luna11 02.03.06, 15:51 Czy ktos cos wie o tej uczelni? Ja dostałam namiary na www.conversa.pl - tam jest troche opisane. Warunki sa proste: angielski rozszerzony 65 % 2 przedmioty rozszerzone 60 % i wniosek do wypelnienia. luna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rochkaczmarek Re: Wolverhampton 13.07.06, 12:37 jakies opinie na temat tej uczelni? bo narazie same negatywne czytalem :( a juz sie tam dostalem ;/ nie wiem co robic.. info? .. pogadac? gg: 6893423 . mail: rochkaczmarek@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
jersey.girl Re: Wolverhampton 13.07.06, 13:43 Wolverhampton jest niestety jedna z tych szkol, na ktore idzie sie, gdy chce sie po prostu studiowac w UK, niewazne gdzie. To 99. miejsce w rankingu nie jest przypadkowe. Jezeli przyjales ich oferte, to niestety nie mozesz wziac udzialu w Clearing. Najsensowniejsze wydaje sie sprobowac zdawac gdzie indziej w przyszlym roku, tyle, ze jest oczywiscie ryzyko, ze nie uda Ci sie dostac do lepszej szkoly. Musisz sam zdecydowac, czy chcesz podjac to ryzyko, czy zadowolic sie Wolverhampton. Odpowiedz Link Zgłoś