Gość: marta IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.12.06, 18:27 to napewno jest dobre, musze sprobowac.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maks Pierogi ze szpinakiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.07, 18:38 Pierożki są pyszne jadłem nie raz w barze, muszę sam spróbować to upichcić :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polomisia Re: Pierogi ze szpinakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 18:05 Ja jadłam w Starym Młynie w Poznaniu takie pierogi, tyle, że z pieca. Wybrałam do tego sos z czosnkiem i było pysznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Pierogi ze szpinakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 15:51 super, tylko ja użyłam oscypka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deptik Pierogi ze szpinakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:40 Przepis fajny jako podstawa, ja użyłem sera żółtego i topionego. Natomiast ciasto bez jajek, sama mąka i wrzątek, wychodzi delikatniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Pierogi ze szpinakiem 02.06.09, 12:24 z czym można podawać takie pierogi? jakiś sos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pierogi ze szpinakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 14:20 polecam sos z serka topionego: smazymy cebule w drobnej kosteczce, dodajemy jedno opakowanie serka topionego, rozcienczamy mlekiem na oko, doprawiamy do smaku: ja lubie z czosnkiem i koperkiem Odpowiedz Link Zgłoś