prawo na KUL IP: 217.96.125.* 04.03.06, 20:18
                          No właśnie ładne wyniki :) Przeraża mnie ten polski podstawowy :P
                          Nie pamiętasz jaki był próg,a ile Ty miałaś pktów?
                          I tak wielkie dzięki za informacje :) Tylko to ,że Lublin to jak ujęłąś
                          wiocha ..zachęcająco nie brzmi .Nie mniej jednak dziękuję!
                • Gość: mlody Re: prawo na KUL IP: *.is.net.pl 09.03.06, 09:46
                  hmm prawo na KULU hehehe smiechu warte. Porownujac poziom UMCSu i KULU to o
                  niebo lepszy jest UMCS na kulu wchodza na exam z miejsca masz 3 perspektyw
                  pracy po kulu jest nie wiele odradzam kul
                  • Gość: profesorUMCS Re: prawo na KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:45
                    UMCS przy Oxfordzie wyglada fatalnie.

Studiowales kozak na kulu i umcs?
                    • Gość: donakmillo Re: prawo na KUL IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:17
                      ja jestem z 1 roku prafka na KULu. Jesli macie jakies pytanka zapraszam GG
                      8405249 Chętnie pomoge, kiedyś sam miałem takie problemy...hehe Najczesciej
                      jestem w weekendy, wiec trudno mnie zlapac ale zapr.
                      • Gość: do mlodego Re: prawo na KUL IP: *.chello.pl 09.03.06, 20:45
                        ja jetsm na umsc i sorka ale nie wiem czy poziom az tak bardzo dobiega. twoja
                        wypowiedz jest denna co swiadczy o tym ze ty tez jestes denny. zastanow sie nad
                        tym co piszesz.
                        • Gość: Grzesiek Re: prawo na KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:22
                          Mówi się na UMCS że łatwiej wylecieć w kosmos niz z KULu =) ja jako student
                          umcs może nie jestem zbyt obiektywny. Najlepiej zasięgnąć opinii prawników
                          żaden wstyd zapytać ja tak zrobiłem i nie żałuję chociaż straszna rzeźnia na
                          UMCS:) Dobra świecka uczelnia, piękne kobiety, trochę zasrańców i trochę
                          ziomków jak wszędzie. Sprawdź po której uczelni więcej osób dostaje się na
                          aplikacje. Ja miałem alergię na komuchów ale dla większego dobra jakim jest
                          dyplom UMCS się z tego wyleczyłem i polecam innym też ten przybytek wiedzy:)
                          • Gość: . Re: prawo na KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:57
                            A gdzie to mozesz sprawdzic ile osob dostalo sie na aplikacje?

A jesli ktos nie chce robic aplikacji, to prawo na KULu jest dobre?
    • kolamix Re: prawo na KUL 12.03.06, 13:23
      zajrzyj na forum studentów KUL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka